Poradna duly
Jana Čurdová
čau Jiti:)) tak už jenom šest týdnů a budeš vědět na čem jsi jo? no jo, já pořád uvažuju, jestli si to nechat říct, nebo to hodit jako překvápko..uvidím, budu to asi řešit, až to bude aktuální.
jeleno, dobré ránko, tak ty jsi dneska lítala? já jsem spala jak mimino a spala bych ještě, ale to už je stará písnička, ta únava je děsná..:(
JITI - my to teda kcem vedet oba, nesnášíme prekvápka ![]()
Karolínka je zuper, ale ten můj má hrozně dlouhý příjmení, to nez by holka napsala, tak by byla vo pět minut starší.
Tak nevím. Asi Nicol..
S rybama nemám problém, teda chuť na ně extra nemám, ale o víkendu je asi udělám. Našla jsem speciálně pro tebe chytrou tabulku. Jukni a skákni pro Vincentku (tu bych já ale nepozřela…, blééé).
Čauvec holky, to jsme vám zamotaly hlavu, co ? My jsme se nějak nechaly unést a probíraly jsme bývalky svých miláčků a pak jsme si uvědomily, že to čte hodně lidí, tak jsme to promazaly a tak to nedává smysl. Tak se ještě jednou omlouvám za nesmysly ![]()
Před chvílí jsem tu narazila na diskuzi, kterou založil chlap, kterej se sám stará o pětitýdenní dvojčátka, protože maminka má silnou poporodní depresi a trochu jsem si u toho zaslzela. Nečetly jste to?
Jinak jsem od miláčka chytla pěknou rýmu, to máme z toho udobřování ![]()
Karolínka byl návrh přítele a protože má krátký příjmení - pro holku jen 6 písmen, tak by jsme si to mohli dovolit ![]()
JITI - strasne moc dik za tu tabulku!! Hned sem si to vytisklal.A ty myslis ze u tech ryb jde jen o ten jod?? Nejde i o jiné látky, který mají jenom ryby?
JITI - sradostí budu cucat vincentku, to mi vůůůůbec nevá, ale ty ryby ![]()
MISU - nase holka bude mít 13ti místný příjmení, he, chudera
)
Jelen - tak to je docela nářez, vybírejte poctivě, já měla desetimístný příjmení a k tomu Michaela a nikam jsem se nevešla do kolonek. Teď jsem si polepšila o jedno písmeno, ale mohla bych mít to šestimístný, je pěkný, ale… ![]()
Koukám, že metry už sice mám, ale neposunujou se, budu muset vyrobit jiný ![]()
ahoj holky:))
misu, tak vy jste drbaly bývalky? no jo, to je věčné téma..i u nás ![]()
ale já se tím nestresuju, už je to za mnou..
teda jeleno, to Tě obdivuju, že radši budeš pít Vincentku než jíst ryby, tak to mám úplně naopak, ale v tabulce je losos hodně vysoko, super!! ![]()
holky, normálně mě ze dne na den přestala bolet prsa.. ráno jsem se vzbudila a jako mávnutím kouzelného proutku nic.. zase mě to kurňa zneklidňuje!!!
Zabzulko - no jo, bývalky, dostaly jsme se k nim přes děti z prvních manželství.
S prsama neboj, mě taky třeba jeden dva dny nebolí a pak zase jo. Nemáš ty už dneska 10? Ani jsem si nevšimla
Zabzu - no už jí vidím, gratuluju! Pro tebe
http://www.gify.nou.cz/…ubory/10.gif