Poradna duly
Jana Čurdová
DaJana - přesně tak, praskla mi voda - 2 hodiny po tůře, když jsme si šli v klídku po obědě lehnout. Dvakrát mi divně ruplo v břiše a už jsem tušila, co to bude. Bylo to na den přesně podle termínu z UTZ (ten byl 2 dny před termínem dle MS).
saal no jo, ty lyže mě taky mrzej, jsem vášnivá lyžařka ale spíš běžky, to člověk vidí víc z t ý zasněžený krajinky, nádhera
no jo, si to užijem napřesrok
i s kočárem
hehe
hmm já taky moc nešiju, právě…mám ten stroj taky na takový to zkracování gatí, šití záplat na košile a taak…polštáře, sukně, ale věci na miminka teda šít neumím, spíš budu šít hračky nebo tak něco uvidím…
hehe my budeme mít zase modrou holčičku
ségra má dva kluky a já mám po ní ty oblečky na půdě u našich ![]()
Jiti, rybky končí 20. března, s rybkama mám takové zvláštní zkušenosti, to bychom byli šílená domácnost, dva ohniví Lvi a malá vodní rybička, to radši berana, s tím už jsem měla co do činění a je to fajn:)
Líbí se mi jak všichni berete vážně to znamení, já ani nevím co jsem. 21.května někde píšou že je to blíženec a někde býk, takže nevím tak na to kašlu. No a beran je u nás jenom tchýně
, ale to doufám, že mimi nebude jak ona jinak mě střelí ![]()
jananinu vídám v březňátkách ![]()
jojo, lyže, to mě taky hodně bere, přítel je vášnivý lyžař, tak na něj budu čučet pod kopcem u čaje ![]()
SAAL - znamení je mooooc dulezitý, at vis koho más pred sebou. Vís presne hodinu a minutu narození?????,,,
No jo my máme kopce kolem dokola (beskydy) tady se s nad v zimě ani nic jiného dělat nedá, co já budu dělat ![]()
jeleno hlavně tobě určo pomůže tenhle odkaz
pak budeš děsně chytrá budeš nám radit co a jak ![]()
www.porodnice.cz
najeď si nalevo na těhotenství a otevře se ti spoooustu témat k prozkoumání ![]()
opět se mi nece nic dělat, já bych taky nejradši zalezla do postele chjoo asi se hodím marod ![]()
Jelen - už máš odpověď, já si odskočila od obchodu naproti.
Nepomlouvat berany
nebo vystrčím rohy, já byla hodnej beránek ![]()
SAAL - máš SZ !!
MISU- díky, funguje to!!! Ted jeste najit tu spravnou pasáž… ![]()