Poradna duly
Jana Čurdová
Koukala jsem na ten 10 tt a to už je pěkný mimi. Já tady pořád šachuju s metrama, nevšimla jsem si, že mám v tom těhotenským napsaný, že to bude holčička
a druhej mi na těch stránkách nejde udělat, vždycky se změní ten první. Nevíte jak na to? Na jiných stránkách to jde.
misunko tak to nevím. já se snažila změnit datum porodu na tom babyfirstsite.com pod mojí registrací a nejde mi to taky. píše mi to že jsem nevyplnila všechna políčka
tak jsem si taky musela dát jinej ![]()
co je na na té straně Saal???
Dajan - paní tam má hrozný strie po celém břiše, vůbec to nevypadá hezky a člověk se toho nikdy nezbaví ![]()
jak to tak čtu...... je to stejne síla, jak se to tam vsecko samo o sobě tvoří, aniz by človek hnul prstem, ze? At mi nikdo nevykládá, že to neřídí tamten shora, dyt je to fakt zázrak! ![]()
saal já už to vidím děsný
no my takhle nedopadnem
to jen ta paní tam na obrázku, my žádný strie mít nebudem ![]()
mě děsně pobavily ty modely šatů, někde od strany 163 nebo tak nějak
hehe to je psina. v tomhle bych se styděla ukázat ![]()
SAAL - jenze to sou psí stránky chovatelské psí stanice a tohle dát na uvod, no nevím, ale nic mi do toho neni, ze ![]()
Něco zkusím.
Jestli to vyjde, tohle je naše princezna před 2 měsíci při 2. narozeninách.
Jitka
JITIT - jééééééééééé, to je hezká holkáááá, ouplná modelká a jak pozuje tou levou nožkou chi ![]()
Byly jsme v ateliéru. K 1. narozeninám jsme byli u nic moc fotografa, tak jsem připlatila a fotky stojí za to. Máme jich asi 30 a všechny jsou supr (vyfotil asi 3 filmy a asi 30 fotek bylo výstavních).
holky, nevíte jak je to s dijoptrijema pri porodu?? Nebo se jedná pouze o oční tlak? Mám docela dost dioptrií, eh, na základce mě strasili ze budu rodit císařem, mám to tak nejak vstípené
![]()
Já myslím, že dioptrie nevadí, ten oční tlak jo. Kámoška to má a musí na císaře. To ti ale řeknou.
Jiti - moc pěkná a jak pěkně stojí na místě, my bysme naši asi dlouho přemlouvali, aby tak stála ![]()