Poradna duly
Jana Čurdová
saal, to je fakt, v místě Tvého bydliště se rodí děti s lyžičkama na nohách ne? ![]()
to je skvělý sport, strašně se mi líbí, ale fakt nechápu maminy, které říkají, že třeba v šestém měsíci lyžovaly..to bych si nelajzla..
Zabzulka - malá naštěstí nic na nohách neměla, ale už se těším jak na nich bude stát. Ty chodíš lyžovat, z Ostravy to sem není daleko ![]()
Holky, já bych si zlámala hnáty
Naposled když jsem se snažila lyžovat, tak jsem to naprala do Veroniky Žilkový v Říčkách
![]()
mišunko
a řekla sis o autogram?
hehe
(holky tak jsem koukala na hraniční rozměry pánve a císař mě snad nečeká, jsem za hraničníma hodnotama takže dobrý
)
saal, hodně jezdíme na Bílou nebo do Velkých Karlovic
tam je to super ![]()
přítel chce tuto zimu učit kluka, takže bude o zábavu postaráno ![]()
mišu, ty jsi tak šikovná !!
to jsi nemohla narazit do nikoho lepšího ![]()
Daji - to mě ani nenapadlo, jen jsem jí málem řekla čau, mě se to u herců stává, naposled se mi to stalo u školky, když jim tam přijela hrát paní Pokorná z Rodinných pout
![]()
Zabzulka - do Karlovic jezdíme taky, je to asi 8 km odtud
, kam jezdíte na Razulu ![]()
Šmarjá, já dneska snad neuvařím. Uvařila jsme brambory a ježiš mrkev jsem zapomněla, tak znovu a teď zas, jééé, zapomněla jsem na vejce, no těhu demence v nejhorším stádiu ![]()
Zabzulka - hlavně je to vyšší, určitě je tam hodně sjezdovek ![]()
Zabzu - jak ty jsi vůbec zjistila, že jsi těhu? Už jsi to v pauze s práškama nedostala?
saal, na Bílé jsou tři sjezdovky a jedna je celkem maso, tam jsem eště přiznám se nebyla, asi bych se dolámala ![]()
mišu, přesně, já jsem to nedostala v pauze, to vždycky tak do tří dnů přišlo..a ted nic..furt měbolelo břiicho jako před MS a furt nic.. mě by to ani nenapadlo, ale tak jsme se jednou tulili
a já potom úplně cítila křeče, takové stahy, byla jsem úplně hotová, to se mi nikdy nestalo, tak jsem chtěla jít k dr. jestli nejsem nějak nemocná a vím, že on se dycky ptá, jestli nejsem v tom, tak jsem si udělala test a bylo to ![]()
ty brďo, když si na to vzpomenu, jak jsem řvala..přítel mě utěšoval, to bylo divadlo, v šest hodin ráno ![]()