Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
31.8.06 10:27

DAJ - si ze me nestrileeeej jooooo, já zas umím jiný věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
31.8.06 10:28

saal, to je fakt, v místě Tvého bydliště se rodí děti s lyžičkama na nohách ne? :)))
to je skvělý sport, strašně se mi líbí, ale fakt nechápu maminy, které říkají, že třeba v šestém měsíci lyžovaly..to bych si nelajzla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
31.8.06 10:31

Jelena tak jsem ti poslala tu SZ, ale nevím jestli došla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
31.8.06 10:33

Zabzulka - malá naštěstí nic na nohách neměla, ale už se těším jak na nich bude stát. Ty chodíš lyžovat, z Ostravy to sem není daleko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
31.8.06 10:35

Holky, já bych si zlámala hnáty :lol: :lol: Naposled když jsem se snažila lyžovat, tak jsem to naprala do Veroniky Žilkový v Říčkách :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
31.8.06 10:37

mišunko :lol: a řekla sis o autogram? :D hehe

(holky tak jsem koukala na hraniční rozměry pánve a císař mě snad nečeká, jsem za hraničníma hodnotama takže dobrý ;-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
31.8.06 10:38

saal, hodně jezdíme na Bílou nebo do Velkých Karlovic :) tam je to super :)
přítel chce tuto zimu učit kluka, takže bude o zábavu postaráno :)
mišu, ty jsi tak šikovná !! :) to jsi nemohla narazit do nikoho lepšího :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
31.8.06 10:39

Daji - to mě ani nenapadlo, jen jsem jí málem řekla čau, mě se to u herců stává, naposled se mi to stalo u školky, když jim tam přijela hrát paní Pokorná z Rodinných pout :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
31.8.06 10:43

Zabzulka - do Karlovic jezdíme taky, je to asi 8 km odtud :D , kam jezdíte na Razulu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
31.8.06 10:47

holky prácoška čeká…zatím páček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
31.8.06 10:53

saal..jooo:)) ale loni jsme víc byli na Bílé, je to blíž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
31.8.06 10:57

Šmarjá, já dneska snad neuvařím. Uvařila jsme brambory a ježiš mrkev jsem zapomněla, tak znovu a teď zas, jééé, zapomněla jsem na vejce, no těhu demence v nejhorším stádiu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
31.8.06 10:58

Zabzulka - hlavně je to vyšší, určitě je tam hodně sjezdovek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
31.8.06 11:19

Zabzu - jak ty jsi vůbec zjistila, že jsi těhu? Už jsi to v pauze s práškama nedostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
31.8.06 11:25

saal, na Bílé jsou tři sjezdovky a jedna je celkem maso, tam jsem eště přiznám se nebyla, asi bych se dolámala :)
mišu, přesně, já jsem to nedostala v pauze, to vždycky tak do tří dnů přišlo..a ted nic..furt měbolelo břiicho jako před MS a furt nic.. mě by to ani nenapadlo, ale tak jsme se jednou tulili :) a já potom úplně cítila křeče, takové stahy, byla jsem úplně hotová, to se mi nikdy nestalo, tak jsem chtěla jít k dr. jestli nejsem nějak nemocná a vím, že on se dycky ptá, jestli nejsem v tom, tak jsem si udělala test a bylo to :))
ty brďo, když si na to vzpomenu, jak jsem řvala..přítel mě utěšoval, to bylo divadlo, v šest hodin ráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí