Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
5.9.06 10:16

Holky,
doufám, že ty negativní zprávy, co tu jen tak jako mimochodem kolují nemají nic společného s miminkama. :?:
Já jsem na krvi ještě nebyla, půjdu až v pondělí v souvilosti s NT. Teď ale budu mít ještě obíhání s tím mým campylofujtajblem, protože prý musím 3 dny po sobě na kontrolní stěry + musím zajít s malou. To zas bude běhání, to nesnáším!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 10:23

mišunko no mě zajímá ta krevní skupina asi nejvíc a tamty fujtajbly taky, ale myslím že jsem neměla možnost to někde chytit ;-)

jiti no jo to ti nezávidím to běhání, to je aj moje noční můra i bez děcka…tak hodně sil!!! a držím pěstičky aby ten campylofujtajbl zmizel bez jakýchkoliv dalších potíží!!!! mrcha jedna! já mu dám!!!!! ;-)

já se k tomu nebudu vyjadřovat. k tomu negativnímu co tu koluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 10:24

Jiti ahoj - bohužel se ta zpráva týká miminka jedný z nás, je nás zase o jednu míň, ale vyčetla jsem to v jiný diskuzi :cry: Ani jsem to sem nechtěla psát.

To musí na stěry i malá? Jako že by to chytla od tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 10:26

Daji - já mám krevní skupinu A, rh faktor+ . U nás se ten NT screening asi nedělá, já myslím, že když jsem nebyla před šesti lety, tak se taky teď nic nestane, ale červíček hlodá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 10:28

Včera mi psali z hygieny, že se mám dostavit. Naštěstí stačil telefon. Asi si evidují všechny infekční choroby. Ptali se na příznaky a průběh, kolik nás doma bydlí, do kterých jeslí malá chodí a tak. Řekla jsem, že žádné problémy neměla, ale stejně s ní mám zajít - pro jistotu. Určitě nic nemá, ale znamená to dřív vstát, vystát frontu u doktorky, vést ji přes půl Brna a přijít pozdě do práce - do fakt můžu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 10:30

Jiti - třeba toho teď bylo víc a chtějí ten zdroj podchytit, ve školkách by to byla pěkná patálie, už mi taky Teri párkrát něco přinesla, jednou jsem to od ní chytla a myslela jsem, že umřu, nedošla jsem ani na záchod jak mi bylo zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 10:35

Jasně, já ty jesle chápu, ale samotné mi to nedošlo. Samozřejmě, že kdybych měla dojem, že něco takového má, rozhodně bych ji tam neposlala, ale teď mě ani nenapadlo, že by to mohla mít, když neměla žádné příznaky a přesnosnost je asi 5%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 10:36

hmm Jiti fakt nezáviděnihodné…

těch pozdních příchodů do práce se taky obávám že to bude nápadný zanedlouho…ale asi to brzo řeknu. uvidím. to pak nebudou moci říct ani béé a hotovo dvacet. jestli budou šéfici nadávat tak jdu marodit a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 10:38

Ahoj holky, tak mám devítku a je mi dobře, dnes jsem ještě nezvracela a snad ani nebudu, abych to nezakřikla :D
Misunka - ten náš měsíc je asi začarovanej :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 10:39

Já pořád odbíhám, dělám rýžový nákyp se švestkama, zrovna jsem vylízala hrnec, mňam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.9.06 10:39

zdravím holky..normálně jsem se před chvilkou vzbudila..jéé, to je bájo :lol: :lol:
jejda, nepříjemné zprávy :? já jsem z toho dycky úplně vykolejená, radiku, je mi to líto, přečetla jsem si to včera, ale už jsem nemohla reagovat.. mám strach, jestli je ten můj mrňous ok..opět mám období naprosto netěhotného pocitu, takže si říkám, co tam dělá..

k těm jménům..no, já mám taky příjemní s R, tak bych Viktora a Viktorku dát nemohla, ale k přítelovu to půjde…takže je to definitivní..
jo, včera jsem byla s mamkou pro tu neschopenku, stavily jsme se na nákupy, potřebovala jsem nějaké jídlo a tak..no a jak to dopadlo? mamka mě přinutila ke koupi dupaček, čepičky a ponožek.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 10:40

Ahoj saal - gratuluju k devítce. Ono je to asi v každým měsíci, je to smutný :cry: Já pak strašně plaším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 10:43

Ahoj Zabzo - teda ty si užíváš, mě už to skončilo, ráno vstáváme do školky, jem zvědavá jak dlouho, než bude princezna zase nemocná :roll: Kdy že to jde Radik na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 10:44

holky přestaňte vyšilovat že je duben zakletej! kuš huš co povídáte?! to se prostě stane, není to diskuzí do který se chodí!!!! grrr tlamky ;-) nesejčkujte!!!! u nás už se to nestane! doufám že Radík je v pořádku.......uf uf…

jojo Viktorie či Viktor se mi taky líbí ;-)

hehe žabžo ty se mááááš…já ci takýýýýý :-) kdy vám začnou měnit ty okna???? a jaký dupačky čepičky a ponožtičky jste koupili? dej fotku ;-) dej ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 10:45

radík jde zítra

saal gratuluji k devítce. já mám ode dneška osmičku ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí