Poradna duly
Jana Čurdová
KKATUS - a vodkad si?
Rybičky sou zuper, hehe, ráda je i jíš?? Já vcelku jo, ale co su těhu, tak se mi obrací zaludek jen se rekne slovo ryba, nevim co s tím, musím jist ryby, tak nevim cim to nahradit........
Som zo slovenska
ale zijem uz 4 roky v Roudnici nad labem. Ryby v tehu tiez nemozem jest, ani pri kubkovi mi nesli, ani teraz.
Vlastne ani po porode som ich moc nejedla…
![]()
Neboj, ked nebudes jest ryby nic sa ti nestane…staci ak raz zacas vezmes nejaky vitamin ktory obsahuje aj jod…proste nejaky tehu vitamin ![]()
ahoj spolutěhulky,
mám špatnou zprávu
![]()
V pátek 8.9. jdu na příjem k Apolináři
![]()
ty po....... chlamydie se dají léčit jen léky po kterých se hned dusím,mám na ně alergii
![]()
takže mi je budou podávat pod dohledem
![]()
Jitutu to ma mrzi, ale snad to nebude nadlho…pocitam max. 10 dni? Mala bude doma s otcom??
K.
jinak já mám manžu rybu,nechcete????
![]()
u chlapa tohle znamení nic moc
![]()
ale jsem taky květnový býk.......jako některá z vás,zapoměla jsem kdo to psal
![]()
JITUTU - to me mrzí, ale za chvilu ses tu, ne?? Pak poplkáme. Nevím kdo je tu bejk, myslim ze SAAL, ale fakt nevím.
Já mám doma berana a dalsího cekám, takze si to du hodit ![]()
Prosímte drz se v té hospital!!
KKATUS - jenze je hrozne nutný jíst ryby během těhu, ne??? Jak do sebe dostanu ten jod nebo co to v nich je?
holky dík......to bude nuda!!!!!
ale co bych pro mimíska neudělala.......já holt musím vyzkoušet všechno ![]()
ja mam muza raka-idealny manzel
![]()
kubko je byk
ja som kozorozec
a inac-ryba nic moc ani u zeny…mala som dve kamosky ryby a sklamali velmi…
jeleno jód máš v každé soli a vitamíny pro nás jód taky obsahují
JELENE JELENE ![]()
jod je aj v tehu vitaminoch aj v soli ![]()
a ta cocka s chlebom a uhorkou co si poslala ma pobavila
![]()
KKATUS - chlap RAK?? Si se zbláznila ne?
![]()
Já raky nemůžu uz ani vidět, sem mela tu čest s několika a nikdy více již, uááááááááááááááááááááh
Asi máš doma vzácný kus, který má ascendent v něčem skvělým, páč jinak to nevidím, ty koza a chlap rak, to běžně nejde…
Jo a taky su koza
![]()
KKATUS- ale MUDr mi rikala papat ryby!! Sem si vcera koupila makrelu, donesla sem ju dom, vrhla do lednice a ted cekám kdy to jako sním ![]()
Asi zavču voči a honem to nečím zapiju, doufám, ze to nepoletí ven ![]()