Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
311
6.9.06 10:58

Illenko, ahooooooooj. Jak se vede? Dopadlo to s přítelem dobře a jste zase spolu? Snad jo, měli jste jen těžký období s tím nevydařeným mimčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
6.9.06 10:58

Jo Daji - já jsem asi šouplá bejkem, ale dělala bych si testy pořád a lékárny obcházím obloukem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
6.9.06 11:06

Ahoj holky, děkuji za starost o mě, dnes jsem taky neblinkala ikdyž jsem k tomu neměla daleko, ale jinak je mi perfektně. Upně nový elán v těle :D
Dajana, Jana 28 - vy máte zlatý manžely, ne že ten můj by mi nepomohl, ale nějak nestíhá :D ikdyž teď co mi bylo špatně tak umýval nádobí a uklízel jenom sám :D
Illenka - ahoj jak je :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
6.9.06 11:06

jo dopadlo to dobre…urovnalo se to…jsem rada…cysta uz je taky pryc..ale to jsem uz asi psala.....jenom me porad zlobi prsa..furt strasne boli a porad me tece z tech bradavek…musim na krev kvuli tomu prolaktinu…tak snad to prejde …
zitra bych teoreticky mela dostat MS…tak jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
6.9.06 11:10

Illenko - tak držím palce, ať můžete co nejdřív začít se snažením. mě teklo z prsou ještě před těhu po vysazení HA, šla jsem na gyndu, dostala doporučení na utz prsou a na krev a nějak jsem to nestihla :lol: a teče mi pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.9.06 11:11

Illenko ahoooj!!! to je strašně dobře, že se to urovnalo s přítelem!!jsem ráda, hlavně, ať už jsi pořád spokojená! :)
saal, no to je dobře, že už jsi nevrhla :P už by to mělo pomalu přecházet ne? s tím pomáháním je to kus od kusu, ale většinou jsou ti naši mužíčci zlatíčka ne?
ten můj je až moc .. :? chjo, teď se tak málo vidíme, strašně mě to všechno stresuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
6.9.06 11:11

Zatím se loučím, jdu se mrknout na tu aktovku a pak do školky. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.9.06 11:17

pro špiona littlemouse ;-) myško zlatej to on je, zrovna včera přišel v půl jedný domů z chlastačky, zalomil to na gauči a nechal rozsvíceno na chodbě takže janička nemohla spinkat a musela kvůli němu vstát a jít ho vzbudit páč chrápal s otevřenou pusinkou, zalomenej krk, ráno by se nehejbal ale měla jsem sto chutí ho takhle nechat aby si to pamatoval ;-)

holky já dneska budu v práci do devíti :-( to je v pr teda…

mě z prsou nikdy nic neteklo ani po vysazení prášků ani teď. ale vím že to má kámoška a neví co s tím…teď snad čeká na výsledky…chuděrka moje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.9.06 11:18

a ještě zdravím Illenku :-) tak jsem si oddechla že s přítelem se to urovnalo a vypadá to že i tvoje tělíčko si poradilo, to je fajn :-) nepropadej zoufalství Ilčo, to bude dobrý ;-) už abyste se zase mohli tulíčkovat ;-) však mi ty neutečem…vidím to na červňátko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.9.06 11:35

No já tuhle v noci sledovala komisaře Rexe, byl to jeden z prvních dílů, kdy Rexovi umřel páníček a truchlí a vyfasuje ho ten novej polda. Sem u toho rvala jak blbec :D :D
Jo a to bylo půl čtvrté ráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.9.06 11:36

JANA - jaktože budes v práci do devíti? Jako do vecera?? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.9.06 11:39

Středa

polévka: Ruský boršč

1. Kuřecí kung- pao, dušená rýže
  1. Plněné papriky s rajskou omáčkou, houskový knedlík
  1. Tvarůžky v bramboráku
  1. Řecký salát s olivami
  1. Smažený sýr, hranolky, tatarka.
  1. Kuřecí prsa, šunka a sýr, hranolky

Co si mám vybrat? Ten boršč to nejni takový to z těch žaludků, žene? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.9.06 11:46

no a taky netuším jestli su jeste v tom, brichu nikde (krom vyvaleného speku, který uz nejde zatáhnout, hehe), je mi fajn, nic me nebolí, uz at je nějaký termín na UZ, uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.9.06 12:01

šmárjá, tady kcíp pes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.9.06 12:43

jeleno já furt čekám na tu SZ co mi neposíláš ;-) šup šup svěř se tětě libuši, uleví ti na duši ;-)

no do devíti do večera bohužel :-( důvodem je zpožděný let toho chlapíka co sem má přijet chjoooooo se zbláznim z toho :-/ v devět já už doma normálně chrápu a teď tu budu muset dělat jako že pohoda jazz…to asi nezvládnu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí