Poradna duly
Jana Čurdová
Illenko, ahooooooooj. Jak se vede? Dopadlo to s přítelem dobře a jste zase spolu? Snad jo, měli jste jen těžký období s tím nevydařeným mimčem.
Jo Daji - já jsem asi šouplá bejkem, ale dělala bych si testy pořád a lékárny obcházím obloukem ![]()
Ahoj holky, děkuji za starost o mě, dnes jsem taky neblinkala ikdyž jsem k tomu neměla daleko, ale jinak je mi perfektně. Upně nový elán v těle ![]()
Dajana, Jana 28 - vy máte zlatý manžely, ne že ten můj by mi nepomohl, ale nějak nestíhá
ikdyž teď co mi bylo špatně tak umýval nádobí a uklízel jenom sám ![]()
Illenka - ahoj jak je ![]()
jo dopadlo to dobre…urovnalo se to…jsem rada…cysta uz je taky pryc..ale to jsem uz asi psala.....jenom me porad zlobi prsa..furt strasne boli a porad me tece z tech bradavek…musim na krev kvuli tomu prolaktinu…tak snad to prejde …
zitra bych teoreticky mela dostat MS…tak jsem zvedava…
Illenko - tak držím palce, ať můžete co nejdřív začít se snažením. mě teklo z prsou ještě před těhu po vysazení HA, šla jsem na gyndu, dostala doporučení na utz prsou a na krev a nějak jsem to nestihla
a teče mi pořád
Illenko ahoooj!!! to je strašně dobře, že se to urovnalo s přítelem!!jsem ráda, hlavně, ať už jsi pořád spokojená! ![]()
saal, no to je dobře, že už jsi nevrhla
už by to mělo pomalu přecházet ne? s tím pomáháním je to kus od kusu, ale většinou jsou ti naši mužíčci zlatíčka ne?
ten můj je až moc ..
chjo, teď se tak málo vidíme, strašně mě to všechno stresuje
Zatím se loučím, jdu se mrknout na tu aktovku a pak do školky. pa pa
pro špiona littlemouse
myško zlatej to on je, zrovna včera přišel v půl jedný domů z chlastačky, zalomil to na gauči a nechal rozsvíceno na chodbě takže janička nemohla spinkat a musela kvůli němu vstát a jít ho vzbudit páč chrápal s otevřenou pusinkou, zalomenej krk, ráno by se nehejbal ale měla jsem sto chutí ho takhle nechat aby si to pamatoval ![]()
holky já dneska budu v práci do devíti
to je v pr teda…
mě z prsou nikdy nic neteklo ani po vysazení prášků ani teď. ale vím že to má kámoška a neví co s tím…teď snad čeká na výsledky…chuděrka moje ![]()
a ještě zdravím Illenku
tak jsem si oddechla že s přítelem se to urovnalo a vypadá to že i tvoje tělíčko si poradilo, to je fajn
nepropadej zoufalství Ilčo, to bude dobrý
už abyste se zase mohli tulíčkovat
však mi ty neutečem…vidím to na červňátko ![]()
No já tuhle v noci sledovala komisaře Rexe, byl to jeden z prvních dílů, kdy Rexovi umřel páníček a truchlí a vyfasuje ho ten novej polda. Sem u toho rvala jak blbec
![]()
Jo a to bylo půl čtvrté ráno ![]()
Středa
polévka: Ruský boršč
Co si mám vybrat? Ten boršč to nejni takový to z těch žaludků, žene? ![]()
no a taky netuším jestli su jeste v tom, brichu nikde (krom vyvaleného speku, který uz nejde zatáhnout, hehe), je mi fajn, nic me nebolí, uz at je nějaký termín na UZ, uf
jeleno já furt čekám na tu SZ co mi neposíláš
šup šup svěř se tětě libuši, uleví ti na duši ![]()
no do devíti do večera bohužel
důvodem je zpožděný let toho chlapíka co sem má přijet chjoooooo se zbláznim z toho :-/ v devět já už doma normálně chrápu a teď tu budu muset dělat jako že pohoda jazz…to asi nezvládnu ![]()