Poradna duly
Jana Čurdová
jeleno čááuki ![]()
jojo, je to možné, to je blbec co? a ta lékárnice mi řekla, že je to úplně normální, když byla její sestra těhu, tak nosila od dr. takové recepty, že vůbec nechápala a přitom to nebylo nutné..
po tom ophtalmo septonexu to povolilo, je to lepší..ten nevadí..
jak se máte po ránu?
já nějak v depce, zdá se mi, že mi nějak splasklo břicho, už dlouho jsem to svoje koťátko neviděla..já vím mišu, že některé dýl
ale i tak mi to připadá být dlouho..mám pocit, že se nic neděje, no hrůza..
navíc v práci jsem tou nemocenskou odstartovala příšernou reakci, můj kolega kde může tam mě očerňuje..já nemám nemocenskou 5 let a když si ji vezmu tak to takhle dopadne ![]()
ahojky ![]()
Jitutu - tak to je pech, budu ti držet palečky, abys ty léky dobře snášela a brzo se nám vrátila. Co lednice, Už je spravená?
Jelen - jak reagovaly kámošky?
Zabzu - ahoj, na kolegu se vykašli, to je blb. Já mám taky docela depku. Snažím se žádný léky nebrat, ani paralen, ale mám z kožního mast na prsa a ta se může jen po důkladným zvážení
Použila jsem jí jen párkrát úplně tenounce na bradavky, strašně mě svědily už rok a nic nezabíralo, tak jsem musela. Taky trochu cítím močák, jsem na to expert, tak piju a piju a beru brusinky. Od utz do utz je dlouhej i den, viď?
mišu čááu..jojo, všechno se to strašně vleče..pořád si říkám, jestli mimi roste tak jak má, jaktože nemám břicho, jak se tam teda vleze..prostě mi už hrabe..do toho ten pitomec, fakt nálada pod psa.. ![]()
na ten močák brusinky, to je fakt nejlepší..kurňa, člověk se bojí udělat kolikrát i blbý pohyb..to je hrůza
![]()
jeleno, jak teda dopadl ten dámský dýchánek?
Holky, včera jsem ležela ve vaně a pozorovala bříško a fakt už tam mini kopeček je
, ale když se postavím, tak mám pěknou cejchu
, to není mimi, to je špek
Někdy se taky divím, kam se mi břicho podělo, tak říkám, že je mimi schovaný ![]()
Terinka je pořád tak nešťastná, že ještě nešla do školy, mě je jí tak líto
Máme vedle baráku dva obchody, kde prodávají aktovky do školy, tak jsem si řikala, jestli teď nebudou mít nějaký slevy, asi se tam půjdu podívat, stejně bysme jí kupovali k Vánocům.
Terča je brouček:) je pěkné pozorovat, jak se těší do školy a neví co ji čeká, že? ![]()
tak ty už sis nahmatala bouličku mišu? hmmm..tak já furt nic..když ležím, tak tam nic nemám..jen rovné břicho, chjo.. ![]()
Ahoj holky, koukaly jste včera na Chůvu v akci? Mě ten pořad vždycky vyděsí, když si představím, že budu mít jednou třeba taky takový rošťáky, tak mně jímá hrůza.
Zabzu - já to nenahmatám, jak je to sešitý, ale přímo nad chloupkama jsem to měla vždycky propadlý a teď už ne, u Teri jsem to ale viděla později, nevěděla jsem kde to mám hledat.
Ahoj Jani - já si vždycky u chůvy garatuluju, jakýho mám doma andílka, ty spratky tam bych seřezala, že by měli prdel modrou. Ty maminy se nechaj třískat, perou se s dětma o hračky, to by si mohla Teri zkusit. Taky mě někdy (dost často) leze na nervy a říkám si, jak je nevychovaná - kde udělali soudruzi z NDR chybu? - ale když vidím chůvu…zlatý moje dítě ![]()
na chůvu v akci jsem se dívala jen jednou a měla jsem nervy..někdy úplně čumím, jak ty rodiče někdy děcka s prominutím zk…rví
pardon za ten výraz… to je katastrofa..je jasné, že bezdětné se to kecá, ale doufám, že takhle to teda nedopadne..
Jani ahojki:) jak je? už dobře?
Já koukám na chůvu vždycky, ono mi to taky hodně napoví a když to dávali od osmi, tak koukala Teri se mnou a když viděla ty děti, jak se vztekaj, tak se kolikrát i zastyděla a zamyslela nad sebou.
Mišu, já ještě pořádně nevím, co ze Zuzanky vyroste, občas se sice vzteká, když něco chce, ale to všechny děti. Tak doufám, že to nebude žádný raubíř. Druhý dítě bych taky radši holčičku, kluci jsou asi od přírody agresivnější, tak pro jistotu
. Člověk si sice říká, že dobrou výchovou přeci nemůže z dítěte vyrůst grázl, ale pak se chytne blbých kamarádů a hotovo. No ale to je ještě daleko, zatím se těšme na malinkatý hodný miminka ![]()
Zabzu, díky za optání, je mi skvěle, jen únava. Ty jsi včera zvládla první den bez zvracení nebo to večer přišlo?
Zabzu, asi jsem se te spletla se Saal, ta myslím říkala, že včera ráno poprvé nezvracela. Mám ve vás chaos ![]()