Poradna duly
Jana Čurdová
proboha jakej oplet a jaký nebesa kolem postýlky? A jakej pás? Vůbec vám nerozumím. Máte fotku??
A jak se vůbec kupuje dětská betla? ![]()
Vite co ten můj nedávno pritáhl domů?? Nasel v garází starou kolíbku BEZ DNA (coz prej neva, to se nák prý spraví) a dotáhl to dom, takovou příšernost zaprášenou voslintanou kdovi vod ňákých štěňat, pomalovanou lidovou tvorbou jak rukou prvnáčka. do toho děcko nedám ani za nic a prej to bude kolíbka „tomu malýmu“ na terasu
![]()
Illenko tak si sežeň firemní foťáček
hehe neříkej že nemáte
ale my ti věříme
jak tam jsou dvě čárky tak jsi jasná ![]()
saal hezkej, to je quinny viď? ![]()
mě se taky líběj trojkolky
protože máme první dítko tak koupíme pořádnej kočík co vydrží oba křiklounky, takže tady šetřit prostě nebudeme. mě se líbí tento:
jak 16.000 ??? Za co šmárjá? Ze je tam vo kolečko mín?? eh…
sem videla v Carrefouru tuhle jeden stál do 5000 a měl vo kolečko víc, jinak vypadal uplně stejne.
To i na děcka se kupujou značkový krámy typu kočárek bmw nebo co?? ![]()
Hele Jeleno, moc se nesměj, víš kolika stála rekonstrukce, aby vypadal, tak jak vypadá? Našli jsme ho u známejch na půdě (stál tam 40 let) a naši ho nechali znova potáhnout, dali nový kolečka a mamka došila zbytek. Je naprosto úžasný!!! Mimčo tam má spoustu prostoru, ležela tam ještě v roce a půl a každý se otočí a ptá, kde jsme takový poklad koupili? Vážně je sranda s ním vyrazit! ![]()
Dajana - jo Quinny, je krasnej, ale na nás drahý. Mě by stačil jenom podvizek s tou vaničkou, ale všude maj jenom kobonaci
potom mimi bude mít golfky jsou lehké a super. Malá v nich byla od té doby co začala sedět, takže ten náš krám obrovský byl používáný možná třičtvtě roku ![]()
Jelena - to je značkovej kočár, ty jsou hodně drahé, ale zase kvalitní a hezký ![]()
Jiti - to je váš kočárek? Ten je krásnej, mamka má teď ve foťáku takový z nějakýho muzea.
Dajana - to je co za značku ![]()
Jiti - to jsem nevěděla že takový kočárky ještě existujou, je určitě zajimavej ![]()
Illenko jj měří se to ráno než vstaneš z postýlky! bazální = základní teplota, tj. teplota měřená kolem šestý sedmý ráno než ti začne pracovat tělíčko, než poprvé vstaneš a dojdeš se vyčůrat nebo napít…
jj bohužel, za značky a za kvalitu se platí i u kočárků…bohužel bych řekla že tady to platí víc než jinde…že za kvalitu si připlácíš..nevím no…ale to Tako mě nějak nezaujalo…má ho švagrová a to co musela řešit já nechcu.....zatáčí jí jedno kolečko takže kočík furt musíš tlačit do druhý strany aby jel rovně, děsně blbě se skládá a když tu korbu otočíš po směru jízdy, tak je ten kočár neovladatelný ![]()
holky tohle je ICOO - bmw mezi kočárkama, stejně jako quinny nebo Jané nebo třeba mutsy… cena podobná, jen za sportovní verzi dáš tak 16,000 ale když chytneš slevu tak máš za 17 litrů i hlubokou vaničku. já vím no, je to hodně no
ale vydrží prý všechno, neznám maminku která by si na něj stěžovala, je vychytanej a hezkej, pohodlnej a bytelnej, do terénu což potřebuju prostě ideální no…manža už se s tím smířil…lepší než řešit každý půlrok reklamaci a čekat měsíc na kočárek…porodný je 17.000 tak to padne na kočár no…
nojo, ale todle sou sportovní kocárky uz, copak do tohodle dáte to novorozene? Dyt to kce nákej hlubokej jeste ne?
Jelena - k tomu se prodávají vaničky pro novorozence a ty se dají připnout na ten podvozek nebo můžeš k tomu připnout i autosedačku
proto jsou to kombinované kočárky ![]()
http://www.topnakup.cz/…ami_navy.jpg