Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
11.9.06 13:31

proboha jakej oplet a jaký nebesa kolem postýlky? A jakej pás? Vůbec vám nerozumím. Máte fotku??
A jak se vůbec kupuje dětská betla? 8O

Vite co ten můj nedávno pritáhl domů?? Nasel v garází starou kolíbku BEZ DNA (coz prej neva, to se nák prý spraví) a dotáhl to dom, takovou příšernost zaprášenou voslintanou kdovi vod ňákých štěňat, pomalovanou lidovou tvorbou jak rukou prvnáčka. do toho děcko nedám ani za nic a prej to bude kolíbka „tomu malýmu“ na terasu 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.9.06 13:32

JITI - a ten je za kolik???? hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
11.9.06 13:32

:-))) Illenko tak si sežeň firemní foťáček ;-))) hehe neříkej že nemáte ;-))) ale my ti věříme ;-))) jak tam jsou dvě čárky tak jsi jasná ;-))))

saal hezkej, to je quinny viď? ;-)))

mě se taky líběj trojkolky ;-)) protože máme první dítko tak koupíme pořádnej kočík co vydrží oba křiklounky, takže tady šetřit prostě nebudeme. mě se líbí tento:

http://www.hauck-group.de/…-370131a.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.9.06 13:33

jak 16.000 ??? Za co šmárjá? Ze je tam vo kolečko mín?? eh…
sem videla v Carrefouru tuhle jeden stál do 5000 a měl vo kolečko víc, jinak vypadal uplně stejne.

To i na děcka se kupujou značkový krámy typu kočárek bmw nebo co?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.9.06 13:34

DAj - a ten stojí kolik viz fotka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.9.06 13:36

Hele Jeleno, moc se nesměj, víš kolika stála rekonstrukce, aby vypadal, tak jak vypadá? Našli jsme ho u známejch na půdě (stál tam 40 let) a naši ho nechali znova potáhnout, dali nový kolečka a mamka došila zbytek. Je naprosto úžasný!!! Mimčo tam má spoustu prostoru, ležela tam ještě v roce a půl a každý se otočí a ptá, kde jsme takový poklad koupili? Vážně je sranda s ním vyrazit! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.9.06 13:36

Dajana - jo Quinny, je krasnej, ale na nás drahý. Mě by stačil jenom podvizek s tou vaničkou, ale všude maj jenom kobonaci :cry: potom mimi bude mít golfky jsou lehké a super. Malá v nich byla od té doby co začala sedět, takže ten náš krám obrovský byl používáný možná třičtvtě roku :roll:
Jelena - to je značkovej kočár, ty jsou hodně drahé, ale zase kvalitní a hezký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.9.06 13:37

Jiti - to je váš kočárek? Ten je krásnej, mamka má teď ve foťáku takový z nějakýho muzea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.9.06 13:38

Dajana - to je co za značku :wink:
Jiti - to jsem nevěděla že takový kočárky ještě existujou, je určitě zajimavej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011

Illenko jj měří se to ráno než vstaneš z postýlky! bazální = základní teplota, tj. teplota měřená kolem šestý sedmý ráno než ti začne pracovat tělíčko, než poprvé vstaneš a dojdeš se vyčůrat nebo napít…

jj bohužel, za značky a za kvalitu se platí i u kočárků…bohužel bych řekla že tady to platí víc než jinde…že za kvalitu si připlácíš..nevím no…ale to Tako mě nějak nezaujalo…má ho švagrová a to co musela řešit já nechcu.....zatáčí jí jedno kolečko takže kočík furt musíš tlačit do druhý strany aby jel rovně, děsně blbě se skládá a když tu korbu otočíš po směru jízdy, tak je ten kočár neovladatelný :-(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

SAAL - ale me se líbíííííííííí, tak za kolik ho prodáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
11.9.06 13:42

holky tohle je ICOO - bmw mezi kočárkama, stejně jako quinny nebo Jané nebo třeba mutsy… cena podobná, jen za sportovní verzi dáš tak 16,000 ale když chytneš slevu tak máš za 17 litrů i hlubokou vaničku. já vím no, je to hodně no :-(((( ale vydrží prý všechno, neznám maminku která by si na něj stěžovala, je vychytanej a hezkej, pohodlnej a bytelnej, do terénu což potřebuju prostě ideální no…manža už se s tím smířil…lepší než řešit každý půlrok reklamaci a čekat měsíc na kočárek…porodný je 17.000 tak to padne na kočár no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.9.06 13:42

Jelena - ty víš jak vypadá TAKO a že má asi 20 kilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.9.06 13:51

nojo, ale todle sou sportovní kocárky uz, copak do tohodle dáte to novorozene? Dyt to kce nákej hlubokej jeste ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
11.9.06 13:54

Jelena - k tomu se prodávají vaničky pro novorozence a ty se dají připnout na ten podvozek nebo můžeš k tomu připnout i autosedačku :D proto jsou to kombinované kočárky :D
 http://www.topnakup.cz/…ami_navy.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital