Poradna duly
Jana Čurdová
Jiti - moje řeč, já jsem taky na Teri zbytečně spěchala, ale my jsme měli kvalitní sporťák s pevnýma zádama. Klidně ještě mohla vydržet v hlubokým.
Daji, to je moc brzo, teď bych ho nekoupila, ale aspoň vím, že i v bazaru se dá sehnat fakt pěkný kočárek. (pro Misunku - bylo to v Č.Třebové ve Slevněnce
)
děti moje, valím na katastr… se asi jeste ukázu, nevím nevím, dyztak pěkný den a hezky simulujte ![]()
Romco - Ve Slevněnce jsem si v pátek koupila těhu kalhoty. Vím přesně, kterej kočárek myslíš, je moc hezkej, klidně do něj jdi, ale hodně se tam ty kočárky točej, tak neváhej dlouho.
Ale když ty golfky můžete položit uplně do lehu tak si myslím, že žádný problém. Já jsem Niku dala do gelfek až si uměla sama sednout a useděla, ona byla docela šikovná myslím, že měla 8 měsíců ![]()
saal - já nevím, mě to připadá brzo, když ty miminka usnou, tak nemají takový pohodlí
to je asi na jednotlivý mamince a dítěti ne?
když to dítko už sedí a chce mít výhled tak nic nenaděláš.....
jeleno krásnej metříček, já si jeden uloupnu jooo?
aspoň ti ubude dní do porodu
tak ještě přijď.....
Misunko - že je krásnej, jak se nad ním úplně dojímala
, ale určitě ještě na nějaký pěkný narazíme, v Ústí jsou taky nějaký bazary…
Misunka - Česká Třebová je tady kousek, je to skoro morava
Já jsem si furt myslela že je to někde daleko v čechách
Jsem to, ale trouba ani nevím co kde tu je ![]()
S tím golfákem to musí každej sám, jen říkám za sebe, že bych dávala co nejdýl.
Romco - já si ještě pamatuju, že tady jezdil. V Ústí jsou taky dětský bazary?
Misunka - malá si nestěžovala
dokonce se v tom kočárku uklidnila, ve starým nechtěla být, protože neviděla na cestu a furt chtěla ven. V golfkách si seděla a byl klid jak koukala ![]()
saal - no jo, na Moravu kousek, se musím podívat, kdeže to ten Vsetín vlastně je ![]()
DaJana - mě je v podstatě jedno, co si lidi s dětma prováděj, ale oni ty děti šíleně podkládají, jako že sedí. Ono to tak vypadá, ale sami si ještě nesednou ani zdaleka. No nic, nebudu dělat chytrou
. Jdu se ospršit a valím na kontrolu.
Čau.
saal - my měli sporťák, tak to je něco jinýho, fakt záleží na situaci