Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
12.9.06 08:50

JITI - až po prsa? Nemáš je náhodou vo tři čísla větší? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.9.06 08:51

Jo a včera sem si koupila ty perníčky co mám tady pod sebou a strasne sem se jich prejedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.9.06 08:52

No náhodou přes prsa je nemám, jen těsně pod :lol: .
Je to normální velikost, jen to má asi delší horní část - nojo, za dvacku nebyly, ale zato je nosím už dobré 3 roky (teda občas je i vyperu). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.9.06 08:55

JITI - hehe, i vypereš, jo, he :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.9.06 08:59

jj je to supr :) jestli teda jsem tak asi v 5 tydnu…myslim ze kdyz pujdu k dr. az tak v 7 ze to staci ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.9.06 09:02

ILL - mazej hned!! Na co čekáš? Mně to dva dny vynechalo, večer dvě čárky, ráno hned MUDr na krev a UZ a vsecko potvrzeno! Na co čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
12.9.06 09:14

jůůůůůůůůůva to je novinek :-)

Illenko - moooooooc gratuluji k pozitivnímu testíku, to je báječná zprávička takhle po ránu ;-))) Já bych být tebou asi zavolala na gyndu a domluvila se s nima…že to a to a kdy teda máš přijít ;-))))

Vítám nováčky STENU a SABIKA :-))) to víte že jste vítáni ;-))) koukejte mi písnout SZ abych vás mohla doplnit do tabulky se všemi možnými údaji ;-)))) tabulka je zde:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

ale až jí budu aktualizovat, tak bude jiný ten odkaz, takže si jí musíte pak zase najít - je to ve Fotoalbech - Soukromá alba - strana 2 - DaJana - DUBŇÁTKA 2007 ;-)))

jo a ještě obr gratulace Jituli, jak to krásně dopadlo u doktora :-))) tak zase o jeden balvan na srdci míň že? :-)))))

Klariso tobě taky gratulace k včerejší průkazce a ultrazvuku, na čtvrtek držím pěstičky :-)))

tak, kdo dál? :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
12.9.06 09:19

Díky za obrgratulaci, ještě jsem si vzpomněla, že mi doktor řekl, že na tripple testy asi nebudu muset, jen v případě, že výsledky NT vyjdou špatně nebo nějak divně, ale to samozřejmě nečekám. Syndromy budou určitě kolem 1:3000 a míň ani chlup! Musíme myslet pozitivně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
12.9.06 09:23

jj Jiti pozitivní myšlení ;-) taky jsem pro ;-)) a žádný bubákový čtení o hrůzostrašném porodu nebo nemocech miminek!!!!!!! kuš huš, to se nám určitě nemůže stát!!!!! :-) :-) :-)

Jééé já už mám devítku na metříku ;-) vás doháním mílovými kroky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
12.9.06 09:34

tak kde se všici flákaj??? 8O holky neříkejte že v práci ;-)

Chci se zeptat zda některá nevíte něco o Jitutu32 (měla mít kontrolu včera) ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
12.9.06 09:38

Ahoj Daji - taky by mě zají malo, jak Jitutu dopadla, je termínem dost blízko. někde jsem četla, že jim včera nešel net, tak se třeba už ozve.

Holky, musím se pochlubit, před chvílí jsem Terezce koupila aktovku, to už bude ježíšek a je mi z toho do řvaní. Ona je už tak velká. ještě že mám v bříšku malý mimi :lol:

Illenko - tak květňátka, jo? Ty nevěrnice jedna :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
12.9.06 09:41

:-))) no jo, rostou vám ty ratolesti rostou ;-)))) věřím že to letí ..ani se neotočíš a už je rok pryč :-))))

holky Jitutu jsem našla v dobrém rozmaru, písla jsem jí SZ ať se kouká ozvat ;-) tak snad písne zpátky nevěrnice :-)))) až bude mít čas, to o té její kontrole jsem nehledala, to už je nad mé síly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.9.06 09:45

jen jsem tam napsala ale zustanu tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
12.9.06 09:47

já se všem moc omlouvám,nešel mi net a teď jsem byla ve vaně a v 10.00 musím jet .Budu s vámi určitě večer,prosím za odpuštění :wink:

Jsem v pořádku propuštěná,dnes jedu na kontrolu na gyndu .Tak se určitě ozvu :P

Pa a ještě jednou se omlouvám :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
12.9.06 09:48

Illenko - my tě prostě nepustíme, jenom na návštěvu do květňátek :lol: :lol: , jsou tam samý fajn holky a hezky se rozrůstaj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí