Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
22.8.06 09:41

RADIK - NA VŠECH příbalových letácích najdeš, že je to nevhodné pro těhule, i na těch, který ti předepíše MUDr. Ti výrobci léků se takle jen zichrujou, aby byli z obliga.

Lež v posteli, tj. pokud nemáš noťas, tak šup do postele a neseď tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.8.06 09:41

jo, s hematomem nemám žádné zkušenosti, jen si pamatuju, že kdysi kolegyně, když byla těhotná, byla na začátku těhu v nemocnici asi týden, protože měla hematom a krvácela..ale to její těhu dopadlo blbě, protože ona je blbka a pak si to nechala vzít.. :evil: nerada na to vzpomínám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.8.06 09:45

RADIK - hematom není nic tak hrozného, často se rychle vstřebá, jen se musí odpočívat. Ascorutin by měl být v podstatě vitamín (pokud to nepletu s něčím jiným), takže ber. Špinění za chvíli přestane.

JELENO - průkazka v podstatě výhody nemá, jenom pak máš pocit, že jsi tak nějak víc těhotná :wink: A měla bys ho nosit všude s sebou, aby měli i ostatní doktoři přehled, jak na tom jsi.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:49

tak sem fčera porušila dijetu, ehm, sem se nacpala švestkama svlečenejma vod šlupek teda, mno a v noci sem letela :D
Ale nebyly to ty šílený křeče jako předtím, dalo se to vydržet a za ty vynikající švestky to fakt stálo! Jejda, já su trdlo… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.8.06 09:49

jeleno heleno, já vím všechno ;-) :D psala jsi to sem jednou..tak jsem si to poznamenala ;-))) nic tajnýho, sama ses prozradila ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:50

DAJANA - mno, sice vo tom nevím, ale budiž :D

a ted sem zdlabala tři rohlíky s rybí pomazankou, jenže ouvejs, až sem dojedla, sem si vsimla, ze v té pomatlandě byla i krájená cibule, takže se moc těším na večer 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:52

neska můj chlap zkonstatoval, že mám fakt už moc pěkný 2,5lky prsa (předtím bídné jedničky) a je moooc štastnéé… jejda, jak někomu stačí tak málo ke štěstí..... :D :D

Jen aby si toho nevsimli v práci 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
22.8.06 09:56

Jeleno…ja mam taky nejvetsi radost z tech prsou…:-) Konecne vim, ze nejaky mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807

jeleno, ty jsi číslo:))) mi v noci taky bylo trošku blbě, bolelo mě břicho, ale zaspala jsem to úspěšně..
to já mám prsa furt stejná, díky bohu, to už bych se fakt neunesla..
holky, já se koukala na bříška březńátek a některé už mají!! teda:) super! kámoška, tu si pamatuju se vdávala ve čtvrtém měsíci a měla pupek, že si kvůli tomu musela měnit šaty a já nosím pořád všechno stejné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011

radíku, utikej hajuškat!!!!!! držím pěstičky aby se ta potvora hematomí rychle vstřebala bez problémů!!! ten ascorutin je tuším něco na krev ne? kdo to ví odpoví?! já si pamatuju ascorutin že jsem si strkala do nosu takový rozpustný plátky když jsem krvácela z nosu, takže to staví krvácení.....to ti určitě neuškodí!!!! a příbalový letáky čti jen informačně, gyndr ví co dělá a navíc nejsi první kdo bere ascorutin na špinění nebo lehčí krvácení při těhu!!!! tak neboooooooooooj!!! to bude dobrý!!!!!! fakt hezky odpočívej a dodržuj to co ti doktor řekl, žádný luxování, vařit bys taky nemusela pár dní než se ti to uklidní!!!!!!!!!!

jestli je to těhu mladší no tak hold porodíš později ne? žádná věda......uvidíš.....hlavně přestaň plašit, něco hezkýho si pusť a spinkej a odpočívej, to ti pomůže asi nejvíc… čudlinko držím pěstičky aby to dobře dopadlo a mimísek na vás příště vykoukl ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.8.06 09:58

žabžo..no však taky ještě nejsi ve 4. měsíci ;-) třeba budeš mít taky takovej krásnej pupík :-)))

jeleno, no cibulka mňam…to se máš nač těšit…nechceš si udělat klistýr? ;-)) ale vážně..třeba by to pomohlo :? a tu dietu bys měla dodržovat když tito pomáhá!! a na ty mléčný výrobky se zeptej.....jestli můžeš aspoň zakysaný věci, ty jsou dobrý na trávení.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 09:58

RADIK - si mi porodem nejblíž, tak mazej do betle švíco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 10:00

DAJANA - já mám ted spíš průjmy, ale nijak me to nevotravuje, proste jednou denně průjem jak Brno, ehm, pardon. Furt lepší nez zácpa, ne? hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 10:02

děcka, víte co je zuper? Že se tu neřeší politika :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.8.06 10:09

DAJANA - mám problém. Chtěla sem ti pochvalit tu tabulku a tak sem napsal komentář kní, ale nevložil se a navíc tabulka zmizela, takze ted kdyz kliknu na ten odkaz tak se mi tam nic neobjeví, chjo. Si tam neco menila? Je ten odkaz ted jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí