Poradna duly
Jana Čurdová
fakt?
ty jsi exot? a kolik to bylo? prsa jsou celkem lehká ne? to mě nikdy nenapadlo..asi to tak zkusím:))
Jelena - ty jsi opravdu trhlá, ale po porodu jsem je vážila taky ![]()
Agatha - vátám tě v naší drbárně, taky by mě zajímalo co ti řekl doktor a proč jsi obě děti rodila císařem, jsem taky po císaři a taky mám strach chtěla bych aspoň teď rodit normálně ![]()
Zabzulko - nafouknutý bříško se taky počítá, já mám taky prdlajs bouličku a jsem nafouknutá. ![]()
Jeleno - už to vyklop, já jsem baba zvědavá
saal - já jsem taky normálně strašně na sladký a teď mi nejede. Co piješ za bylinky? Já se jich teď bojím, ale nedovedu si to bez nich představit, tak jsem si koupila čaj pro těhotný
ZABZU - půl kila každý
![]()
No já furt špekulovala, kde sem pribrala to kilo za tech posl. 14dní a ejhle, to bude vono ![]()
Misunka - piju Nikolčin čaj pro lepší zažívání, je to pro děti od 6 měsíce tak snad to mimi neublíží ![]()
AGATHA - čau, konečně někdo moudřejší věkem než já ![]()
Dva císaře, panejo, to si zaslouzila mamka. To ti dovolili třetí jo, hm, držím pesti!!!
já ted piju MÁTOVÝ čaj, na to tráveni a moc mi to pomohlo.
Ale s bylinkama, holky, moc opatrně, nekteré jsou velmi nevhodně na tehule, třeba šalvěj nebo pelyněk a spousta dalších..
jeleno dobrý
jen by mě zajímalo jak jsi to jako udělala
povídej
pamatuješ na laborky z fyziky nebo chemie? tak šup, hezky popiš pracovní náčiní, postup v bodech a závěr
![]()
no já teda nepřibrala ale nafouklá jsem taky furt. vzhledem k tomu že nejsem žádný vyžle tak ani to přibírání nějak nemusím ![]()
ahoj agatko
tak aspoň TP a kdy dostaneš těhu průkazku atd..jukni do té tabulky
a dopním tě tam ju?
nebo ještě nechceš??? proč se sem hlásíš potichu????
raději jen ovocný čaje. Černý čaje sou zase plný teinu, to je taky fuj a nesmí se to.
saa - Tak jsem si došla pro ten čaj pro těhotný a je tam: šípková růže, maliník, kontryhel,rakytník a měsíček, tak to by snad mělo být dobrý. Někde jsem četla, že se třeba nemůže máta a na jiných stránkách zase mátu doporučovali při nevolnostech ![]()
máťák je fakt že by vadit neměl, no ale všeho s mírou ![]()
já na to někde juknu, jdu si dnes pro mastičku na beďary tak se zeptám
teda pokud tam fakt půjdu
asi spíš až po práci.....místo oběda se mi nece…
DAJANA - musís mít elektronickou váhu, na té vobyč si to nedovedu představit (jako na druhé straně pridávat a odebírat závaží atd., hehe). A prostě váhu vynuluješ a prsisko tam položíš, váhu si dej bokem, at si nezakryješ displej a muzes vodecíst váhu, sem mela neco 550g kazdý
![]()
misunka, saal - rodit potřetí císařem musím, nenechají to dojít ke kontrakcím- prý nebezpečí prasknutí dělohy, takže to bude plánované.
1 porod-dcera před 16 lety- vše probíhalo dobře,bolesti po 5 min,stále jsem se neotvírala, ¨pak už nebyly slyšet ozvy, tak jsem frčela, Andrejka měla pupečník omotaný kolem ramínka a zaškrcený, ale vše dopadlo dobře.
2 porod -syn před 11 lety(v pátek máme oslavu)-konec pánevní- tak proto císař- plánovaný.
jeleno tak to je hustý
koza jedna......a oni už to vědí všici kol kolem????
já to ještě nikomu neřekla, krom manži a nejlepší kámošky..no a tady na netu jsem profláklá že jo to je jasný ![]()