Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, vy teda drbete o sto šest
Tak jsem chtěla reagovat na tolik věcí a všechno jsem zapomněla.
Dajano - krásná tabulka, máš SZ, jseš šikula
Zabzulko - já jsem to tady psala včera, že jsem taky jako mysliveckej pes.
Radiku - neboj, hematom je dost častej, za pár dní se vstřebá a ascorutin je asi něco jako vitamín c, někde jsem o tom četla.
Jelena - mňam, miluju rybí pomazánku ![]()
Holky, berete už nějaký vitamínky kromě kyseliny listové? Já jsem byla v lékárně a koupila jsem si Calibrum mami, ale nebudu to brát denně.
tak další aktualizace tabulenky
https://www.emimino.cz/modules.php?…
přibyla tak kolonka pracovní název ![]()
My doma máme cipísek páč jsme byli na dovolený u Písku tak se nám to zalíbilo…ale nevadí mi když tu taky někdo bude takhle píďovi říkat ![]()
Ahoj holky závidím vám jak je vám zatím dobře. Já mám taky bříško, ale nafouklý a vypadám jak v pátým měsíci ale je to jenom bublina která se dá sfouknout. Já to bříško stejně tak brzo nečekám, při Nice jsem měla bříško malý, hodně to závisí i na tom jaký máte břišní svaly ono se to potom tolik neroztahuje když jsou pevný
ikdyž po Nice už to není taková sláva
Zabzulka - mě dělá strašný problém otevřít koš, pokaždý mě to natáhne ![]()
Radik - to že je mimi menší než podle menstruace může být tím že jsi měla třeba trochu později ovulaci, já jsem měla ovulaci taky pozěji než 14 po menstruaci tak si počítám týden navíc ![]()
DAJANA - tobě je 23??? Smárjá, to je věk
Závyst
![]()
MISUNKA - hele, piš si to, já si dělám poznámky, abych to nezapomněla na co chci reagovat.
SAAL - hm, tak já netrénoval brišní svalstvo několik let, hm, uz ted tam mám špeka jak brno… eh ![]()
misu, čaaau!!! další čmuchalka (bez urážky)
co nevolnosti, jak Ti je?
já beru Calibrum BabyPlan, je tam kyselina listová, vitamíny E a C a jod a železo.to zatím stačí..
Daji, je fakt super, že ses té tabulky ujala, je to bomba, musím říct, že bych teď na to neměla sílu, mám toho v práci až po krk, už mě to nebaví..
Ascorutin je vitamín C v nějaké silnější podobě a navíc myslím, že je tam rutin, to je nějaká látka, která zpevňuje žilní stěny..teda myslím si to, protože říkají, že třeba v pohance je rutin a je dobrý na cévy..
DAJANA - tak ta tabulka je moc šikovná, z tebe je ouplná kronikářka příštích beranů a oveček ![]()
TAK MŮŽU VÁM ŘÍCT CO SEM NESKA RÁNO PROVEDLA?? A NEBUDETE SE MI SMÁT?? Možná pak DAJ zavede novou kolonku do tabulky
![]()
no jsem ráda že se líbí
to abyste furt nenadávali že nemáte přehled ![]()
jojo 23
krásný věk ne?
jsem tu určo nejmladší…ale mě to neva heč
aspoň to v práci nikdo nečeká a netuší a tchánovci taky nevěděj že se snažíme ![]()
malý beránci a ovečky, to je roztomilý
a nebo taky malý bejčci a bejčice (nebo kravičky
)
uvidíme uvidíme ![]()
holky já jdu na ten uzv už zítra a basta
ale až odpo.takže výsledek sdělím až ve čtvrtek. snad něco uvidí.....;-)
Jeleno - kdybys viděla můj pupek, copak ráno, to ještě jde, ale večer jsem jak před porodem ![]()
saal - ahoj, já zase nemůžu otevřít lednici ![]()
Zabzo - já poslední dny bojuju s nevolností jenom ráno, dělá mi problémy se jen vykopat z postele a snídám v obýváku v pololeže a to ještě jen piškoty a pak už je mi fajn. Dneska mi bylo líp než včera. Jo a každý večer mám ukrutnej hlad
, to je randál ze žaludku, že nemůžu usnout. ![]()
Ahoj holky,tak se taky hlásím k dubňátkům 2007 i když radši potichu, pořád mám strach , abych něco nezakřikla. Stejně celých 9 měsíců budu mít strach, jsem totiž po 2 císařích a mladá už taky nejsem (36let).
No snad to dobře dopadne, napište mi, jestli je tu někdo v mém věku.
Pa
Daji - já jestli budu rodit víc jak o 9 dní dřív než mám termín, tak to bude ještě rybička, ale radši bych teda toho beránka
jelenko, tak to vybal!!!! jsem zvědavá, od Tebe můžeme čekat nějakou prdlotinu
![]()
misu, tak já to mám ráno taky, teď už mi je dobře, ale ráno se mi motá hlava a musím to rozdýchávat..už ani takový hlad nemám jak předtím..strašně se to mění.
saal, ahojki:)
s těma bříškama mě štvete:) já se furt ohmatávám, aspoň, jestli tam nemám bouličku a furt nic..:(
Misunka - já už zvracím taky jenom ráno, ale celej den je mi blbě, ráno jím taky jenom piškoty a bilinkový čaj, ale moc to nepomáhá. Jíst mi nechutná jím jenom proto, že mám hlad a je mi ještě víc blbě a co je nejhorší já která jsem musela mít každý den něco dobrého nemůžu čokoládu ani vidět ![]()
Agátko, vítám tě u rohatých
tý jo, dva císaře, co ti na to řekl doktor? Můžeš rodit císařem potřetí? Já jsem taky po císaři.
Včera jsem objevila na netu video porodu, probíraly to holky v březnu, ale to mi nešlo otevřít, tak jsem našla jiný. Normální porod i císař. Docela jsem
a bojím bojím
ZABZULKA - tak já to teda vybalím, dyž jinak nedáte............ holky, já si neska ráno zvážila na váze PRSA
![]()