Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
12.5.08 11:04

Ahoj, nějak teď nestíhám :roll:

O víkendu jsme pořád byli na zahrádce 8) Už máme i napuštěný bazén 8) 8) 8)
Beník je moc hodnej, ale režim už je taky v čudu :roll: :lol: , spíme a jíme jak se nám chce :roll: :? :lol:
Už se krásně usmívá :D
Jinak vyrážka na tvářích je lepší :) - mažeme to nějakou hormonální mastí :? a mlíčka máme myslím taky dost :lol:

Potřebovala bych dnes uklidit kuchyň, tak snad bude Beník spinkat - dám ho do kočárku na zahradu před kuchyň, abych na něj viděla :) . Včera chrněl na zahradě moc pěkně, i když kolem něho běhaly štěkaly hafuše :)

Neli , ten Pityol máme taky, ale prý se maže jen, pokud už je opruzenina. Jako prevenci máme Ondřejovu mast. Mám nakoupenou tunu Bepanthenu, ale náš doktor mi řekl, že opruzeniny zhoršuje 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.5.08 11:38

Ahoj holky,

Lucy: seznam je super, je zvláštní vidět, jak už tam jsou ty naše mimnka :lol:

Born:jsem si uvědomila, že se nám mimi narodili ve stejný den :wink: , kde jsi rodila?? Jen jestli jsme kolem sebe nechodily :oops: :wink:

Vyřizuju porodné a přídavky na děti, zítra tam musím zajet :roll: :roll:

Ty formuláře to je teda pěkná hrůza 8O , připadám si jako analfabet a blboun nejapný :oops: :roll: .

Tak to jdu vyplnit a pak mažu pro Radimka do školky. Zítra jede se školkou na výlet, tak musím připravit baťůžek, pláštěnku, pití a 2igelitové pytlíky 8O , to nevim na co, ale mají to v seznamu. Snad to nebude forma branněho cvičení??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
12.5.08 12:05

Ahoj všetky mamičky :D

Dnes je zase tak krásne ,boli sme na prechádzke a bolo super,zbožňujem prechádzky so Sofinkou,je to taká pohodička.

Dnes som síce smutná,Drahý začal chodiť na týždňovky,sme zvyknutý byť spolu každý deň,takže je to pre nás hrozne ťažké a ešte aj teraz,keď máme Sofinku.No musíme si zvyknúť,kvôli tým blbím peniazom,ach jaj,prečo sú tie peniaze také potrebné,že?

Tak holky začíname riešiť našu bytovú otázku.Teraz bývame u rodičov a chceli by sme stavať,tak za 2-3roky.A tak sa môj ocino rozhodol,že prerobí prízemie na byt,aby sme sa dovtedy nemuseli tlačiť v mojej detskej izbe,no nieje zlatý?Tak sa vytešujeme a už sme zajednali aj majstra a začiatkom júna začíname prestavovať.Tak držte palčeky,nech nám to ide bez problémov.

Zatiaľ sa majte krasnučko a posielam pusinky všetkým našim bábätkámhttp://www.funfilesandsmiles.com/…eys/0607.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.5.08 14:04

Wenee tak držím palce,ať jde vše dobře!

Katy a nejsou ty sáčky na blinkání?To je jediné,co mě hned napadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
12.5.08 14:58

Pekne odpoledne!
Ja mam snad chvilku…od vcerejska je malej drobek neklidnej, spi vzdycky tak 10minut,pak se probudi, rozciluje se, trochu se na tom podili prdici,ale jeste neco dalsiho…jestli jsme zacli rust??

Tynko , a jak se ty probioticky kapky jmenujou? Jenom ze zajimavosti, kdybych po nich taky musela sahnout.

Jsem ostuda, jeste jsem nevlozila zadne fotecky, snad uz se k tomu brzy dokopu…
Jdu se obliknout a jdeme ven, snad aspon tam bude trosku spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
12.5.08 16:42

Ahojky, tak jen v rychlosti zdravim, malej - velkej :lol: se začíná budit.. moc děkuju za ty odpovědi s pityolem a sabsimplexem.. celej den dneska lítáme, zítra jdem koupit konečně kolotoč..no už brečí..tak pa :) jo a adik, prsa to je nekdy des..ale po chvíli kojení to vzdycky přejde.. :wink: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
12.5.08 18:09

Adel: Taky mě napadlo blinkání, uvidíme. Zabalila jsem mu ještě papírový kapesníky a pro jistotu igelitku. Manžel šel s dětma ven, tak mám minutku klidu. Večery začaly být u nás trochu probrečené.
Peťa je na dudlíku :? , myslela jsem, že to bez něj zvládnem, ale ono nee. Jinak by vždycky, když je vzhůru, brečel a chtěl by cucat a to teda ne :evil:

Jdu se trochu zahejbat, když jste tady mluvily o schazování kileček, tak se musím přidat, páč jak je teplo, tak nemám co na sebe a to je pěkně trapný :oops: :oops:

Nebudu to ale přehánět hned na poprvé :wink: :wink:

Tak se mějte hezky s miminkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
12.5.08 20:59

Ahojky, tak Vás opět po nějaké době zdravím. Venku je nádherně, tak si užíváme sluníčka. Mareček minulý týden opět chytil střevní chřipku a zvracel, mě se naštěstí průjem držel jen půl dne. Už vypadal zdravě, tak byl dnes ve školce, ale teď už mi tu zas skuhrá, že ho strašně bolí bříško, ach jo… :cry: Malá hlavně poslední dva dny přes den nechce moc spát :roll: takže není vůbec čas sedět u PC a když, tak jen honem vyřídit pracovní maily :?
Poslední týden začínám mít pocit, že mám snad míň mlíčka nebo že by ten třítýdenní spurt? 8O Protože malá dobaští jedno prso a po pěti minutách už zas hledá, takže kolikrát skončíme u toho že vybaští i to druhé. Když jí minulý týden doktorka vážila tak za týden přibrala 400 g, a dneska když jsem jí opět po necelém týdnu vážila, tak má opět o 400 g víc. Je to prostě otesánek. Jen mě ty kila nějak nejdou dolů. Ještě pořád mám 7 kilo navíc. Ale nějaké sporty zatím nechci provozovat, protože ještě trošku bolí ty stehy a taky nechci aby mi hořklo mlíčko. To by bylo asi řevu :roll:

Lucy , krásný seznámek.

Born , na to že jsme měli stejný termín 29., tak jsme se obě docela předběhly a skoro se trefily do stejného termínu skutečného porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
13.5.08 08:14

Dobre ranko holky, je skoda, ze se tu nestihame :(
Je to narocne co? Ja si nedovedu predstavit dvojcatka :)
Vcera jsme s malou byli venku, to pocasi to je pohadka.
Ja jen nevim jak ji oblekat … davate mikinky, kabatky? Jak oblekate?
Musim koupit jeste paraple na kocar.
Kraasny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
13.5.08 08:56

ahojky mamusky :-)
my jsme uz od minuleho pondelka doma ale nejak nestihame psat … byli jsme v porodce 10 dnu, vse je ok :lol: jenom sme byli malusenci .....

ondrasek mi dava celkem zabrat, je sice hodnej ale jenom v noci, pres den se sotva najim a postaram o zaklad doma. moc toho nenaspinkame a papame obcas i po hodinkach. asi dohanime ten deficit papani z briska :-) akurat venku pres den hezky usnem.

tak se mejte krasne, jen co si ten nas rezimek trochu sedne (doufam ze si sedne!) tak se urco ozvu a vlozim i fotecky :wink:

papa a at maji vsichni dost mlicka, jsou zdravi a spokojeni!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.5.08 09:43

Dobré ránko,

Jeno hlavně že jste s Ondráškem ok :wink:

Adik já nechám Vítečkovi to co má doma - bodyčko + dupajdy a přidám tenký bavlněný kabátek a čepičku.Zabalím do bavlněné rychlozavinovačky :wink:
Paraple bych taky chtěla..

Ernat ať je Mareček brzy zdravý!!

Jinak jsem tu dneska celý den bez Jiřulky,jel s babičkou krmit kozy,na vláček a lodí domu,tak si to bude užívat :D
Chystám se žehlit,odpočívat,oholím si nohy a budu ňuňat Vítečka.Za chvíli skončí šestinedělí a už se nebudu mít na co vymlouvat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.5.08 12:38

AHOJ

Ahoj, jsem tu úplně nová, ale mám taky jedno dubňátko, které teď zrovna spinká, Verunka, a taky jednoho staršího draka, který je u babičky na celodenním „výletě“.
Dvě děti jsou teda slušný mazec, ale prý to bude lepší a lepší, nejhorší jsou prý první 3 měsíce, tak jeden už máme za sebou, tak doufám, že bude líp.
Dneska mám „volný“ den jen s jedním dítětem, a místo toho abych něco dělala doma, tak tu na netu vymýšlím nové kravinky :), jako třeba metříky mých zlatíček. No a odpoledne jdu do města nakupovat a na sraz s kamarádkou :) a vstříct sluníčku.
Všechny moc zdravím, ráda bych se zapojila, i když číst zpět všechny příspěvky asi nezvládnu.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
13.5.08 13:27

Ahoj Petruško,

vítám tě u nás,koukám,že máme podobně staré děti :wink: Je to mazec,ale pro mě zatím byly nejhorší ty první tři týdny.. Času moc není,ale když je člověk závislák,musí stihnout aspoň jeden příspěvek za den :lol:
Nějaké žehlení jsem stihla,prádlo taky,k obědu nic nemám.Až se zlatíčko napapá,vyrazíme na prochajdu a něco si koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.5.08 13:27

Ahoj holky, :D

pěkný den, všechny vás moc zdravím.

Vůbec nestíhám, nemám ani dočteno, tak vůbec nevím, co se tu děje a co probíráte :oops: .

Minulý týden to bylo náročné, běhala jsem s Marťou po doktorech, ve středu mě začalo bolet levé prso, dostala jsem horečku, naštěstí zabral paralen, zábaly a tvaroh. Tak jsem moc ráda, že jsem nemusela k doktorce a vyhnula jsem se zánětu. Včera večer mi ale začalo být zase mizerně, tak jsem se narvala zase paralenem, udělala zábal, v noci jsem se hrozně potila, ale už je líp.

Co jsem postřehla, musím moc gratulovat Born a Monice k miminkům, přeji hlavně hodně zdraví, spokojenosti a lásky. :dance: :potlesk: :-) :srdce:

Petruš, vítej. :-)

Holky, přemýšlíte, že budete chodit s miminkama na plavání? Já jsem se dnes dívala na stránky Baby Kenny klubu a přemýšlím, že tam začneme chodit přes prázdniny. Je to plavání ve vaně, 8 lekcí a může se začít od ukončeného 8. týdne.

Zatím se tu mějte pěkně, běžím něco udělat, dokud Kubíček spinká. Pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
13.5.08 14:28

Ahoj :)

Mě dnes trochu bolí břicho jako při menzesu :roll: , tak nevím co se děje :roll: (možná zase rodíme :lol: :lol: :lol: )

Beník mě spinká v náručí - do kočárku nechtěl :roll: , tak píšu jednou rukou :lol:

Stíhám vás dočítat, ale nestíhám moc psát :oops: , a to jsem taky závislák (jako ty, Adel :lol: )
Snad to bude časem lepší :?

Jak jste na tom s poporodní depresí? :lol: Já jsem celkem v pohodě. Byla jsem deprimovaná v porodce, vždycky když manža odjel :( a taky k večeru, když se začalo stmívat :cry:

Petro , vítej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital