Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holkýýý,
máme uzavřenou diskuzi!!!!!
TADY:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jinak je to:
Takže holkýýý šupky dupky do uzamčenééé!!!!
![]()
Ahoj holky,
asi jsme si nejak zvykla na brzke vstavani (na dovolene jsme vstavali prumerne kolem sedme), tak uz nemuzu spat, i kdyz bych mohla, protoze pro Stepana jdeme az ted dopoledne…
Nejak jsem jeste nestihla docist, tak nevim moc, co jste tu delaly, ale fotky mate jako obyvkle nadherny ![]()
Zulocku, mas sikovneho pomocnika ![]()
Mikul, Mik bude mit krasny vzpominky na detstvi, porad v prirode, mezi zviraty a jeste tak vse krasne zdokumentovane
![]()
Adik, co Sanelka???? Uz je lip? At uz je to za vama!!!
Jeste jsem postrehla, ze Domca od Verci ma nejake natahovaci obleceni, kdyz ho oblikne i po roce
![]()
A Lucy je zase uzasne sikovna a kreativni, ty darky jsou fakt bezvadny
![]()
Ja sem snad behem dneska taky hodim nejake foto, fotil hlavne Milan, uzival si architekturu, takze tam mame samy baraky a kostely a nadrazi
Ale to se asi dalo cekat, kdyz jsme delali exkurzi po mestech
Jinak bych hrozne rada, kdyby se nam podarilo vzdycky jednou za par let nasetrit a vyrazit poznavat evropsky mesta. ![]()
Jeste jednou jsem hodim info treba pro Katy, Lucy a Simi, kterym sice e-mail dosel, ale treba budou ztracene a taky treba pro Born nebo Hanuli nebo pro nekoho, kdo by zavital po dloouhe dobe
![]()
Jsme zamcene v diskuzi DUBEN 2008, o 2 prispevky vyse pise Tynka jak se na tuto zamcenou diskuzi dostat.. ![]()
A tady se to uzavira, beeee
po takove dobe
![]()
Ahojky, zase jsem tu hodně dlouho nebyla
zažádala jsem o přidání ke skupině do té uzavřené diskuse. Koukám že celé emimi je nové =) Moc pěkné!!
Zatím pa, Adéla a Adámek ![]()
Ahoj holky, hledám kámošku votice-benešov-děti mám stré dceři 5 let bude v dubnu a syn2,6 měsíců. Bydlíme na vesnici, zahrada-děti maj výběh. Bylo by fajn, kdyby jste se někdo ozval.