Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
7.7.09 08:54

Ahoj holkýýý,

máme uzavřenou diskuzi!!!!!
TADY:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Jinak je to:

• v hlavním menu diskzí sjet až úplně dolů
  • pod „stálé diskuze“ (jako je stejný měsíc porodu, místo, názory…) je složka „skupiny“
  • na tu kliknout a potom najít až úplně dole Duben 2008
  • dala jsem přístup na vstup všem, které jste v seznámku, kdyby to některé z vás nešlo, tak prosím napsat SZ…opravím popřípadě dodám do seznámku :oops: :oops: :wink:

Takže holkýýý šupky dupky do uzamčenééé!!!! 8) 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.7.09 08:57

Ahoj holky,

asi jsme si nejak zvykla na brzke vstavani (na dovolene jsme vstavali prumerne kolem sedme), tak uz nemuzu spat, i kdyz bych mohla, protoze pro Stepana jdeme az ted dopoledne…

Nejak jsem jeste nestihla docist, tak nevim moc, co jste tu delaly, ale fotky mate jako obyvkle nadherny :D

Zulocku, mas sikovneho pomocnika :lol:

Mikul, Mik bude mit krasny vzpominky na detstvi, porad v prirode, mezi zviraty a jeste tak vse krasne zdokumentovane 8) :D

Adik, co Sanelka???? Uz je lip? At uz je to za vama!!!

Jeste jsem postrehla, ze Domca od Verci ma nejake natahovaci obleceni, kdyz ho oblikne i po roce 8O :lol:

A Lucy je zase uzasne sikovna a kreativni, ty darky jsou fakt bezvadny 8O 8)

Ja sem snad behem dneska taky hodim nejake foto, fotil hlavne Milan, uzival si architekturu, takze tam mame samy baraky a kostely a nadrazi :lol: Ale to se asi dalo cekat, kdyz jsme delali exkurzi po mestech :wink: Jinak bych hrozne rada, kdyby se nam podarilo vzdycky jednou za par let nasetrit a vyrazit poznavat evropsky mesta. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.7.09 12:34

Jeste jednou jsem hodim info treba pro Katy, Lucy a Simi, kterym sice e-mail dosel, ale treba budou ztracene a taky treba pro Born nebo Hanuli nebo pro nekoho, kdo by zavital po dloouhe dobe :lol: :lol:

Jsme zamcene v diskuzi DUBEN 2008, o 2 prispevky vyse pise Tynka jak se na tuto zamcenou diskuzi dostat.. :wink:

A tady se to uzavira, beeee :cry: po takove dobe :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.11.09 09:55

Ahojky, zase jsem tu hodně dlouho nebyla :oops: zažádala jsem o přidání ke skupině do té uzavřené diskuse. Koukám že celé emimi je nové =) Moc pěkné!!
Zatím pa, Adéla a Adámek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.3.13 11:09

kamarádka benešov votice

Ahoj holky, hledám kámošku votice-benešov-děti mám stré dceři 5 let bude v dubnu a syn2,6 měsíců. Bydlíme na vesnici, zahrada-děti maj výběh. Bylo by fajn, kdyby jste se někdo ozval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí