Poradna duly
Jana Čurdová
Týnko , koka řezy byli super. Ale asi jsem tam dala moc másla, tak příště musím míň. Udělala jsem krému víc než piškotu, tak jsem musela dělat další piškot druhý den ![]()
A gratuluju k / ![]()
Ahojky
Adik - je mi vasi princezny strasne lito, chudinka
Veru - presne jak psala Zebri - ve Futuru, vcera jsem je hned vzala, ale maji jich uz par, jen 3barvy - takovou neutralni hnedou - tu mame my (jsem vzala stejny, jak ma ted, akorat o čilso vetsi), modry a potom bily s ruzovym - ale ty asi nebudou to prave orechove, co?
, a cena je 235,–
Spani - ja teda davam Matysxka spat ted v tech vedrech bud jen v bodynu a bez ponozek a prikrytej je tenkou dekou a stejne by se dal polstar zdimat, dneska ma jen natelnikovy body a v noci spi v kratkym overalu bez ponozek pod dekou nebo perinkkou - jak je teplo
A kdyz je vetsi zima tak ma dlouhej overal. Toz tak u nas ![]()
Ja mela // hned prvni den ocekavane MS, ale mela jsem to presne na den a na hodinu, tak se podle toho dalo hezky ridit
A v cera jsem si jela sama nakoupit a sla jsem z baraku a zacalo hodne prset, tak jsem vyjela, chcalo jak svina a jen projedu zatackou u nas ve vsi, tak uplne suchy chodniky a po desti ani stopa
, fakt jak kdyby mi za zadkem neprselo
a ted tady pekne hrmi, ale porad nic a v dali uz je hezky, tak nas to asi jen obejde
Dneska frcime za svagrama do Jedovnic, tak budeme grilovat, snad i kkoupat a od tam hned na chalupu. Ale bohuzel jen do nedele v po jde martin do prace
.
tzn. ze nebudu na prijmu, tka at to tady nelouskam zas tyden
![]()
Nic musim jeste udelat neco k obedu rychlyho.
Tak papa a uzijte krasny slunickovy vikend (aspon hlasi)
Paa
Tak jsem se konečně od rána najedla, nemohla jsem do sebe nic dostat
. A taky peču kuře a k tomu peču brambory v alobalu, abych tam u toho nemusela stát
![]()
Uklidila jsem kuchyň a na zbytek teď prdím
Tady teď sprchlo, tak je zase všechno mokrý a na zahradu Benda po spaní asi nepůjde
, alspoň že jsme to stihli ráno
Kajdul , užijte si chalupu ![]()
Ahojky,
Adel , díky za lístky, právě dorazily.
Týnko , gratulace k jedné / . Nechci strašit, ale já měla u Marečka // až asi 14 dní po MS. Před tím asi 3 testy jen /. ![]()
Jinak my normálně spíme v tričku s krátkým rukávem a bez ponožek v tenčím spacím pytli s dlouhým rukávem. Ale poslední dvě noci jsem jí nechala bez pytle jen pod dekou. Ale tu většinou odkope a spí jen tak. Jenže u nás v podkroví je docela teplo
Ale je pravda, že se jí bez toho pytle hůř usíná, tak nevím, dnes jsem koukala v Tescu, že maj tenší pytel bez rukávu, možná ho ještě koupím.
A pokud stále hledáte místo na srazík, tak tady je tip http://www.renospond.cz/ . Teďka je tam Mára na táboře a podle fotek, které posílali to tam vypadá fajn.
A ještě dotaz. Vařím tady pro nás k obědu čočku. Myslíte, že to už naši drobečci můžou?
JANUSKO..tak nech Adamkovi rychlo tie vyrazky zmiznu ![]()
MAtuska obliekam na noc do takych ako opalovacik..s ponozkami takymi hore bez gumicky..ale casto si ich vyzlecie a cez den spinka len v bodyckus kratkym rukavom a bez ponoziek..u ans je dost dusno..fujha.. no a zakryty nebyva vobec ..ak je..taks a odkope a itak byva tepluckyy..mavame v byte tak 25 stupnov..
ale konecne nie je zimaaaa ![]()
ZEBRUSKo..no teraz tie chute a varenie..drz sa naaaam..a nieze pochudnes ![]()
teda ja som pri MAtuskovi testovala este pred ocakavanou ms a bola tam take slabulinke // a kazdy den som testovala…ci silnejua su tam..no sibnuta ![]()
Ahoj holky,
tak my byli dopol nakoupit,Jirka to hodil domů a vyklízel komoru a já šla s klukama na chvilku na hřiště.Odpoledne jedem k ségře na návštěvu a asi mi bude stříhat a dělat melír,huráááááá,snad se to povede.Taky u ní mám obj.nějaký avon ![]()
Vítek má na noc overálek a pytel bez rukávů,naštěstí se nepotí jako Jiřulka ![]()
Ernat super,že lístky dorazily ![]()
S čočkou neporadím,když jsme jí měli,tak jsem jí Vítkovi ani nezkusila dát ![]()
Zebruš koukám,že s tím jídlem bojuješ
Ať Beníka kašel rychle přejde!
Kajdul užijte si koupání,grilčo i chatu ![]()
Týnko gratulace k / ![]()
Veru když Vítka lákám k sobě,tak taky udělá 2-3 kroky,ale hned schválně padá a má z toho bžundu ![]()
Zítra se chystáme do ZOO,bude tam hafo lidí a vedro,ale zas snad nemá pršet,tak snad to přežijeme.Kamarádka nám půjčí permici ![]()
Veľa zdravíčka všetkých choručkým!!!!Držte sa!!!!
A čo tie dve // ? To sa fakt šíri cez e-mimino
? No to si musím dať pozor,my chceme druhého drobca tak za rok.
Krásny weekend!!!!
Ahojky, tak jsem jí tu čočku nakonec mixla napůl s vařenou mrkví a celerem, k tomu vajíčko a docela to i jedla. I když spíš by jen vybírala to vajíčko, ale nakoncec po trošce domlouvání jedla obojí ![]()
Ještě jsem posledně zapomněla na Sanelku. Ať se brouček brzy uzdraví ![]()
A ještě mě napadá, že tady někdo psal ještě o pojistkách pro broučky. Kamarádka na nás poslala finančního poradce z Partners (mají i pořad Krotitelé dluhů) a ten nám tady udělal vítr v našich pojistkách a spořeních … Konkrétně u těchhle životních a úrazových pojistek je blbost uzavírat kapitálové pojistky, protože se do nich narve mnohem víc peněz než dostanete na konci. Takže uzavírat jen samotnou pojistku a spořit zvlášť - nejlépe na investičních spořeních. Takže my máme děti připojištěné úrazově na manželově pojistce (Flexi od ČS) a pak mají od Pioneer investiční spoření.
Tady je naše malá zahradnice ![]()
http://img5.rajce.idnes.cz/…IMG_2934.jpg
Holky dnes ma skoro šlahlo!!!!Prevliekala som periny a zistila som,že máme zospodu madrace komplet celé pokryté plesňou. Už sme si všimli,že je tá spálňa dosť vlhká,lebo sa nám zvlnila plávajuca podlaha.Zrovna sme ju cez weekend chceli prerobiť,ale tá plieseň mení situáciu.Budeme musieť najskôr niečo urobiť s tou vlhkosťou a plesňami.Neviete holky,ako odstrániť nadmernú vlhkosť s izby?Mám z toho desný pocit,že Sofi tam doteraz spala a mohlo jej to uškodiť a vlastne aj nám.Poraďte,poraďte,prosím!!!
Wenee , my máme na matraci to stejné, jak jsme měli ložnici v jiném pokoji, ve kterém je v zimě vlhko. Matraci budem kupovat novou a v té nové ložnici už to snad nezvlhne ![]()
Existují odvlhčovače, mívají to ve stavebninách
Ernat , Klárka už je krásná slečna
a to je vaše zahrada? Já chci taky takovou krásnou ![]()
S tím pojištěním - úplně jsem zapoměla, že úrazový máme
. Měli jsme to na rok zdarma z mé zdr.pojiťovny a dnes mi došel dopis, jestli to budem chtít prodloužit, tak se rozhoduju
. Je to Vitalitas a stojí 500 na rok
Adel , teď nám došly lístky do ZOO, moc moc děkujeme ![]()
Zuločku , to já se nebojím, že bych zhubla
, ale nevadilo by mi to
![]()
Jinak kuře se moc povedlo, ale i tak mi je teď šoufl
. Jen brambory v alobale trvaly nějak moc dlouho, tak jsem udělala i rýži. Ale Benda snědl jen pár lžiček, normálně mu kuře chutná, ale asi jak má rýmu, tak nemá chuť ![]()
Ahoj holky,
ERNATKO-
ja male delam-vlastne ipronas cervenou cocku,maji to v takovych tech koutkach zdrave vyzivy,vari se asi 15minut a je lehceji stravitelna nez normalni a pritom ma vsechny ty ziviny jako ta obyc ![]()
Me napada ze nevim jak ty vypadas ![]()
Moc pekna fotka,Mik taky musi zalivat kazdy den
vydrzi tam chodit 20 minut od kytky ke kytce ![]()
WENNE-
to bych taky silela,pri narozeni Mik jsme take bydleli ve vlhkem byte,dodnes se bojim aby se to na Mik neprojevilo astmatem nebo necim..
,jak uz nekdo psal jsou takove krabice do zasuvky a to bere ze vzduchu tu vodu,pak se to vyliva,ja takhle vylivala nekolikrat denne nekolik litru
a meli jsme i cisticku vzduchu..
ADEL-
at se melir vydari a jsi do Zoo kocka
-taky se chystam..nekdy.. ![]()
ZULOK-
ja testovala uplne stejne jako ty
a 2 tam byli uz 3 dny pred MS..
ZEBRI-
at je brzy lepe,ja nezvracela vubec ,musi to byt hruza ![]()
TYNKO-
gratulace k netehotnemu stavu ![]()
KAJDUL-
uzij si rodinnou slezinu ![]()
VERU-
ja taky myslim ze Mik ma moji pusu a nos(ten nos ji nepreju teda
) a jinak oci po manzelovi a asi i vlasy bo ma porad kouty
![]()
To uz jsou prvni krucky
-Domco sikula jen tak dal at nemas porad spinavy kolena ![]()
Uz mam objednane letenky,budeme v CR 5 tydnu
,Ondra sice place uz ted,ale snad i trochu oceni ze beru malou ukazat rodine
zatim je nepricetnej ze malou neuvidi tak dlouho ![]()
Doufam ze v CR bude pekny pocasko,uz se tesim
![]()
Moje nej kamaradka ze Zlina je ve 3 mesici tehu tak se vydam na nakup darecku-huraaaaa ![]()
Vcera jsme vsichni tri sedeli po ceste z nakupu ve staji na balikach sena a pozorovali Mik a rezali se smichy,to dite je takovej komediant,krmila a hladila kocky a „chystala“ jidlo pro kone,prehazuje to z kybliku do kybliku,tvari se dulezite rika si „TAAAAK KULKA(sikulka
)zatleska si s jede dal,kockam dela "MAJAAA“(mala) a „NAMINAMI TAAAAK“(jezte taaak),porad si neco povida sama pro sebe,je to prca.
ADIK-
jak je
doufam ze lip
![]()
Mik , já jen koukám, jak je malá šikovná
Takhle krásně už povídat. To my teda rozhodně nee, i když tu pusu nezavře, ale pořád to nějak nedává smysl
A nějaké moje fotky jsou na rajčeti - to já zas nejsem nějaký výstavní typ, tak to sem nedávám ![]()
A ještě sem přihodím jednu fotku - dneska jsme v Tescu koupili nějaký nový model na dovču a po dlouhé době načesali culíky (vydržely jen 1/2 hod., pak už se to slečně nelíbilo).
http://img5.rajce.idnes.cz/…IMG_2965.jpg /> A když se v nás probudily mateřské city ![]()
http://img5.rajce.idnes.cz/…IMG_2983.jpg
Ahojte!
Jsme narychlo na vikend u tchyne, svagrova je po operaci,tak jsem myslela ze budu vypomahat,ale neni ani s cim, je to sikula!
U nas dnes tekla krev, mala ma rozrazeny ret o hranu dveri,ale v pohode,plakal jen chvilku,akorat rtik vypadal jak z hororu.
Holky, asi spis Evelin , napadlo me,co takhle zkopcit jsem ten seznam co davala Krisulka na listopadky? Tam bylo spousta ubytoven. Bohuzel taky nemam cas, koukla bych na to. Ale ze by aspon kazda koukla na neco kdyz to tu bude viset a neco bysme vybraly…
Jen va s vsechny zdravim,podrobneji nemam cas.
Jen Sanelku moc zdravime a snad uz je ji lip!
ahojkyyy, dneska se tu stavěl brácha, tak je ok, dokonce už mu svěřili další služební auto…no to se teda divim, snad mu chvíli vydrží. K obědu sem měla rajskou polívku, ale Pájovi vůbec nejela, tak aspoň ochutnal sýrovej dort…venku jsme byli až na večer, páč, když se odpo vychrup, tak zrovna byla pěkná průtrž. Zejtra má manža po třech tejdnech volno, tak si ho konečně užijem ![]()
Zuli: parádní videjko, moc roztomilý
Tynko: gratuluju k jedný /…
![]()
Amazonko: jej, tak hlavně, že je mala ok
Ernat: krásný fotečky, červenou čočku už Pája měl a v pohodě
Veru, Adél: takže kluci už vám udělali první krůčky????to u nás teda nehrozí ![]()