Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holčiny,
tak tu už nějakou dobu nakukuji, zda bude mít někdo únorčátko. Tak se pochlubte. Já mám termín na přelomu.. ledna a února…(je to ve hvězdách:-) Podle UZ a ovu to vypadá na 3.2. Nedá mi to, abych tuto diskusi nezaložila.. třeba tu už někdo také číhá. ![]()
Ahoj,
já jsem z února 2007 a v tuto dobu už jsem taky vyhlížela svou diskusi. Přeji Vám všem tak krásné prožití celého tehotenství s emiminem jako jsme ho měly my a hlavně zdravá miminka. ![]()
Všem novým únorňátkům držíme všechny palečky,co máme.Jéééé,já bych to brala ještě jednou ![]()
No ja až tak za tři roky.. Jinak přejem všem těhulkám klidné pokojné těhotěnství ![]()
Take se přidávám!
Brzy vás tu bude, tolik kolik nás v diskuzi - UNOR 2007.
Za tu dobu jsme se hodně stmelily … vsak je videt, ze uz vam tady nakukujeme vsechny ![]()
Snad vam to nebude vadit..ale abyste pochopily..je to takova melancholie ze pred rokem nam to vsechno teprve zacinalo.
HOLKY PREJI VAM VSEM, KTERE SEM PRIJDETE HODNE STESTI A ZDRAVI! A at si tech 9 mesicu cekani na ten maly krasny uzlicek co nejvice uzijete!!!!
tak koukám, že se nakonec všechny z unora 2007 slezeme tady?
Taky jim to závidíte?
také Vám přeji překrásné prožití těch devíti měsíců. Zcela upřímně Vám musím říct, že bych do toho šla okamžitě s Vámi znovu.
Přeji Vám všem, které se později přidáte bezproblémové těhotenství, krásný porod a zdravá miminka.
Tak jsem tu i já ![]()
Děvčata,
dávejte na sebe pozor,opatrujte se a užívejte si každičký den (i ty nepříjemné),strašlivě to uteče…věřte ![]()
Je mi dojetím do pláče…není to tak dávno…chjooo..
Mějte se tu krásně a držím palce,ať Vám všem,které se postupně přidáte probíhá a dopadne těhu jen a jen dobře
![]()
Pa Pet ♥
.....a stejně tu nejsem naposledy,budu Vás chodit šmírovat
![]()
No nedá mi to,no ![]()
Blahopřeju Petrajdě a všem,co sem teprve dorazí
.Ať je tu v únoru hromada krásných zdravých miminek ![]()
Monča
Petrajdo gratulujiiii!!! My také patříme mezi únorňátka 2008 a o chlup bychom patřili i k únorňátkům 2006, jenomže Mišel měl jiné plány a místo termínu 27.2.2006 si vybral datum 1.3.
Já jsem objevila // 30.5. měla jsem ovulaci hodně brzy. Miminko se zadařilo na první pokus a dneska mi MS mešká 5 dní a je mi čím dál víc těhotně. V pondělí jdu na potvrzení.
Takže hodně štěstí všem tady na emiminu, já budu na BC ve stejnojmenné diskuzi a občas nakouknu (na BC je nás zatím 6 únorovek 2008).
No ani mně to nedá
. Holky, které se zapojíte, ať máte nádherné těhotenství, užijte si to, někdy je to těžké, jindy krásné, ale ten uzlíček v náručí na konci za to rozhodně stojí. A fakt to hrooozně uteče. Snad z vás bude taky taková bezva parta e-tetek, jako to je u nás, v únoru 2007.
Radka
Tak já už mám taky slzu v očích…
Milé těhulky,přeji Vám ze srdíčka nejkrásnějších 9 měsíců,ať jste zdravé,šťastné a ve finále ať se Vám narodí krásná,zdravá miminka!!!!!
Já vím,je to dlouhá doba,ale na konci Vás čeká ten nejrkásnější dáreček na světě a to Vaše miminko!!!! ![]()
Tak se mějte krásně a opatrujte se!!!!
![]()
Monika
Tak koukám, že se tady sešel celý únor 2007
. To je nostalgie, že? Byla to nádhera a stejně jako Jana bych to brala ještě jednou ![]()
Holky, všechny kterým to vyjde (a to vás tady bude brzy určitě hromada…) držím palečky, ať všechno dopadne tak jak má! A pokud se tady objeví „dvojčecí nadělení“
, hurá za námi do diskuse Dvojčátek!!!
Ahoj holčiny,
všem vám moc gratuluji a hlásím se také mezi vás. Termín porodu podle MS mám 1.2. a včera mi to tak potvrdil i doktor. Jsem moc ráda, že už tu pár únorčátek je. A nejvíc jsem byla překvapená, když jsem tu objevila i Berun. Moc Tě zdravím Berun (i Tvého mimíska
). Patřila jsem totiž také mezi Snažilky 05
. Nejdřív jsem nevěděla, zda se mám na tyhle stránky vrátit, ale teď jsem moc ráda, že jsem to udělala.
Opatrujte se a hezký večer, Jankaa
Jankoooo ahoj!!! no tak to je bomba!!!! no jo já už jsem znovu těhule
hele přidej se k nám na www.baby-cafe.cz (diskuze-2008-Únorňátka), já to tu už nestíhám a tam se budeme pravidelně setkávat. Gratuluju ti!!!!!!!!!!! moc a moc!!!!! Hele a tatínkem je ten přítel co miminko ještě nechtěl, nebo už máš jiného partnera??? To jsem zvědavka co? Napiš prosím na BC…
Janko, ahoj. Tak to je super gratuluji!!! Já mám termín dle MS na 30.1. a dle UZ na 3.2. - to odpovídá, protože mám ovulaci později. To jsem ráda - jsme tedy ve skoro stejném stadiu:-) Jsem teď také na BC.