ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3873
16.4.09 13:37

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, povolíte přístup nám „šmíračkám“, co jsme se přihlásily a nebo ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
16.4.09 13:48

Shari , já myslím, že určitě jo :wink: Emanka zatím dala přístup těm, co jsou v našem seznámku. Ale děláš dobře, že se hlásíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.4.09 20:53

Já bych se sdovolením taky připomněla za šmíračky s prosbičkou přístupu. A JitkaL. taky nahlašovala šmírování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
16.4.09 21:07
e.v.a. píše:
Shari , já myslím, že určitě jo :wink: Emanka zatím dala přístup těm, co jsou v našem seznámku. Ale děláš dobře, že se hlásíš :lol:

Evi, děkuji za informace 8) :wink: už se na vás těším :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
16.4.09 21:11

Ahoj holky,
tak vy jste nakonec fakt zamčené? :cry: :cry: :cry: A to se mi tak pěkně šmírovalo… :D Pokud to Márty (a samozřejmě i ostatním, ale ji čtu nejvíc :oops: :oops: ) nevadilo, tak bych se ráda přidala. Pokud to nepůjde, pochopím to :wink:

Jinak jsem koukala, že krásné počasí končí :( Já nechcíííííííí…taky jste si tak užívaly přírody a hřišť? U nás už to jede ve velkém, každý den se dá do kočárku „opata“ (lopata) a „baón“ (balón) a musíme ven :wink:

Zatím se mějte krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
17.4.09 20:48

Sharane, janine, JItkaL., zuzeca, jste tam.
Sorry, sorry, neměla jsem čas dohledávat, kdo se všechno přidal a nebyl v seznamu, ale chystala jsem se na to. Dobře, že jste se ozvali.

Ostatní, diskuse ÚNOR 2008 je zamčená, kdo chce přístup, pošlete mi SZ. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí