Poradna duly
Jana Čurdová
Emanko,
tak jsem tady,myslím že tě potěším,jestly další mimčo chcete tak šup na Petra a nic neřeš ![]()
Už jsem to tu psala,budeš mít rizikoví těhu,budeš chodit častějš na kontroly ale určitě se neboj,oni si tě pohlídají.
S Vendou jsem otěhotněla ani né půl roku po císaři a všechno v naprostým pořádku, a teť vím že mám jizvu v pořádku a půjdeme do třetího císaře úplně v klidu,já se určitě nebojim,žádný další katastrofy si nepřipouštim
Můj dr, tay říká že v pohodě,taky nevydí žádný problém,a to potom prvním nepodařeným císaři mi řekl primář rakovnický porodnice že za půl roku můžem znovu,všude píšou že za rok se jizva zahojí,zacelí a pak už neni nic že by se hojila víc,prostě je za ten rok srostlá a hotovo.
Jituš,je to jen o tobě,jak to cítíš ty, v tomhle ti nikdo neřekne,jó jdi do toho..... musíš ty sama,jak to máš uvnitř,jestly tolik toužíš po dalším svišti a půjdeš do toho
Každopádně já doufám že mě v tom nenecháš samotnou
(trošku sobeček) ![]()
Emanko,ta diskuse o té petici na očkování už tady proběhla,teť nevim kde ji hledat ale už jsem to tu asi o víkendu někde četla
HOJ ![]()
EMANKO podpis pripojen! A nový téma v levo dole tady na ty stránce ne?Snad jo…
No a my se řadíme k marodům. Včera nic, vejlet v klédku a večer plnej nosík a do rána rýma jako trám. Spla jsem necelý 4 hodiny, Saveček nemohl zabrat, jak jí nešlo dýchat. Už jsem odvolala zítřejší plavčo ![]()
Dočtu později, mrně je mrzout.
Zatím holky…
Hojas tetiny,
teda tady se marůdkuje.A kde je Evča? Testuje?
Márty ,ať je Emulí líp.
Ajjoo ,klidně zítra.
Protože to,co Lukášek dneska snědl ze celý den,já mám na 2-3dny a stejně jsem pořád tlustá.
Emanko ,je to tam,poslala jsem podpis.
Kikoušku ,Lukáškovi přejeme aby antibiotika nemusel brát.
Byli jsme plavat,pak na skok k sousedům domluvit letní dovču a uvařit na zítřek.
Chtěli jsme jet Oktávečkou a prd.Pavlovi přišel dopis,že pojistku,kterou založil a zaplatil,ve stejný den zrušili,takže jsme neměli pojištěné auto. Museli jsme půjčit od našich. Místo tchánovy pojistky zrušili tu naši. Sedí tam v České Pojišťovně banda velmi inetligentních lidí
![]()
Čusík ![]()
Netestuju, není potřeba
ale chtěla jsem si z vás včera trošku vystřelit ![]()
Přišli jsme ze školičky a Adam je tuhoň. Já si dám kuřecí vývar, už mám na něj chuť.
U nás je tak krááásně, byli jsme venku od 9hod, pak v té školičce a odpo jdeme zas.
Emanko, taky jsem se podepsala. Cyklosedačku nám nakonec slíbila teta po sestřence, i s malou helmičkou, tak je to super.
Márty, golfky jsou moc fajn, jen mi jedna mamina říkala, že se na to nesmí dávat taška, což já si tam pověsila z x-landra. Jak to řešíš ty??
Nazdárek,
je krásně,dítě spí,perou se zimní věci a po obědě hlídám sousedku,tak půjdeme ven.
Evi ,no našli jsme chatu i s bazénem u Karlovic.Ale ta cena
Tak uvidíme
HOJ ![]()
Z počasí jsem nadšen! Byli jsme s Emulí do teď venku a největší atrakce dnešního dne bylo krmení kachen
![]()
FYZ , jakmile se jedná o papíry, tak je čurbes na čurbes. Občas se to fakt stane - dělala jsem v oboru - a jednou se mi to povedlo taky. Cejtila jsem se jak blbec největší, ale stalo se a přežilo se ![]()
EVI já nosim baťoh už od začátku. Buď ho mám v kočíku pod kočárkem nebo na zadech
A na golfkách jsme ho měla přes madla pověšenej taky a v pohodě…akorát byl lehkej, kdybych v něm měla kamení, tak nevim ![]()
Tak my jsme byli na dětském hřišti,Baruška si to užila,Lukášek taky,dělali jsme bábovičky,jezdili na skluzavce.Paráda i počasí vyšlo.Dala jsem si spin a teď vařím na zítřek.
Jestli máte nějaké tipy,hoďte prosím do placu,nějak jsem bez fantazie.
Dobré ráno ![]()
podávám sunarové hlášení
dneska se mi do Viki podařilo dostat 40ml jupí
ono to sice vypadá, že to nic není, ale první den nevypila vůbec nic pak 10 ml a dneska už jsme na 40 ml to je dobré né? ![]()
Adámek už je lepší. V krku už nebolí. Normálně jí a z vyrážek už jsou skoro strupy takže o víkendu asi vyrazíme na malou procházku. Zatím chodím procházkovat radši jen s Viktorkou a to počasí je nááádherné ![]()
Jo včera měla Viki pád z postele. Každé ráno si vyleze k Adámkovi na postel a on včera ještě spal a byl na kraji takže ona se tam jaksi nevešla a z kleku spadla na záda ![]()
FYZ no tak to se jim v pojišťovně fakt povedlo
co blázníš nejsi tlustá co pořád máš jsi prostě spokojená ![]()
EVi a víš, že jsem taky myslela jak to u vás vypadá myslím jako se sestřičkou pro Adámka ![]()
KIKOUŠKU jak je u vás a co sunar pořád nic?
Rýmoví ať jste brzy bez rýmy.
Ajjoo ,tak se SUnarem je to super,mě ho Lukáš pije jen z hrnečku a stejně nejvíc mu šmakuje kravské.
Stalo se Viki něco nebo se jen lekla?
A Adámek je borec,pořádně se s tou nemocí pere,asi chce brzo ven.
Hoj hoj, jdu se jen pochlubit, ze ac jsem jeste neodstavila, tak se dostavila mrcha
Jupiiiii...... Takze zaciname regulerne pracovat na braskovi pro Klarku ![]()
Z jineho soudku. Koupila jsem na MMB pouzite boticky pro Klarku, ani jedny nebyly chozene, kluci je meli spis do kocarku nebo na staveni. A musim rict, ze jsem strasne moc spokojena. Oboje botky jsou velmi kvalitni, v podstate to nejlepsi, co se da koupit a dosly v bezvadnem stavu. Kdyz si vezmu, jak vypadaji po tydnu, co je nosi na lezeni Klara, ak fakt byly asi hodne setrene. Tak mam radost… Musela jsem to napsat, ptz porad casteji ctu stiznosti na MMB, ale ja jsem spokojena…
Endy ,super, my začínáme koncem měsíce zkoušet Lucinku.
Tady je tak nádherně,včera jsme byli po nákupech C@A dostalo zabrat,koupili jsme Lukynovi boty a mě nový kulmofen.Ten starý mi zůstal zlomený ve vlasech.
Dneska jsem si mákla,okna,záclony,podlahy,no je tu jaro
Odpoledne jdeme na pískoviště.
HOJ ![]()
Tak jak se máte holky? Všechny někde lítáte, když nás omráčilo to krásný počásko co?
My jsme pořád někde venku. Emušák má sice pořád rýmu (chytla jsem ji od ní taky-fakt hnus), ale sluníčko nás vždycky vyhnalo z bytu. O víkendu jsme byli letos poprvé ve Věšíně, tak už mám zasebou pozimní úklid kutlochu ![]()
No a blíží se Emušákův svátek a rozhodli jsme se jí koupit houpačku, kterou pak pčiděláme na chatě na strom
Už jinak nevim, co by mohla dostat, má během 4 měsíců všechno-vánoce, narozeniny, svátek ![]()
ENDY,FYZ jsem zvědavá která z vás zahlásí první //
U nís to zatím nehrozí, ještě si tak roček počkáme ![]()
Botky jsme teď kupovali taky - teda bačkůrky. Emulí to doma šíleně klouže a tak se mi jí zželelo a dostala je od prababičky k velikonocům - aby ji prej nepokadil beránek. Jsou fakt supr, s anatomickou vložkou, větrací a červený ![]()
AJJO , jen tak dál se Sunarem! Za chvilku se bude mrně dožadovat celý flašky ![]()
Ahoj,
jenom zdravíme,včera jsme byli ve Vyškově v Dino parku a u kamarádky. Dnes jdeme do MC a odpo hlídáme sousedku.
Pokzail se mi zip na fusaku,vypadaly zuby,musím to dát opravit.
Jo a Lukášek umí nové slovo BEJBY ![]()