ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
14.4.09 14:28

Kraťasy taky neměl, ani tričko s krátkým, jen s dlouhým. Prostě mám pocit, že na to letní oblečení je furt brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
14.4.09 20:37

U nás teda dneska foukalo jak na severu :twisted: písek mám i pod kalhotkama :roll:

• Citovat
  • Upravit
4874
14.4.09 21:49

Ahoj holky, ja teda nosim, jak sandaly tak sukne, je pekne pocasi…

Klarce davam dlouhe nohavice, ptz jeste nechodi a sandale mame objednane, ale klidne bych je dala…

a koukam, jak vam vsem rostou zuby, u nas dlouho nic noveho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.4.09 21:57

Dobrý večér :)
Poctivě dočítám, nepoctivě nestíhám :(
Anleo, jsi šikulka!!!To se teda musí nechat:)Já mám také pomalovaný záchod malýma kachničkama a v pokoji u našich na zdi kytky - teda spíš ornamenty:)
Jen se divím, že Alenka jezdí na kole bez helmy…Nechci rejpat, ale i na
chodníku může přelítnout přes řidítka…
Fyz, udělejte si doma malé soukromé pískoviště 8)
Endy, sandále nasazuji na nohy hned, jak zmizí sníh :) Jen jsem si teď oblíbila ty baleríny, přeci jen to nevypadá tak okatě:)
Jdu spát, ítra brzo vstávám:(
Pusu všem prckům :)
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.4.09 21:58

Zubáky se nám těď tlačí taky. Horní dvojka a dole má taky napuchlý dásničky…sliní a rve si pracičky do pusiny :?

Sandálky máme - dárek od tetičky, ale zatím jsem je Emulí nedala. Pořád ťapem v celejch. Dneska jsem jí dala triko s krátkym rukávem (mikča v pohotovosti),ale doteď taky dlouhý gatě a dlouhý triko.

Kraťasy jsem Emulí dala zatim jenom doma, ale jsou jí spíš pod kolena :P Ven bych je zatim nedala, páč u nás to chození je fakt na začátku a každou chvilku se váli po zemi :wink:

Hele a už máte pro mrňata nějaký odrážedlo? Dneska jsme zkusili dát Savce na psíka na kolečkách a moc se netvářila. Kamarádky holčička - o měsíc starší - už na něm drandí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.4.09 21:58

Jo EVI fotrčky budou,ale nevim, kdy se k nim dostanu, tak nějak mám furt něco jinýho na práci či co :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
14.4.09 22:06

Marty, my mame dve ruzne motorky, ale Klarka nevi, co na nich ma delat, tak ji jen vozim…navic jeste poradne nedosahne dolu…

Tawiyelan, ja se taky nemuzu vzdycky dockat, kdy budu moct vzit otevreny bot, jen me stve, ze mam pokazdy nohy jako cune a nemuzu se nikde zouvat, to si pak musim na:,–(it ponozky, abych na navsteve neuspinila koberec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.4.09 22:13

Endy, ja delam cele leto plavcika na koupalisti a pak mam sandalky vypalene celou zimu:)
Hlavne se mi v nich nepari nohy 8)
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.4.09 08:09

Ahojte,

Márty , my máme jednu motorku a auto. Lukin na nich sedí a trošku se odráží. Ale zatím jede fakt pomaloučku. Včera jsem vytáhla na zahradu Tatrovku a ta ho zaujala. Teda nejvíc, když si do ní sedl a já jsem ho pouštěla z kopečka dolů. To byl nadšený.

Sandály , já už občas nosím. Prckovi jsem je ale zatím nedávala (ani je ještě nemáme). Jo a budu kupovat určitě s uzavřenou patou.

Kraťasy mu taky nedávám. I když už chodí dobře, tak stejně něco pořád loví po zemi, takže by byl celý odřený a špinavý. Včera spadl, jak chtěl vylézt na tu Tatru a má odřený čelo. Teď jak bude venku, tak se tomu asi nevyhneme.

Chci se zeptat: někdo tady chtěl kdysi poslat SZ kvůli zapsání do seznamu, ale už nevím kdo to byl? Nějak jsem na to zapomněla :cry: :oops: Může se mi připomenout ať to nemusím hledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.4.09 09:21

Brytro 8)

Honem ven, dokud je hezky…má se to trochu zkaziti - sakriš…

KIKOUŠI ZDE! :D :D :D Mrkni do sezná mku, co z tebe chcem vytáhnout za informace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.4.09 10:20

Hoj hoj hoj :lol:
KRAŤASY_tak my budeme asi za exoty ale my už dáváme,má je sice jako 3/4 takže kolena schovaný ale aspoň mu větraj nožky,trička jedině s krátkým rukávem,v dlouhym se mi potil a měl na zádičkách potničky,je horkokrevnej po tatínkovi,v noci spí odkopanej a je tak nejspokojenější.
Taky už umíme konečně spoustu novejch slov,zavolá Álu,když dělá něco co nemá tak u toho říká -nenene tytyty,když vidí klíče od auta už ví že se někam jede a volá brm brm,máme černou kočku Čerta tak na toho volá čččč bllllllbllll jako že je to čert,pití je- kajko,když dojde tak mi přinese hrnek a říká kajko nenííííííí,jóóó,ještě když někde venku slyší psa tak hned začne štěkat jako oni,to má asi po těh psích granulích co s klukama snídá :lol: Ale v reklamě říkaly že bude mít dobré zažívání :lol:
Odpo jedu opět s Alenkou,tentokrát na grafomotoriku,to se jí líbí,jen tam nesmí bejt Venouš tak ho pojedeme zastavit taťkovi do zastavárny,jsem zvědavá kolik mi za něj dají :lol:
Jóóó,včera jsme koupily takovou dětskou tříkolku s vodící tyčí,určitě ji znáte,tak v tom se mu moc líbí vozit,víc jak v kočárku,na řidítkách má zvonek tak kroutí řídítkama a zvoní na lidi,je to legrace,takže to doporučujeme ale nějakou motorku-odrážedlo chci pořídit taky,Alenka na ni drandila hrozně dlouho a bylo to super přiblyžovadlo
Jdu pověsit prádýlko a pouklidit,mládě usnulo tak ať to stihnu,on mi jinak to prádlo čóruje a vyválí ho po zemi :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
15.4.09 10:31

Ahoj všichni,

nemáme nic dočteno. Nevíme co nového, ale hlásíme, že zánět prsa je úspěšně překonán a dostavily se neštovice a to v plné parádě. Viktorka jich má jen na pusince a hlavičce cca 50 a nejsou to žádné pupínky, ale pořádné vředy a pak jich má nejvíc no víte kde :( Má je od neděle a pořád se dělají další. Celou noc byla u prsa brouček.

Až bude čas dočtu vás. Moc vás zdravíme a posíláme neštovicovou pusu, ale o tu asi nestojíte co :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
15.4.09 12:47

Hojky,
zdravíme při středě. Odpoledne jedeme plavat,teď jsem se vrátili z procházky,Luky snědl 2naběračky polívky a skoro celý talíř pangasia s bramborovou kaší a chrupká.

Taw ,v létě nosím žabky a vypadám pak na plavání kojenců jak exot. :wink:

Ajjoo ,aspoň budete mít neštovky za sebou.

Anleo ,po kom je Venda tak ukecaný? :wink:

Márty ,máme auto,odrážedlo zatím nekupujeme, na autě jezdit umí a stačí mu.

• Citovat
  • Upravit
2475
15.4.09 13:09

Ajji,tak ať to Viki moc nesvědí kočičku malou,a jsem ráda že ty máš zánět zažehnanej :pankac:
Fyzi,ukecanej je po tatínkovi,určitě,přeci nepřiznám že po mě :lol: Ale oproti Klárce toho ještě moc nenamluví :wink:
Přivezly jsme si Alenku ze školky,měly dneska naposledy plavání tak je tam fotily a natáčely,jsem zvědavá na fotečky,no a za chvilku vyrážíme zase na Kladno,bude provoz a musíme Vendu odvést tatínkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
15.4.09 21:22

Děvčata, konečně jsem tady :lol: Lesina mi už odpověděla a máme uzamčenou diskusi tady:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Nastavila jsem uživatele podle Márty seznámku, pokud jsem na někoho zapomněla, dejte mi vědět. Pokud někdo nový bude chtít přístup, není problém, ať mi pošle SZ. A já už píšu tam, doufám, že se přidáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí