Poradna duly
Jana Čurdová
Krteček nemá chybu
![]()
Tak já mažu spát. Zítra nás čeká návštěva u kamarádky a Kubíka, tak doufám, že bude opravdu hezky a užijem si prochajdu s prckama ![]()
Koukala jsem, že přijedou zase KORNi do Prahy, tak asi dojde na další kulturní zážitek s taťkou. Asi dostane lístky k narozkám
…tím podávám návrh na dárek k véročí svatby…když ne drsnáky KORN, tak nějakou kulturu - divadlo, konzík apod. No, my jdem do divadla za týden. Ty brďo, naposled jsem byla ještě s břichem ![]()
EVELÍNO , promluvení do duše tatínkovi už proběhlo…efekt tak měsíc…ted je to zase zpátky ve starých kolejích…asi se budu muset opět oprudit, abych měla na měsíc klid
Ale on je Jaromír jinak pohodář a hodnej chlap, asi bych ho neměnila ![]()
ENDY , dík za tip na film…zkusim ho stáhnout…ať si pobrečim, dokud jsem samička ![]()
Tak jo, dobrou, jdu se na ten krásnej zítřek vyspat
![]()
Marty, vsak ho urcite nevymenuj, jezkovy snad to nevyznelo, ze te k necemu takovemu nabadam
Jen to, ze pokud jsi nespokojena, tak zmena bude hlavne na tobe
Ja jsem postizena tim, co studuju, tak obcas veci kolem vztahu muzu, zen a deti moc resim
![]()
Pehot, mala ma uzasny culiky ![]()
DObré ránko,
tak máme autí postavené před domem a je naše
![]()
Vstávali jsme v 6:30,balada. Musím Lukáškovi koupit boty na písek,ty Nike se mi zdají moc pěkné.
Pehot ,nedáte nám půlku vlasů? Lukáš je jak skinhead
Dobré ránko
u nás vstávačka v 7:00.
Pehot , závidím ty culíčky!
Adam má taky hodně vlasů, kdyby byl holka, tak bychom už taky machrovali s culíky. A možná i zapletenými
(kdybych ho nestříhala)
Anlei , tak zaječí sexík by mě taky zajímal ![]()
Fyzi , gratuluji k novému vozítku!! Tak ať slouží a ať se brzy setkáme ![]()
a jsem zvědavá na to počasí, u nás je tedy zatím nevalně ![]()
DOBRÉ RANKO ![]()
FYZ , tak to gratuluju k vozidlu!!!! Ať se vám v něm dobře drandí!!! ![]()
Vlásky máme taky, ale táááákhle dlouhý teda ne, na culíky to ještě zdaleka není, tak maximálně na tu jednu sponečku ![]()
TAK HOLKY, MĚJTE KRÁSNEJ DEN,U NÁS UŽ SVÍTÍ SLUNÍČKO A JE JASNO!!!!
EVI , ať to jasno k vám brzy dorazí ![]()
Jo a EVELÍ , neboj, nevyznělo to tak, to je v poho, to byla zase moje úvaha…jakože to stejně nemá cenu měnit za lepčího. Jedna známá byla 4× vdaná a pronesla, že kdyby se teď měla znovu rozhodovat, tak zůstane s tim prvnim, protože byli nakonec všichni na chlup stejný ![]()
Ahoj holkýýýýýýýýýýý
Tady je krásně sluníčkově, půjdeme pro Alenku pěšky lesem…
Fyzi,super že už máte autí,gratulujeme
Pehot,teda takový dlouhý vlásky,závidíme ![]()
U nás je teda vítr a pod mrakem,docela zima.Šli jsme pěšky nakoupit a jako truky jsme stáli a pozorovali dělníky jak opravují chodník.
Fyzi,tak to máš havaj,ale mě Venda taky usnul,neni mu dobře,byl semnou venku na zahradě pověsit prádlo a tak ho to zmohlo že usnul,taky bez jídla,ještě ani nesnídal,nic mi nechce,hlavně že aspoň pije ![]()
Anleo ,ve své podstatě mám hodné dítě ![]()
Evi ,no viděla bych to tak na červen-červenec,až se vrátí Ajjaa s Adámkem z lázní.Kdyžtak se pro Tebe a Adámka stavíme cestou.
Ach jo, vrátily jsme se z „hudebky“, Nikča mi usnula v autě,probudila se,když jsem jí sundavala bundu a teď nechce spát
. Vykřikuje v postýlce nějaký hesla - asi jí budu muset vyndat.
Ad vlasy: buďte rády, že „žádný“ nemáte! To je peklo, už jsem kvůli tomu založila i diskusi - bohužel mi nikdo nic kloudnýho neporadil a uplně nakrátko stříhat taky nechci. Joj, je to s náma složitý ![]()
Holky tam je tak nádherně, že jsem se dokonce vyvalila na terasu, jakože se trochu opálim, ale nějak to tam studeně fouká a ještě k tomu ta Nikča nespí, tak to zas balim.
Pehot,ale takhle jak má Nikča na té fotečce ty dva culíčky tak to vypadá fakt suprově ![]()
Já mám venku pověšený už 2 pračky prádla a pere se mi další,musim využít toho že je tak krásně,rychle to schne a krásně voní ![]()
Joj,když si představim tu cestu dneska do toho kopce,ale co bych pro své tělo neudělala
Pehot,to známe s tím chvilkovym spaním v autě,prckům to stačí a rodiče maj smůlu,žádný zasloužený odpočinek ![]()
Ahoj,
noc zas u nás byla „veselá“ Adámek brečel. Pořád nemůže hýbat hlavou nechci si ani představit jak zachází s těma dětma na operačním sále. A taky se mu poslední dny zdají škaredé sny
Viktorka dnska prosím vstávala ve tři ráno
už jsem byla tak nas…á, že jsem s ní až zatřřepala ať už se vzpamatuje
usnula znovu v 5.30. Dneska v noci jsem další dítě odpískala na hoodně dlouho. Počkám až ti dva nebudou furt marodit a až se Viki naučí normálně spát a tak vůbec ![]()
Teď Viki spí a pak se s ní půjdu projít a nakoupit. Je tady celkem hezky tak toho využijem než dostane neštovice.
FYZ ještě jednou gratulace k autu a jak se na vás těším už víš ![]()
ANLEI přeju ať je Venda brzy fit a bez teploty
EVI jééé já jsem na tebe s tím krtečkem zapomněla
ale našla sis to sama
je to trochu šok, ale mi se to líbí. Vždyť je to pravda. Adámek teď říká, že miminka se rodí dírečkou ![]()
PEHOT ty culíky jsou parádní. Viktroka je furt mimino skoro plešaté ![]()
Viki je vzhůru tak letíííím.
Jo a ještě k tomu kojení WHO je jedna věc, ale ať si to každá maminka dělá podle toho jak to jí a dítěti vyhovuje. Adam mi do kojení taky vůbec nemluví i kdybych kojila jen týden tak tohle nechá na mě. A šílená propagace kojení akorát stresuje mamky, kterým to nejde. Vlastní zkušenost jedno dítě na sunaru druhé stále kojené a kdyby to bylo na ni tak asi kojené na furt
![]()
Zdarec,
tak my máme se Šimonem oba zas rýmu, mě pěkně bolí v krku. Ty jo, celou zimu nic a teď se to zblázní. Se spaním mám dojem, že dneska všechny děti trhnul, spal od 9,30 do 13,30 jak dudek
Vždycky, když mu není dobře, tak to natáhne.
Pohádku s krtečkem známe, už Barča ji měla na videokazetě, je to super výchovný podle mě, ale taky mi to překvapilo.
Pehot , holčička je fakt roztomilá, s těma vláskama vypadá starší. Šimon mi pořád připadá takový mimino.
Ajjaa , snad ti aspoň to pěkný počasí zvedne náladu. Má být pěkně 3 týdny tady někdo psal, takže přesně pak asi dostane Viktorka ty neštovice
Ale budete to mít z krku, tohle je pitomá nemoc, když už se chodí do práce, je to docela dlouhý.
Včera říkali v tv, že vláda schválila Prevenar do povinnýho očkování. Za děti v porodnici se už neplatí a teď se přestane platit i u dr. za děti. Takže my vyžraly tu nejhorší dobu, co?
![]()
Ad filmy - co mě napadá, mám 3 nejoblíbenější, který schválně nemám doma na dvd, abych si je neokoukala. Každý je úplně jiný žánr.
Lars von Trier - Prolomit vlny - to je síla, na to chce klid
Nikita Michalkov - Lazebník sibiřský - to je drámo a ještě zamilovaný
Nevěrná - Diane Lane a Richard Gere - žena mezi dvěma muži, děsně mi to oslovilo, když jsem se rozváděla ![]()
Kojení - ráno jsem to zkusila, Šíma se probudil v 6,15, což jde, takže jsme naklusali do kuchyně, uvařili Sunar, ubetelili se na gauči a Šíma pocucával. pak už nechtěl, a pořád se ke mě tulil, tahal mi za tričko, dělal smutný oči, měl rýmu, prostě jsem to nevydržela a vytáhla kozu
Takže nevím. JInak já jsem vždycky taky hlásala, jak je úchylný kojit dvouletý děti, jenže kojit to svoje je už teď taková lahůdka. Teda to intimčo, ty vytahaný bradavky moc lahůdka nejsou ![]()
Fyzi , jakou máte barvu tý oktávky? to bude výletů na jaře, co? To je supr.
Emanko ,tmavě zelenou.A na výlety se těším,nebudeme muset somrovat na našich. Šimonkovi rýmu teda nezávidím,Lukáš je vždy nepříjemný.když soplí.
Ajjoo ,vy fakt jedete.Pošli Viki na prázdniny do Km,Lukáš jí politicky vysvětlí,jak se má jíst a spát.