ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
31.3.09 22:47

Ty nemoci jsou děsný :( . Dneska mi Nikča začla kýchat. Asi jsem přecenila jarní slunko, málo jí oblíkla a teď to máme :evil: Snad z toho nic nebude.

Jinak jsem dala nějaké fotky do galerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
31.3.09 22:57

Ještě jsem si vzpomněla: dnešní příhoda - ne pro slabé žaludky nebo ty, které zrovna jíte :lol:

Jak jsem odpoledne psala, že Nikča nespí, tak jsem jí šla vyndat z postýlky. Jak jsem šla do pokoje, tak už v předsíni cejtim nějaký smrádek. Ten stále sílil. Řikám si, ježiš, ona se snad posrajdila. Nakouknu do pokoje a ten puch mě málem omráčil :lol: . A to. co jsem viděla mě teda dorazilo. Nika stojí v postýlce,posr… až za ušima , stažený tepláky a rukou si vyšťourává ty hovínka z plíny a maže je všude kolem sebe. Panebože,to byl pohled. Zmazaný uplně všechno včetně zdi. Ten puch jsem pak větrala ještě ve 4 odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
31.3.09 23:15

Pehot, to je teda prihoda :-( :lol: Niki je ale neobycejne sikovna, kdyz uz se umi svliknout… a na te fotce s culicky bych ji taky hadala tak dvakrat tolik nez ji je…U na tedy nehrozi ani culiky ani sponecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
1.4.09 08:10

Dobré ráno :wink:
teda,my tu máme zatim zimu a auto je venku zamrzlý :evil: brrrrrrrrr,já chci to teplo co bylo včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
1.4.09 09:06

Ahoj devcata:)
Mam volnej den-nemusim do skoly, ale prace az na hlavu…Posledni dny se to na me sype:(
Vcera jsem byla na koncerte kamarada-vybornej violoncelista a jsem z toho taka rozneznena:)
Emanko , tady je slibeny clanek: http://www.reflex.cz/…ek35023.html
Pehot , dcerka je sikulka :lol:
Ajji , Adamek si to fakt schytava, ale snad z toho vyroste…

No nic, ja musim…Kdyz se nechce, to je horsi, nez kdyz se nemuze!!!

T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.4.09 09:07

Ahojte,

Anleo , u nás je sice pod mrakem, ale máme 8 stupňů :D

Pehot , super příhoda :wink: Malá je fakt šikulka. To se nám naštěstí ještě nestalo

Fyzi , gratulace k autinu. Ať dobře slouží :lol:

Lukáš má pořád teplotu. To očkování nám fakt stálo za to :( . V pondělí už to bylo dobrý, myslela jsem, že to máme už za sebou, ale včera večer ji zase dostal. Skočím s ním dneska k doktorce, ať na něho mrkne. Je to už 6. den od očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.4.09 10:11

Zdar,
u nás taky zamrzlý auta a včerejší sluníčko nikde. Oba máme s mímem rýmu, Šimon už zas chrní a doufám, že vydrží jak včera. zatím kojím. KDyž mu není dobře, asi není vhodná chvíle na změny. Jsem taky pěkná trubka, protože jsem nějak zapomněla a už docela dlouhou dobu, tak půl roku, neberu žádný vitamíny. Nechala jsem se uchlácholit, že mi nic není, ani rýmy jsem neměla, ale ten vápník je asi potřeba. takže si za to můžu sama.
Holky, poslala jsem dotaz na www.porodnice.cz ohledně toho třetího císaře a koukejte, co mi odpověděli:
Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor ohledně 2 a více sekcí. Je mi jasné, že z žádného porodníka nevymámím odpověď: doporučuji, ale mohla byste mi popsat, jaké nebezpečí hrozí? Ráda bych také věděla, zda jste se za svou praxi setkala s problémem při vícečetných císařských porodech. Hrozí smrt matky? Smrt dítěte? Předčasné narození? Opravdu se nedá děloha předem nějak „zkontrolovat"? Já osobně jsem měla císaře 2 s odstupem 10 let, je mi 38 let a třetí dítě by nás ještě moc potěšilo. Moc děkuji za odpověď.
Dobrý den do Vaší dělohy skutečně nivdím a ani zcela intaktní stěna dělohy při ultrazvukovém vyšetření v místě kde se před lety 2× operovalo není zárukou nekomplikoavného průběhu gravidity a porodu nicméně pokud byly Vaše předchozí císařské řezy bez následných komplikací se zahojením stehu na děloze snižuje se o něco málo riziko ruptury dělohy v místě jizvy. Ruptura jizvy tedy prasknutí stěny dělohy může probíhat skrytě relativně dlouho i klinicky zcela nepozorována. Občas se stává že po otevření dutiny břišní je do dutiny dělohy vidět a vzácně se může mimo dělohu do dutiny břišní dostat otvorem ve stěně v místě předchozího řezu i některá část plodu či pupečník. Ne vždy to samozřejmě musí znamenat fatální komplikaci.Předem se riziko obdobné komplikace vyloučit nedá. Ani pokud bychom prováděli diagnostickou laparoskopii s prohlídkou stěny dělohy pomocí hysteroskopie . V nejzávažnějších případech hrozí v důsledku velké či dlouho nepoznané ruptury děložní stěny nejen smrt plodu- při krvácení z dělohy vykrvácí přes placentu i plod, ale samozřejmě i úmrtí ženy. Nejsem však pesimista proto se domnívám že po poradě s Vaším ošetřujícícm lékařem při akceptování určitého vyššího rizika komplikací se dá „přežít“ i více řezů na děloze.

Tak nevím, jestli je to pozitivní odpověď, ale asi spíš jo. Co Anleo ?

Měli jsme v roce jít na kontrolu kyčlí, dr. je tam jednou za 14 dní a my se tam ještě nedostali. Tak jsme dneska vyrazili i s rýmou a na dveřích cedule, že z provozních důvodů dneska zavřeno. Se picnu.

Včera jsme objednali sedačku na kolo, z MMB jak jinak, polohovací, takže až Šíma usne, uděláme z toho na kole postýlku :lol:

Endy, až dorýmujete a my taky dorýmujem, tak doufám, že dáme ten bazén.

Matně tuším, že někomu dlužím odpověd, ale nemůžu si vzpomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
1.4.09 10:23

Emanko, taky premyslim o sedacce, vsude chvali Hamax Sleepy nebo Siesta. Do Slaneho zacal jezdit z Prahy cyklovlak, tak by treba vzal i kocar…Ja nerada jezdim autem…

O cisarich nevim, ale asi by to slo. Jen bys musela vic sledovat kazdou bolistku a chodit i zbytecne na kontroly, pro jistotu… Myslim, ze dalsi mimino by se libilo i Barce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
1.4.09 10:38

AHojky,
tak u nás zataženo,ale relativně teplo. Byli jsme hned ráno s malým nakoupit,zaregistrovat se do Dm pro novou kartu a šmudla cestou zpátky usnul(to má z toho,že vstává v 6).Tak jsem vynesla kočár do bytu a spí v pokojíčku s otevřeným oknem,neb mám široký rozchod kol a na balkon se nevejde.

Taw ,pěkný článek.

Emanko ,pokud chcete třetí,nebála by se,doktoři by Tě měli víc hlídat.A tou kontrolou kyčlí,to je pech.

Pehot ,malá je šikulka.

Kikouši ,to je dlouhá reakce na očkování. Pak napoš,jak jste dopadli.

• Citovat
  • Upravit
157
1.4.09 10:53

Fyz , mne se ten clanek taky libi, ale asi to je vec nazoru, zvlast u me, kdyz mimco jeste nemam…:|
Ale zas na druhou stranu, nektery maminy, mam ten pocit, vystrkujou prsa snad schvalne, kdykoliv a kdekoliv…
No, lae jak rikam, mimco jeste nemam, tak nemuzu nic a nikoho hodnotit :oops:

Btw, kde je safraporte, konecne to jaro??? :evil:
T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.4.09 11:50

Ahoj :)

takže další pokus sunar k snídani opět nevyšel ani náhodou. Vyloženě jsem do ní nalila asi 10ml kakaového sunaru víc ani ránu :roll: Adámkovi už je líp. V noci skoro nebrečel. Polykání už nebolí. Vyrážek snad nepřibývá akorát tou hlavou pořád nemůže hýbat. Jo a zavzpomínali jsme ráno na nedávné časy a dal si na snídani sunar pěkně z flašky. Asi aby mi udělal radost :lol:

FYZ řekni kdy a máte ji tam :lol: :lol:

TAWI jaro je dneska v Ostravě :wink:

PEHOT malá je dobrá asi to nebude žádná citlivka :lol:

EMANKO já bych do toho šla, upřímně. Víš já zase řeším kdyby jsme teda za pár let měli ještě to mimčo (říkáme mu Hugo) tak si říkám jestli nepokouším osud. Jedno težce nemocné miminko už jsme čekali pak přišly dvě zdravé děti a mám trochu obavu co bude teď a na tohle mi taky nikdo neodpoví. Jo a vitamíny mám tak akorát koupené, ale ještě nerozbalené. Celé kojo období nic neberu. Tež jsem na hlaavu a to se živím především sladkostma :oops:

Sedačku taky budeme kupovat ještě pár týdnů a taky budeme mít 9 kilo :D tak holky dávejte tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.4.09 14:09

Tak jsem zpět od doktorky a nejsem o moc chytřejší než před tím. Poslechově je to prý dobrý, jenom má trochu rýmu. Poslala nás i na ušní, aby vyloučili zánět středního ucha. Má trošku chycené pravé ucho, ale z toho prý ty horečky nejsou. Zítra se máme přijít zase ukázat, jak na ušní tak i k dětské. Tak uvidíme, jestli mu dá antibiotika nebo co bude.

Ajjo , u nás jsme zatím s mlíkem taky nepokročili. Zkoušela jsem mu uvařit kakao z normálního mlíka (kdyby ho pil, tak bych koupila ten kakaový sunar), ale neuspěla jsem. :( Jedinný co trošku bere je kefírové mléko, ale musím mu ho dát po lžičkách. Sám ho pít nechce. Má moc rád bílý jogurt, tak mu ho asi připomíná.

Sedačku na kolo už máme, i když zatím není namontovaná. Lukin ji dostal k narozkám. Koupili jsme nakonec Shermana. http://www.zandashop.cz/detail.php?… Doporučoval nám ji kamoš, který má cykloprodejnu, tak snad bude dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.4.09 16:50

Ajjo , to já si právě taky říkám, jestli to ještě pokoušet. Že mám 2 zdravý děti, je tu ta komplikace s císařem a taky můj věk, vrozený vady jsou častější. Tentokrát bych šla určitě na odběr plodové vody. No ještě je nějaký čas se rozhodnout. Ale myslím, že pokud už jste jedno miminko měli nemocný, statisticky se strašně snižuje možnost, že se vám to stane podruhý. Je to los. Já jsem prostě hrozný přizdisráč a plánovačka, cikáni flákaj jedno dítě po druhým a nepřemýšlí. Ještě mi napadlo, že se příležitostně zeptám toho dr., co mi dělal císaře, jak vypadala ta jizva, jestli třeba Šimonek neměl taky vystrčenou nožičku. Právě se bojím, že mi pak někde píchne a já budu na smrt vyděšená.
Kikouši , ta vaše sedačka vypadá hodně stejně jako naše. A je za dobrou cenu. My máme tuhle
http://obchod.vlacek.cz/…::17495.html
Endy , já ani nevím, jestli by Barča chtěla ještě jedno. Aby nebyla spíš chudinka. Všechno by se už tuplem motalo kolem mrňat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.4.09 16:52

Holky, přišlo mi tohle v mailu, můžete se přidat, třeba naše holčičky už dostanou očkování za 15 tisíc zadarmo:

Bezplatné očkování HPV # Na dole uvedených webových stránkách je k podepsání petice týkajícího se # bezplatného očkování proti rakovině děložního čípku pro děvčata od 9 do 12 # let. # # Pokud bude na petici 1 mil. podpisů, tak toto očkování zavede evropská # unie bezplatně. Nic to nestojí, tak na to koukněte, podepište se a pošlete # dalším lidem. # # http://www.cervicalcancerpetition.eu/ # #

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.4.09 17:15

Holky, já jsem trubka, napiště mi prosím, kde se zakládá nová diskuze? Já to nemůžu najít. Dala bych tam to hlasování na očkování, ať je víc podpisů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí