Poradna duly
Jana Čurdová
HOJ ![]()
Hlásíme se po Velikonocích!
Dostali jsme s Emušákem na prdel, rozdali kraslice, zajeli si odpinknout pár mičud na golf, našli jsme kešku, došli si na obídek, něco popracovali na zahrádce…Emulí se vyřádila na nový houpajdě, povozila Tatru po tátovi a naučila se jak dělá koník
Tož tak u nás ![]()
FYZ , oooo, první noc u rodičů jo? Parádička!
KIKOUŠI , jen tak dál se Sunarem, ono se to poddá
Emulí se taky odstavila sama ![]()
EMANKO , joasnačka, že ve hře proběhly plesnivý nohy (ale nebyl to Klepl), Klepl zvracel na lidi v první řadě
![]()
Tak jo, jdu spat, doufám, že se tady nějak objevíte holky jedny…až bude jeden den pršet, tak snad trhnem rekord
![]()
Ahoj holky,
fotečky máte v galerce ![]()
My jsme se včera na ty velikonoce taky úplně vyflákly,Alenka byla pryč a Venda z toho ještě nemá rozum,ale pomlázku měl,takovou maličkatou
Jely jsme včera ráno na Okoř,prošly se tam,pak jsme byly na Smíchově nakoupit dětem letní věci a odpoledne jsme šly na kola když bylo tak krásně ![]()
Holky pražandy,jestly to někdo budete mít kousek doporučuji MC BAMBULKY,majitelky jsou super maminy a bude to tam moc hezký,www.bambulky.cz
Já jsem tam v sobotu strávila celej den,domu jsme dorazily po 9 večer,bolely mě záda a byla jsem úplně vyšťavená,no bodejť ne,já tam s ucpanym nosem,horečkou ale jsem ráda že to mám konečně za sebou
Jdeme ven,je tam kásně a dítko už se nemůže dočkat,odpo jedeme s Alenkou opět po vyšeřeních tak si to musíme aspoň teť užít
ANLEO , ty obrázky jsou prostě božíííííí!!! Nevim, jestlis to tu už nepsala, ale vymýšlíš si je sama? Jestli jo, tak máš úžasnou fantazii
Fakticky moc hezký!!!!!
Čaute,
Anlei , máš to fakticky moc hezké! Taky jsem kdysi malovala u mamky ve školce, ale podle předlohy, sama bych si nic netroufla vymyslet.
Márty , a nějaké fotečky by nebyly? ![]()
Jééé,holky děkuju
![]()
První nápad jsem hledala na netu a pak si to jaksi sama poupravila aby to nebylo úplně stejný a pak už se jelo ![]()
Ten strom maloval manžel,teda já nakreslila tužkou a manžel vybarvoval když Venda zrovna usnul
Jsme musely tatínka taky zapojit a hlavně mě bolelo úplně všechno a byla jsem ráda že mi pomůže,nojo,už nejsem zvyklá,stááárnu ![]()
Fyzi,klidně dorazim,stačí říct kdy ![]()
Jooo, slezinááá ![]()
Adam spí, a já se chystám vytírat, ale nechce se mi ![]()
Mě taky Lukáš spal,ale teď řádí a řve,zase průjmuje,asi ty stoličky.
Tak nám Venda spí teť
zrovna když potřebujeme odjet,ještě mu dám 10 min. a jdu ho vzbudit,ve 2 musíme dorazit na Kladno tak ať to stihneme.....
Umyla jsem mu botičky ať neni za čuňátko,holky,a kdy se dávaj dětem sandálky,UŽ???? Já nevim,já už si to nepamatuju
Našla jsem hezký sandálky po Alence,jsem je chtěla nechat tady na zahradu a na písek ale Venda má tak moc vysoký nárt že vůbec nedostane dovnitř botičky nohu ![]()
Fyzi,tak ať je Lukáškovi brzy dobře,my máme pořád našich 6 zubů a nějak nám nic víc neroste,třeba mu to zůstane,ale na to aby rozkousal psí granule mu to stačí,už je dneska zase snídal s klukama venku ![]()
Anlei , s těma sandálkama…zatím ani já nenosím sandále. Myslím, že je ještě to počasí takové zrádné.
Fyzi , Adamovi se teď tlačí ty dolní špičáky, a to je teda maso
Furt mrčí a je protivka.
Anlei , máš to teda krásný
. Já bych se s tim patlala nejmíň měsíc a stejně by to pak museli znovu vybílit
- holt talent, no ![]()
Jinak sandály zatim nee, ale dneska na hudebce už je některý děti měli. Evi , já taky ještě sandály nenosim, ale já mám křivej prostředníček - nemusej ho všichni vidět - takže mě v sandálech potkáte až když jsou fakt hice ![]()
Jo, a máme další 2 zuby = celkem 10!
Ještě dotázek: už jste některá oblíkli děckám kraťasy nad kolena? Já ještě ne - strašně se bojim, co kdyby upadla a odřela si kolena
Ta chůze už vypadá celkem OK, ale stejně ještě občas zavrávorá. Tuhle zakopla a má odřenou bradu
, tak aby nebyla rozsekaná celá ![]()
Tak Lukášek už spí taky. Průjem už není,dásně nateklé,aby ty potvory už vylezly.
Sandály zatím nenosím,jen když jdu k našim cca 100metrů,jdu v žabkách ![]()