ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
9.4.09 10:27

Ahoj mamuchy :srdce: ,
Ajji,super že zatím bez antibiotik,snad budeš brzy v pohodě,myslíme na tebe :srdce:
Včera měl Venda na sobě poprví kraťásky,3/4 aby mu větraly nožičky,holky co si myslíte o sandálkách bez pevný paty? moc se mi líběj takový gumový od adidasu ale nevím jestly je může a nebo jestly má mít tu pevnou patu :roll:
Alenka mají prázdniny ve školce tak je s Vendou na zahradě na písku,včera jsme vymejvaly písek i z hlavičky :lol: Je to paráda když je můžu takhle vypustit ven
Na mě leze nějaká nemoc,mám rýmu a bolí mě v krku,asi z toho prvního sluníčka,já na tohle vždycky trpim,jak se udělá teplo tak to odmarodim,jen doufám že to děti nechytnou odemě.
Jak se chystáte na velikonoce? :lol:
Holky,jak mají děti ty velký tatry,hrajou si s nima? jsem přemýšlela ji na zahradu Vendovi taky pořídit ale jestly by si s ní hrál :roll: ááá´nějaký řev,jdu to zkontrolovat.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
9.4.09 11:18

Ajjoo ,nastálo,teda cestovat určitě bude,jak ho znám. Už se na něj těším.

• Citovat
  • Upravit
3481
9.4.09 12:42

Achoj :P

Už jsme fit, hurá :D

Ajjii , ať je brzy líp, snad to nebude trvat dlouho!

Anlei , ty se taky kurýruj, ať můžeš užívat toho nááádhernééého počasí :D
A s těma botkama… asi záleží na každé mamince, takže je to jen tvoje věc, ale můj názor je takový, že do těch 3 let by to dítě mělo mít pevnou obuv, tzn. já určitě budu kupovat sandálky s pevnou patou :wink:

Tawi , tak se holt budete muset co nejříve vzít, aby babi měla klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
9.4.09 12:43

anleo - jaký velikonoce :?: U nás žádný nebudou (mě velikonoce nějak neberou - na rozdíl od vánoc, to se můžu přetrhnout). Naši si berou Nikču od soboty do pondělí k sobě,takže budem sami :D . Původní plán byl, že konečně POŘÁDNĚ uklidíme,ale jsem nějaká unavená, tak se na to asi vykašlem a budem se jen tak flákat - jupíííí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
9.4.09 12:52

Ještě k těm botám: my zatím máme všechny s pevnou patou, i sandálky, ale Nikola už má teď vel 22/23 (po kom má takový ploutve, to teda netušim - já mám 38 a Michal 43, tak teda nevim) a ono sehnat HEZKÝ,pevný botky ve větších velikostech je teda oříšek. Takže my ve třech letech určitě už budeme mít boty „normální“.
Jinak jsem ale neodolala a koupila jí crocs nazouváčky (ne pravý) a vypadá v nich prďácky :lol: Tak ty bude mít jen na parádu, jinak normální sandály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.4.09 16:33

Ahoj,

hlášení o mém zánětu. Včera večer teplota 39,9 bylo mi děsně třepala jsem se jak ratlík a v noci naopak jsem se musela převlíkat jak jsem zas byla mokrá :roll: Prso mám rudé a horké. Beru paraleny a chladím. Kamarádka mi doporučila jedny homeopatika tak mi pro ně Adam s dětma teď šli. Dneska tady s náma byla mamka protože bych to s nima sama asi ještě nezvládla. Adam už musel do práce. Doufám, že už to brzy přejde :roll:

ANLEI já na Velikonoce taky nehraju. Nepřipravuju se nijak. Botičky zatím taky budu dávat pevné. Jo a s tou tatrovkou no už vidím Viki ta by se přerazila :roll: :lol: tak ať nemoc brzy přejde.

FYZ to je jasné, že se na bráchu těšíš. Určitě si moc rozumíte když jste si každý den volali :wink: Já mám svého bráchu taky moc ráda akorát se teď vidíme nějak málo a to bydlí taky v Ostravě. A vůbec jsme se trošku odcizili :? ale to by bylo na delší povídání nebo do uzamčené diskuze :wink:

Jo a Viki má ty první botičky vel. 20 a to se mi zdály nějaké velké a teď čtu, že Nikolka má 22-23 :lol: Já mám trauma z toho, že mám velkou nohu při mé výšce 163cm mám 40 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.4.09 21:33

Ahojkahojka :)
EVI, no ja nevim, jestli neni jeste na vdavani brzo…Nejlepsi, ze babicka,ktere bude 85 je strasne moc pro nas vztah a babicka o patnact let mladsi tomu nefandi :?
Dneska se mladsi babicka uplne otrepala, kdyz jsem rekla pritel…
Babicka je silne verici, tak to neuznava…Ja taky verim,ale mam pocit, ze kdyz poznam tak uzasnyho a hodnyho cloveka, tak svadba uz je jen takova tresnicka na dorte:)

Normalne mi krecek ulizuje zmrzlinu z talirku :D

Tak krasnej vecer:)
T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
9.4.09 21:58

Hojas holky,
my jsme pořád na pískovišti nebo venku,kočár na nákup neberu,chodí pěšky.Golfky mám už u nás ve sklepě,ještě je musím vyprat.
Velikonoce,vypadá to,že Pavel s malým obejde babičky a švagrovku a jedeme se sousedama na Hostýn. Nakoupila jsme vajíčka a zajíčky,no budeme to zřejmě jíst do Vánoc.

Ajjoo ,bratr je občas na zabití,ale jinak jsme jak dvojčata,fakt mi chybí.
Doufám,že je Ti líp,ještěže mamča Ti pomůže.

Taw ,babička by zřejmě ráda pravnouče :wink:

Anleo ,sandálky budu určitě kupovat s pevnou patou.

Evi ,super,že jste OK,si užíváte tatínka,když má volno,co?

Pehot ,teda,Niki má jemnou nožku :wink:

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
9.4.09 21:58

Jo a budeme teda zamykat?

• Citovat
  • Upravit
2724
10.4.09 10:16

HOJ 8)

Krásné počásko nás omrařuje dál co? Slyšeli jste tu supr předpověď na Velikonoce? Jedeme na chaloupku, tak konečně taky můžu napsat, že „vypustim děti na zahradu“ :D včetně zvěře. Kočičák chce ven jak blázen. Skáče po futrech a furt sedí na otevřenym okně :P

Botky -sandálky máme na léto s pevnou patou. Souhlas s EVOU.

TAW , juuu, křečík a zmrzlina jo? A neposral se po ní? :P Babičky jsou hustoňky :wink:

FYZ gratulace k získání golfek :D Tak per, per, nejvyšší čas jej vytáhnout na sluníčko :D A na písku jsme tenhle týden byli taky pořád. Včera jsme vytáhli po zimě i kamarádku z bejvalýho plavča. Má o měsíc starší holčičku a je to teda zatim pěknej rozdíl ten měsíc…Emulí je proti ní taková neohrabaná, ale počkejte z měsíc! :D

Jooo a hlásim, že Emušák už chodí venku za jednu ruku!!!!! HURA!!!! Takže v jedný ruce kočár za druhou vedu Savce a máme na celý odpoledne vystaráno :D Včera jsme v parku potkali na chodníku velkou žábu, jako atrakce největší!!!Strávili jsme u ní asi půl hodiny, dokud ji Emušák nezahnal do trávy :D :D :D Takže se nám snad v ZOO bude líbit, páč jsme na tu zvěř nějaký vysazený 8)

PEHOT , to je ale majinkata nožičkaaaaa!!!! :P :P :P Savec má nohu 18náctku a botky máme 19 :D

Tak jo holky, mažu balit a pak PUJDEM se Savcem na nákup :wink: Kdybych se už nezjevila, tak UZIJTE KRÁSNÝ VELIKONOCE S JESTĚ KRÁSNEJŠÍM POCASKEM :potlesk: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
11.4.09 11:43

Ahoj holky,
všechny budete užívat venku sluníčka a já jedu v půl 1 konečně malovat tu školku,mám strach a zároveň se těšim,no uvidim,žaludek mám sevřenej,snad to zvládnu,veze mě tam manžel a bude někde venku s Vendou a já tam budu zavřená a budu se snažit neudělat si ostudu,beru sebou foťák tak Vám to sem večer frknu,chtějí obrázky do dvou místností tak jsem si udělala nějaký návrhy a uvidim co si vyberou :roll:
Tak na mě myslete a držte mi palce,jdu to dobalit ať jsme nachystaný
tak papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
12.4.09 21:09

Ahoj holky,

Tatrovka, u nas veeelmi oblibena..... tlaci ji pred sebou, neco naklada nebo se necha vozit…

Sandalky - s pevnou patou…

Marty - hoky jsou jak z jednoho hnizda…taky Klara zatim nechodi sama, ale musi se neceho drzet i kdyby to mel byt balon v naruci…a boty mame 19 i kdyz s rezervou…

Dnes jsem byla v Outletu ve Sterboholich a V Eccu meli krasne detske botky - polobotky i sandalky, za cca 850,– (zlevneno na polovinu z puvodni ceny).

Jinak jsme u nasich, vsichni si to tu uzivame..... Venku ukazujeme holuby (ko ko), auta /auto), kola (kolo), a trhame vsechny pampelisky (kalo), koukam ena psy (havo), chodime na houpacky (hooopa) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.4.09 09:46

AHoj holky,
přejeme všem pěkné Velikonoce.

U nás jsou pořád nějaké akce,v sobotu spal Lukášek poprvé celou noc u našich a byli nadšení všichni tři. Měli jsem sousedskou velikonoční nadílku,grilované koleno,křen,chleba,okurky.
Včera jsme dojídali maso v hospodě a dneska na mě přišla krize,od 8 se dveře nestíhají zavírat,za chvíli nebudu mít výslužku. :roll:

• Citovat
  • Upravit
20
13.4.09 10:49

Ahojte holky,

chlapi odešli za pomláskou, tak mám volno a brouzdám po internetu :D

Přeji všem krásné velikonoce a ať nemáte moc červené prdelky :-)

Fyzi , tak to máš fajn, že už to Lukin zvládl přes noc sám u babičky. Už se na to taky těším. :lol:

Sandálky budu kupovat taky s pevnou patou. Minulý týden jsem koupila Lukinovi jarní polobotky, ale nevím, jak je moc vynosí, když je venku takové vedro. Asi budu moc za chvíli vyrazit pro ty sandále.

Poslední asi 4 dny už mladej moc nechce po ránu kojení (proti tomu, jak dřív řval dokud jsem ho nevzala k sobě a nedala mu), tak to možná zvládneme ukončit takto postupně a bez řvaní. Bohužel ale zatím jsem moc nepokročila s tím UM. Včera jsem mu zkoušela Sunar a corn flakesy a trošku snědl, tak to budu zkoušet dál a snad se to poddá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.4.09 21:52

Holky,byli jsme v Olomouci a v DM drogerii mají akci na Pampers-dva balíky giant packu po 82kusech za 729Kč,měla jsem slevu 80Kč z baby bonusu.tak vyšly fakt za pěknou cenu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex