Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky sariku,tak ja byla na ultrazvuku az tyden po nedostani ms a byla videt dutinka.doktorka mi rikala ze driv nez tyden az 10 dni(5-6 tyden) po nedostani ms neni nic videt,takze nemej strach a gratuluji k // a preji krasne tehotenstvi ![]()
ahojky. Já jsem byla na UTZ 3 tt, ale taky nic vidět zatím nebylo. Neměj strach a móóc si to užívej! A mimoděložního těhu mi doktor říkal taky, že je to možnost, ale to říkají asi každé budoucí mamině… Měj se hezky..
Sarik, taky jsem minulý týden našla //, dneska jsem byla u doktora a taky nic neviděl. Jenom narostlou sliznici. Objednaná jsem znovu až na 1.6.
Zatím budu „anonym“. Nechci to zakřiknout. ![]()
U nás to taky bylo vidět až někdy od konce kvštna, byla jsem tam poprvé nekdy vloni tuhle dobou a mudr nic neviděla
a o dva týdny později… lup
Držím pěsti ![]()
Holky, přeju hodně štěstí!!
Už jsem vás dlouho vyhlížela ![]()
Sariku, byla jsem se schválně podívat do alba. První fotečku mám z UTZ ve 4+4 (od začátku menstruace, tedy asi 14 dní od početí) a je vidět jen bublinka v děloze. Držím palce.
Ahoj holky - držím palečky ![]()
Já měla první fotku 5+6tt a už tam byl vidět žloutkový váček. Ve 3tt tam nemůže mít nikdo nic vidět. Pozitivní je, že takhle brzy jsou zřetelné //. ![]()
Jinak taky už jsem vyhlížela leden 08.
Pa Miiri
Ahoj,
já taky byla na utz měsíc po poslední menstruaci a nebylo vidět nic. Ničeho se neboj, mimi se zatim schovává. Přeju moc krásný těhotenství tobě i ostatním maminkám, které se ještě připojí ![]()
Tak jste me snad uklidnili. Taky me k tomu jestep orad boli podbrisek, jako bych to mela kazdou chvilicku dostat. Neni to zadna silna bolest, jen tam proste je. Mel jste to nekdo? Je to asi normalni, jen ja jsem ze vseho vyjukana ![]()
Sarik, že tě bolí bříško jako na MS je normální, roztahuje se děloha.Já to měla taky a postupně to přestalo asi ve 12tt.Jiank přeji pohodové těhu a krásné miminko
![]()
Sariku to brisko opravdu boli jako pri MS, ale je to pry uhnizdovani:-) a pozdeji roztahovani delohy…Ja byla na UZ tyden po vynechani a uz mi to doktor potvrdil bylo tam maly kolecko:-) 5tt Ale stejne rekl ze musime pockat 3 tydny aby mohl rict vic:-)
Drzime palecky a preji krasne pohodove tehu a zdrave miminko:-)
Neboj, to bolení je naprosto normální, mě takhle pobolívávalo celé těhu…tak šup, šup, kde máš další ledňáčky??? Holky to tak utíká, to je šílený…já byla na UTZ myslím taky v 5. týdnu a máme taky pěknou fotečku - tečka a to je náš Mirunka
, ať miminko roste a je zdravé. papa
Ahoj Sariku,
tak se k tobě nesměle přidávám, dnes jsem byla na krvi a mám 820hcg. Poslední ms 14.4. bolení bříška je normální a neboj přejde to,objednat k dr.se chci zítra,ale nijak nespěchám.S dcerou jsem byla poprvé u dr.až v 7tt. termín jsem si spočítala na 19.1.2008 tak snad vše dobře půjde ![]()
ahoj, taky se halsim, dnes jsem byla na UTZ a jsem v 7 tt, bublina je tam kraaasne videt, uz aj se srdickem ![]()
Cmeldo gratuluji, doufám, že se taky dočkám, jsem pár týdnů za tebou(3t). ![]()
Ahoj Holky! Minuly tyden jsem na testu objevila //, dnes jsem byla u doktorky a z moce mi to potvrdila. Na krev jdu az 4.6. Delala mi i vnitrni ultrazvuk, ale nic nevidela. Rikala, ze je to bud moc brzy (coz si mysli, jelikoz jsme mela posledni MS 12.4., takze bych byla ted ca. ve 3.tydnu od oplodneni) a nebo by to mohlo byi i mimodelozni.
Kdy jste poprve videli neco na UZ?? Prosim o podporu
Preju vsem krasne tehu! Sarka