LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
29.5.07 21:06

Ivo, tak to rozhodně nejsi. Mně je 26. Ale vdaná zatím ne, protože svatbu plánujeme v červenci. I když dnes mě ten můj chlap tak naštval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 21:58

Dnes vecer mam takove divne bolesti…jako bych mela dostat MS. Douafm, že to moje dnesni rozcileni opravdu nebude mit nasledky.. :-( Prosim, drzte mi palecky. Preji přijemny tehuvecer vsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.5.07 22:07

Petrajdo - neboj - já měla pocit - že TO dostanu - téměř celé těhu..čímž ale neříkám, že rozčilování je OK… co já se narozčilovala uff a kdybych to mohla vrátit - nedělala bych to.-( jen se člověk obírá o síly. A ty budeš potřebovat:-) Tak držím palce, at je vše ok.
Lusie z ledna 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
30.5.07 08:56

ahoj holky :) ja jsem teda taky vdana, neco pres rok.
petrajdo, ty bolesti mamted taky, asi druhy den, ale i MUDr rika, ze to v terminu MS byva, tak se snazim se nedesit.

Jinak jsme si, holky, vcera psaly o te precitlivelosti a hadkach a tak, tak mi muj drahousek vcera vecer rekl, ze jsem na sebe az moc citliva, ze se moc pozoruju (prosim, v sobotu a nedeli jsem slabe spinila a druhy den me boli brisko tak nejak jinak, takze mi prijde normalni, ze resim, jestli je to bezna bolest nebo nejaka atypicka atd.). A on mi rekne tohle, chapete to? Jsem mela chut za jizdy z toho auta vystoupit :( a to si teda precitlivela nepriju.
uff, musela jsem si postezovat :))

jink my to rekli zatim nejblizsi rodine /ale ti uz to poslali dal/ a nejlepsim kamaradum, tak snad jsme to nezakrikli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
30.5.07 09:23

Ahojky

tak to jste mě potěšily. Jo, můj chlap byl při mém první těhu taky, že se moc pozoruju a pod. A teď? Jo jasně, odpočiň si, lehni si - uklidil komplet celou kuchyň a koupelnu, dnes se chystá na předsíň
Takže pohoda

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarik78
30.5.07 10:11

• Citovat
  • Upravit
2753
30.5.07 12:10

ahoj Sariku,

tak to ti zavidim, kez by me prsa nebolela, to je des :/
ale jinak koukam, ze je nas tu dost, co mame partnery temer ctyricatniky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.5.07 12:21

Ahoj taky zavidim ze te neboli prsa-co ja bych za to dala…
Abych se taky pridala-ja vdana uz byla a je to 8 let zpatky ale jen kratce a poucila jsem se takze se do toho ted nehrnu.Partner jeste zenaty nebyl a rikal ze to zalezi na me.
Petrajdo vidim,ze uz mas metrik co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
30.5.07 12:59

Ahoj všem těhulkám, tak jestli můžu, taky se přidám s diskuzí, poslední MS jsem měla 13.4.2007, takže podle výpočtu mám termín někdy v půlce ledna.
U doktora jsem byla v pátek, kulička tam je, ale trochu mě vystrašil, ještě mu nebilo srdíčko, tak tam musím jít v úterý 5.6. Jsem trochu vylekaná, ale snad to bude ok..
Jinak jsem unavená a občas pobolívá bříško a prsa.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
30.5.07 13:02

Peza

já byla na kontrole v 6tt a tayk nebilo srdíčko, u prvního těhu jsem šla 7+2tt a srdíčko bilo. Teď mám přijít v 9tt a uvidíme jak dál. Neboj se toho. U někoho jde vidět srdeční akve dřív, u někoho později

Jinak jsme na tom holt všichni podobně, prsa bolítěměř všechny, o bradavkách ani nemluvě, bříško pobolívá taky asi všechny. Holt jsme těhule jak se patří

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
30.5.07 13:09

Holky, tedy hlavně ty, co máte druhé mimi na cestě, jak to zvládáte s prvním?? Adélce rostou zuby, takže je protivná, pořád se chce chovat, slintá a nebo brečí, doktor mi to zakázal, abych jí tahala,ale někdy to nejde. Potom taky k večeru jsem hodně unavená, dělám všechno ze zvyku, ale nejraději bych si lehla a mladá mě nenechá..Je to docela síla :roll:
Pak nás čeká řešení postele a postýlky, Adina ještě spí v postýlce, krom toho se bojím jak v zimě s břichem a tak..No, chtěli jsme miminko, ale není to jako poprvé 8O
Jinak já jsem vdaná 3 roky, mimčo jsme chtěli a bylo to hodně rychlý, takže jsme prostě najednou měli dvě // a bylo to..
A co se týče citlivosti, tak to mi povídejte, manžel je doma po operaci, tak si lezeme pěkně na nervy..Ach jo.. :(
A děkuji za uklidnění se srdíčkem, tak to musím do úterý vydržet.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.5.07 13:33

Ahoj pezo
ja si taky myslim ze se ohledne toho srdicka nemusis bat.Me doktor rekl,ze to je jak u koho.Me to videt bylo brzo a u nekoho to je az v 7tt.Takze urcite bude vse ok.
U nas to bylo taky rychly,prestali jsme si davat pozor tyden pred MS,pak v obdobi MS jsme jeli lyzovat a uz to bylo.Ano jsme to necekali,ale ja si to miminko primo vymodlila takze jsem si delala testiky.Ale taky jsem byla prekvapena kdyz jsem objevila //.
Unavena jsem hrozne,v noci vubec nemuzu spat a pres den se pak dospavam(delam z domu takze nastesti spat muzu).Pripadam si jak sipkova ruzenka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
30.5.07 13:48

Peza:

Já mám dcerku větší - má 2 roky a 2 měsíce, to víš že se chce mazlit, ale ta si ji po:,–(ím na klín a mazlíme se, už ji nenosím
S tím spaním to bude u nás boj, jelikož ona spí se mnou v posteli a manžel spí vedle v pokoji, v srpnu ji budeme dělat pokojík a dávat velkou postel tak uvidíme, taky se toho dost bojím
Malá chodí spát až kolem 22:00 takže já v 20:00 badám na pusu a ona tady drandí o sto šest
Už teď ji vyvětluju, že v bříšku mám miminko a že na mě už nemůže skákat, včera to udělal, dostala na zadek a potom si mě chodila udobřovat pusinkama a ořád dělala „tulí tulí“
To se nějak utřepe. Řídím se heslem, zvládly to miliony matek, proč bych to nezvládla já

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
30.5.07 15:01

Te´d jsem na Mimibazaru viděla jeden vtip

Potkají se dvě kámošky a jedna se ptá druhé: „Bereš antikoncepci?“
„Ne, já žeru antidepresiva.“
„A funguje to?“
„Perfektně! Mám už 5 harantů a je mi to úplně u prdele.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
30.5.07 16:27

Ahojky,
vidím, že jsem tu nejen nejmladší ale také těhu-nejmladší.. Pořád se bojím, abych to tak časně nezakřikla.. Kontroluji, jestli nepřichází mrcha a tak..

Já mám dnes také hodně práce. Dopoledne jsme byli zařizovat něco kvůli svatbě a teď doháním práci. Pracuji částečně z domova a také jsem hodně na cestách. Musím říct, že těhotenské hormony patrně působí i na mou komunikaci se zákazníky. Normálně nemám problém mluvit naprosto s kýmkoliv a dnes mne nějak štvou.. Dokonce mi dnes jeden pán položil telefon :-)…to se mi za celou mojí kariéru nestalo.

Je fakt, že tu máme skoro všechny téměř čtyřicátníky. I když u nás je ten rozdíl největší..

Taminko - ano, konečně mám metřík:-) Pomohla mi Lesina - administrátorka. Co se týče spánku…jsi sice o čtyři týdny v předstihu, ale s tím spaním to mám úplně stejné. Také se v noci převaluji a přes den bych spala.

Ivulko - tak uklizení koupelny mne asi nečeká. To si budu muset počkat na to druhé těhotenství :-) Nicméně alespoň bez odmlouvání dnes umyl nádobí…po mé žádosti.. No, není dokonalý..
Tomu vtipu jsem se fakt upřímně zasmála. Skvělý! :-)

PeZo - vítám :-) Holky, je fak, že to máte těžší s malým děckem doma… Je mi jasné, že by někdy bylo lepší to prďole vypnout a jít si lehnout :-) Tak držím palečky, ať to zvládnete. Ještě chci říct, že mám známou, která má tři děti - od sebe rok a dva roky.. Vím, není to ideální, ale asi se to zvládnout dá.

Zatím čao. Jdu s pesanem ven… To mi připomíná, že to moje šestiměsíční štěndo jde do puberty a právě mi začal devastovat všechny kytky a hrabat díry..(a to já tak miluji svojí zahradu..).. takže se rozčiluji ještě s ním. Navíc tahání tohoto 15 kg těžkého balíku do vany na umytí pacek asi není ideální.. Ale říkám si, že s těmi dvouletými prcky je to asi složitější, že?

Tak teď už fakt ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital