Poradna duly
Jana Čurdová
Ivo, tak to rozhodně nejsi. Mně je 26. Ale vdaná zatím ne, protože svatbu plánujeme v červenci. I když dnes mě ten můj chlap tak naštval..
Dnes vecer mam takove divne bolesti…jako bych mela dostat MS. Douafm, že to moje dnesni rozcileni opravdu nebude mit nasledky..
Prosim, drzte mi palecky. Preji přijemny tehuvecer vsem ![]()
Petrajdo - neboj - já měla pocit - že TO dostanu - téměř celé těhu..čímž ale neříkám, že rozčilování je OK… co já se narozčilovala uff a kdybych to mohla vrátit - nedělala bych to.-( jen se člověk obírá o síly. A ty budeš potřebovat:-) Tak držím palce, at je vše ok.
Lusie z ledna 2007
ahoj holky
ja jsem teda taky vdana, neco pres rok.
petrajdo, ty bolesti mamted taky, asi druhy den, ale i MUDr rika, ze to v terminu MS byva, tak se snazim se nedesit.
Jinak jsme si, holky, vcera psaly o te precitlivelosti a hadkach a tak, tak mi muj drahousek vcera vecer rekl, ze jsem na sebe az moc citliva, ze se moc pozoruju (prosim, v sobotu a nedeli jsem slabe spinila a druhy den me boli brisko tak nejak jinak, takze mi prijde normalni, ze resim, jestli je to bezna bolest nebo nejaka atypicka atd.). A on mi rekne tohle, chapete to? Jsem mela chut za jizdy z toho auta vystoupit
a to si teda precitlivela nepriju.
uff, musela jsem si postezovat ![]()
jink my to rekli zatim nejblizsi rodine /ale ti uz to poslali dal/ a nejlepsim kamaradum, tak snad jsme to nezakrikli.
Ahojky
tak to jste mě potěšily. Jo, můj chlap byl při mém první těhu taky, že se moc pozoruju a pod. A teď? Jo jasně, odpočiň si, lehni si - uklidil komplet celou kuchyň a koupelnu, dnes se chystá na předsíň
Takže pohoda
Ivulka
ahoj Sariku,
tak to ti zavidim, kez by me prsa nebolela, to je des :/
ale jinak koukam, ze je nas tu dost, co mame partnery temer ctyricatniky ![]()
Ahoj taky zavidim ze te neboli prsa-co ja bych za to dala…
Abych se taky pridala-ja vdana uz byla a je to 8 let zpatky ale jen kratce a poucila jsem se takze se do toho ted nehrnu.Partner jeste zenaty nebyl a rikal ze to zalezi na me.
Petrajdo vidim,ze uz mas metrik co? ![]()
Ahoj všem těhulkám, tak jestli můžu, taky se přidám s diskuzí, poslední MS jsem měla 13.4.2007, takže podle výpočtu mám termín někdy v půlce ledna.
U doktora jsem byla v pátek, kulička tam je, ale trochu mě vystrašil, ještě mu nebilo srdíčko, tak tam musím jít v úterý 5.6. Jsem trochu vylekaná, ale snad to bude ok..
Jinak jsem unavená a občas pobolívá bříško a prsa.. ![]()
Peza
já byla na kontrole v 6tt a tayk nebilo srdíčko, u prvního těhu jsem šla 7+2tt a srdíčko bilo. Teď mám přijít v 9tt a uvidíme jak dál. Neboj se toho. U někoho jde vidět srdeční akve dřív, u někoho později
Jinak jsme na tom holt všichni podobně, prsa bolítěměř všechny, o bradavkách ani nemluvě, bříško pobolívá taky asi všechny. Holt jsme těhule jak se patří
Ivulka
Holky, tedy hlavně ty, co máte druhé mimi na cestě, jak to zvládáte s prvním?? Adélce rostou zuby, takže je protivná, pořád se chce chovat, slintá a nebo brečí, doktor mi to zakázal, abych jí tahala,ale někdy to nejde. Potom taky k večeru jsem hodně unavená, dělám všechno ze zvyku, ale nejraději bych si lehla a mladá mě nenechá..Je to docela síla ![]()
Pak nás čeká řešení postele a postýlky, Adina ještě spí v postýlce, krom toho se bojím jak v zimě s břichem a tak..No, chtěli jsme miminko, ale není to jako poprvé ![]()
Jinak já jsem vdaná 3 roky, mimčo jsme chtěli a bylo to hodně rychlý, takže jsme prostě najednou měli dvě // a bylo to..
A co se týče citlivosti, tak to mi povídejte, manžel je doma po operaci, tak si lezeme pěkně na nervy..Ach jo.. ![]()
A děkuji za uklidnění se srdíčkem, tak to musím do úterý vydržet.. ![]()
Ahoj pezo
ja si taky myslim ze se ohledne toho srdicka nemusis bat.Me doktor rekl,ze to je jak u koho.Me to videt bylo brzo a u nekoho to je az v 7tt.Takze urcite bude vse ok.
U nas to bylo taky rychly,prestali jsme si davat pozor tyden pred MS,pak v obdobi MS jsme jeli lyzovat a uz to bylo.Ano jsme to necekali,ale ja si to miminko primo vymodlila takze jsem si delala testiky.Ale taky jsem byla prekvapena kdyz jsem objevila //.
Unavena jsem hrozne,v noci vubec nemuzu spat a pres den se pak dospavam(delam z domu takze nastesti spat muzu).Pripadam si jak sipkova ruzenka ![]()
Peza:
Já mám dcerku větší - má 2 roky a 2 měsíce, to víš že se chce mazlit, ale ta si ji po:,–(ím na klín a mazlíme se, už ji nenosím
S tím spaním to bude u nás boj, jelikož ona spí se mnou v posteli a manžel spí vedle v pokoji, v srpnu ji budeme dělat pokojík a dávat velkou postel tak uvidíme, taky se toho dost bojím
Malá chodí spát až kolem 22:00 takže já v 20:00 badám na pusu a ona tady drandí o sto šest
Už teď ji vyvětluju, že v bříšku mám miminko a že na mě už nemůže skákat, včera to udělal, dostala na zadek a potom si mě chodila udobřovat pusinkama a ořád dělala „tulí tulí“
To se nějak utřepe. Řídím se heslem, zvládly to miliony matek, proč bych to nezvládla já
Ivulka
Te´d jsem na Mimibazaru viděla jeden vtip
Potkají se dvě kámošky a jedna se ptá druhé: „Bereš antikoncepci?“
„Ne, já žeru antidepresiva.“
„A funguje to?“
„Perfektně! Mám už 5 harantů a je mi to úplně u prdele.“
Ahojky,
vidím, že jsem tu nejen nejmladší ale také těhu-nejmladší.. Pořád se bojím, abych to tak časně nezakřikla.. Kontroluji, jestli nepřichází mrcha a tak..
Já mám dnes také hodně práce. Dopoledne jsme byli zařizovat něco kvůli svatbě a teď doháním práci. Pracuji částečně z domova a také jsem hodně na cestách. Musím říct, že těhotenské hormony patrně působí i na mou komunikaci se zákazníky. Normálně nemám problém mluvit naprosto s kýmkoliv a dnes mne nějak štvou.. Dokonce mi dnes jeden pán položil telefon
…to se mi za celou mojí kariéru nestalo.
Je fakt, že tu máme skoro všechny téměř čtyřicátníky. I když u nás je ten rozdíl největší..
Taminko - ano, konečně mám metřík:-) Pomohla mi Lesina - administrátorka. Co se týče spánku…jsi sice o čtyři týdny v předstihu, ale s tím spaním to mám úplně stejné. Také se v noci převaluji a přes den bych spala.
Ivulko - tak uklizení koupelny mne asi nečeká. To si budu muset počkat na to druhé těhotenství
Nicméně alespoň bez odmlouvání dnes umyl nádobí…po mé žádosti.. No, není dokonalý..
Tomu vtipu jsem se fakt upřímně zasmála. Skvělý! ![]()
PeZo - vítám
Holky, je fak, že to máte těžší s malým děckem doma… Je mi jasné, že by někdy bylo lepší to prďole vypnout a jít si lehnout
Tak držím palečky, ať to zvládnete. Ještě chci říct, že mám známou, která má tři děti - od sebe rok a dva roky.. Vím, není to ideální, ale asi se to zvládnout dá.
Zatím čao. Jdu s pesanem ven… To mi připomíná, že to moje šestiměsíční štěndo jde do puberty a právě mi začal devastovat všechny kytky a hrabat díry..(a to já tak miluji svojí zahradu..).. takže se rozčiluji ještě s ním. Navíc tahání tohoto 15 kg těžkého balíku do vany na umytí pacek asi není ideální.. Ale říkám si, že s těmi dvouletými prcky je to asi složitější, že?
Tak teď už fakt ahoj.