LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
4.6.07 12:56

Holky, tak to mi neříkejte, že v 9. týdnu nedopnete kalhoty. To mě děsí. Myslela jsem si, že do 3. měsíce je to ok. Bojím se, abych se vůbec vešla do svatebních šatů..bude to 12tý týden.

Je fakt, že je nás tu málo.. Možná o tom ještě některé těhulky neví :-)…Navíc, když se budu řídit termínem dle UZ (3.2.), tak sem vlastně nepatřím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
4.6.07 13:00

petrajdo, ja se teda jeste do rifli vlezu, v tom problem neni.. ale ono to hodne tlaci kolikrat, ani silonky uz treba nesnesu. navic mam sedavy zamestnani a sed cely den v riflich … neni to pohodlne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.6.07 13:02

tak ja silonky taky nesnesu!
A ty dziny-taky se do nich vlezu ale s tim zapinanim je ten problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
4.6.07 13:23

dziny dopnu, ale i tak to tlaci ,kdyz sedim. uz se tesim, az t o reknu v praci - hlavne proto, ze budu moct zacit nosit veci, ktery bych na sebe nikdy nevzala :)
koupila jsem ted dlouhou bilou sukni az po kotniky (coz pri mych 180 cm je dost zazrak) a ona ma siroky jakoby zabickovy pas, takze se da nosit i jako saty. je moc pohodlna, akorat ja porad nosila a nosim spis rockovou modu, rifle, minisukne, velke dekolty … tak by to vsichni hned poznali :/
a koupila jsem si ten sedaci balon do prace na sezeni misto zidle uz :)

nachlazeni nastesti preslo, ale co se jidla tyka - des. mam pocit, ze posledni dobou snim podstatne min jidla nez driv … aniz bych mela hlad. taky to tak mae? ja teda nastesti netrpim nevolnostma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.6.07 13:31

ahoj
ja to mam taky tak a cetla jsem v knizce ze pry to je normalni ta snizena chut k jidlu.Nevolnostmi take netrpim a nastesti jsem za celou dobu netrpela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.6.07 14:36

Nový ledňáček na cestě....

Ahoj tety!
Tak se hrdě hlásím, jakožto prvnička, mezi Vás - lednové čekatelky…
Náš drobeček byl moooc chtěný a taťka-čekatel je z toho celý nakřivo :lol: .
Zatím, krom toho, že mám fakt velkou radost a snažím se na sebe dávat pozor, si to užívám spíš v nevolnostech, nespaní, bolístkách z natahující se dělohy a místo prsou teda nosím lávové kameny… Jen doufám, že je všechno vpořádku…
Doktorka mi těhotenství potvrdila minulý týden - na vnitřním ultrazvuku jsem si drobečka krásně prohlídla - ale jinak se se mnou nic moc nebavila :? . Pozvala si mě na kontrolu za měsíc a o krvi nebo jiných testech ani slovo. Jsem z toho trošku nervozní.. Vůbec nevím, které aktivity jsou dobré a které ne, co dělat když… Sama jsem si podle rad zkušenějších spočítala, který že to týden vlastně máme…
Tak držte pěsti a dobré rady sem :D
Všem přeju hodně zdaru!

• Citovat
  • Upravit
2753
4.6.07 14:41

vítáme

Ahoj „Anonymní“ - vítáme Tě mezi námi! Tak se pochlup! Jsem napnutá, v jakémto týdnu, že vlastně jsi…kdy byla poslední MS…atd:-)
Já jsem teď 5tt+5 (termín porodu přelom ledna a února) a na kontrolu jdu příští týden. Krevní testy bude doktor dělat až někdy v 10tt, když tedy úspěšně tento týden dosáhneme. Nechci zakřiknout. Jinak holky jsou tu většinou 7 - 9 tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
4.6.07 14:48

Ahoj holky, můžu se taky přidat?
Vykecávám se zatím pořád u snažilek, ale taky budu určitě potřebovat prodiskutovat problémy a radosti s těhotenstvím. :wink:
Termín mi vychází na půlku ledna, minulý týden jsem už viděla i srdíčko.
Je mi 27, mimi to bude naše první. Vdaná nejsem, příteli je 33.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.6.07 15:08

..nějak se mi nedaří dobře registrace, takže tentokrát ne jako Anonymní, ale jako Mars :)))
Můj poslední termín MS je 22.4. takže to vypadá na nějaký 7. tt a podle propočtů mojí doktorky by měl náš drobek kouknout na svět někdy 28. ledna…
Zatím jsem teda z těch prapodivných žaludečních nevolností zhubla přes dvě kila. Ne, že by mě to úplně štvalo - každé kilo dolů je vpodstatě dobré - ale nechci poškodit drobečka… A každopádně - vím, že čím víc si tělo říká co chce a co nechce, tím líp. Jenže já neumím zvracet - asi od svých 5ti let - a tak si teď řikám, že moje tělo sice hlásí, ale reakce nulová. Jen se mi pěkně krabatí brada :(( Možná to teprve přijde!

• Citovat
  • Upravit
449
4.6.07 15:17

ahoj holky, promiňte že vám sem lezu,ale teď už s nostalogií jen vzpomínám na ty 2 čárky které mi před rokem udělaly obrovskou radost :D Moc vám všem držím palce,aby to nakonec všechno dobře dopadlo,užívejte si ty krásné těhu starosti :wink: a nezapomeňte,že lednová miminka jsou úžasná :lol: :wink: (jako všechny ostatní)
ten můj ledňáček vykoukl na svět až 30.1. celý leden jsme byli jako na trní kdy už :lol: :lol: takže pozor jsou to šibálci :wink: :wink: zdraví vás Petra z ledna 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
4.6.07 15:56

Zdeenjo - jasně, zrovna tu někdo poznamenal, že nás je tu nějak málo:-)

Mars - Já mám poslední MS 25.4., takže dle mých propočtů jsi 6tt+1 - tzn. ten sedmý týden :-) Já nemám žádné velké nevolnosti, jen možná menší hlad. I když chutě mám různé :-) Myslím, že hodně holek píše o zhubnutí v prvním trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.6.07 16:32

Největší chutě mám teď na nanuky a na paštiku s hořčicí… A jak normálně musim denně něco sladkého, tak v tomhle období se mě nic sladkého netýká ani omylem :lol:
A můžete mi dát někdo radu, kde si vytvořit takový hezoučký těhu-metr? Že bysme si s drobečkem taky jeden zařídili :D
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.6.07 16:37

mars - no, hořčici teď spíš omez. Prý hořčičné semínko není v těhu dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.6.07 17:06

ahojky

no konecne se nam to tady rozrostlo..Uz jsem se bala,ze nas bude tak malo a par hodin tady nejsem a uz je nas vic :D :D Hura!!
Mars a Zdeenjo,vitam vas holky mezi nama.
S horcici to urcite omez-taky jsem slysela,ze to moc neni dobry.
Ohledne metriku-v diskuzi „jak funguje e-mimino a testik“ je plno rad ohledne metriku tak si tam urcite neco najdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.6.07 17:25

Tak jo… Tak já teda naordinuju nějaké lepšejší vitamínky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie