LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
29.5.07 16:16

petrajdo, je potreba tam vkladat ten kod u te casti html, ne ten obrazek. p ak by ti to melo fugnovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 16:18

Tami, a co tak priteli nekdy - treba v nezne chvilce - rict, ze bys rada vic pozornosti? ze ti to chybi … treba mu to dojde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 16:22
Taminka píše:
Jo jo petrajdo,taky jsem cekala ze ten muj zjihne a bude me na rukou nosit ale zrejme jsem mela mooooooooooooooooc bujnou predstavu..P.S.s metrikem jsem taky mela problemy..Kde to chces mit?

Taminko, normálně v podpisu - jako Ty. Mám ho teď vytvoření na lilypie.com, ale nedaří se mi do podpisu vložit ten správný kód… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 16:24

poslala jsem ti SZ petrajdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 16:28

cmeldo ale ja mu to v neznych chvilkach rikam a muzu rict,ze on je velmi pozorny a rika mi jak moc me ma rad a jak je rad ze budeme mit miminko,ale vic to rika kdyz se milujeme nez normalne.
Rekl mi,ze on nikdy na takove veci nebyl a ze tim co pro me dela si mysli,ze mi dokazuje jak moc me ma rad a jak se na mimi tesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 16:34

zkouska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 16:34

Taminko a cmeldo
díky za rady. Vyzkoušela jsem všechny varianty a nic.. Neva, ono se to časem povede.

Tami, oni ti naši mužové asi opravdu nejsou na takové ty řeči. Já si také myslela, že počkám a řeknu mu to něžně, že bych chtěla více pozornosti… Místo toho jsem dnes vylítla, jak čert z krabičky… Tak držím palce všem, ať máme více chápavé partnery :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 16:36

mam u sebe tvuj metrik a v poho mi to jde..mam SZ tak to zkus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.5.07 16:37

Ahoj Petrajdo, Taminko, Cmeldo doufám,že jsem na nikoho nezapomněla :wink: To jsem ráda,že už se to tu rozběhlo, začla jsem chodit k Missorce když to tu umřelo :wink: Jinak údaje o mě v říjnu mi bude 30,manžovi je 33. Na krvi pro potvrzení těhu jsem byla 16.5.,ale první utz mám až 20.června a to je strááášně dlouhá doba 8O .Doufám, že bude srdíčko. Manžílek už mě tak nenosí na rukou jak při prvním, ale je pyšnej a všude se s tím chlubí( na můj vkus moc brzo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 16:39

ahoj Rady tak ten muj se tim taky vsude chlubi a ja se bojim aby to nezakriknul :(
uz to vi snad vsichni jeho kamaradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 16:43

Ahoj rady, tak já jsem uvalila embargo na zprávy o těhu. U nás je přece jen moc brzy… Je fakt, že říkal, že to musí jít zapít, když jsem to oznámila:-) Ale samo nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.5.07 16:56

No právě já uvalila embargo,že tentokrát nic neřeknem až do 12tt,nebo minimálně do utz.s potvrzenou srdeční akcí. A on už to roztroubil, vědět to tak mu to snad taky neřeknu. Myslela jsem, že se poučil čekali jsme prosinčátko a v 4tt. byl konec, tohle těhu přišlo ještě v době 6tined.(ale dr.nám to nezakazoval) tak mám teď strach, i když už jsem překonala
posledních 4tt. není ještě nic jisté a do utz budu trnout. No chlap :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 17:08

a pak ze my jsme ukecane :roll: :roll:
Oni jsou horsi nez my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
29.5.07 19:00

Aha tak jsem tady asi nejmladší, mě bude letos v září 29 a manželovi bude 29 v červnu. A to jsem tady sama vdaná?

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.5.07 19:16

Ivulko, neboj nejsi tady sama vdaná :wink: já jsem vdaná taky ( 4roky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí