LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2257
4.6.07 17:40

Ahoj holky, krásně se to rozrůstá, vítám nově příchozí a Zdenju, čekala jsem, kdy se tu objevíš :wink:
Chtělo by to nějakou tabulku…

Jinak já jsem taky unavená, po ránu je mi špatně, ale moje tělo co schvátí, to už nenavrátí, tak prostě bojuju a bojuju a někdy to přejde hned a někdy prostě jsem celé dopoledne úplně mimo. Zítra jdu na dalšé UTZ, tak jsem na to zvědavá, jinak prsa už mě moc nebolí, ale přijde mi, že jsem trochu nafouklá nebo že by už břicho?? 8O

Krom toho mi ale nedělá radost Adina, na dětské gyn mi řekli, že jí našli zlatého stafylokoka, tak mám nervíky, zítra se dozvím víc..Máme totiž stejného doktora :oops: Neslyšeli jste o tom?? Na netu toho moc není a spíš se to vyskytuje v nose a krku, tak nevím..

Tak si moc mimíska nehýčkám, ale snad to přežije 8)

Jo a ještě jedna prima těhu věc:jakmile je v TV něco o malinko víc citovýho, bulim jako želva..I v autě při písničce…Ach jo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
4.6.07 17:54

jůůů tak už je tu regulérně leden 2008??? Ty brďo, tak ještě jednou gratuluju! A můžu občas juknout?
Lusie z ledna 2007,.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
4.6.07 18:31

Já tady nebyla celé odpoledne a tady se nám to všechno rozrostlo. Udělám přehled, napište mi na mail info@bobecek.cz přezdívku, stáří, v které jste týdnu - vztáhnuto k zítřku (k úterku) a já to sem potom celkově přepíšu

Vítám všechny nové těhulky

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
4.6.07 18:42

Ahoj,
muzu se taky pridat? Termin mi vychazi na 8.1. Tyden by to mel byt 9.

Spatne je mi uz nekdy od 3tt, coz je skoro neuveritelne, ale zacina se to pomalu lepsit. Nastesti nemam zadne chute, ani nejsem unavena, ale zvracim skoro denne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
4.6.07 21:28

Ahojda holky,

tak jsem po kontrole a JE TAM! Pani doktorka videla zloutkovy vacek a pry prsti tyden uz by byl videt cely drobek. Nebyla jsem vycurana, takze toho moc nevidela a na zachod jsem nemohla, jelikoz se na utz uz stala fronta. Jen mi nejde do hlavy stari tehu a termin: podle vypoctu na rodina.cz i podle utz dnes mi vychazi 4+5tt, ale dle propoctu gynekolozky 5+4tt, tak nevim. V podstate to mame shodne s petrajdou - ms o den skoro stejne a ona ma tp 3.2. a je uz pres 5tt a ja 31.1 a po 4tt. Zahada…
Jinak mi zacina byt docela dost spatne. Jak uz tady nekdo psal, tak taky neumim zvracet, takze trpim. Zvlastni je, ze vecer. Ale pomaha mi na to teple jidlo.
A jeste jste tu psaly o sladkostech - to jsem mela s Kubikem. Do tehu jsem musela kazdy den neco sladkeho a v prvnim trimestru jsem sladke nemohla ani videt. Ted mam ale zase chute na cokosku. Pamatuju se, ze tehdy kolegyne v praci rozvijely nejakou teorii v duchu: kdyz mas v prvnim trimestru chute na slane a masite, bude to kluk, kdyz na sladke a ovoce, tak holka. Tak ze by byla na ceste princezna :lol: ?

PS. Muzu se ozyvat jen takhle po vecerech, protoze pres den me batolak nenecha ani chvilku u pc o samote. Hned se chce koukat na sva videa, jak dela paci paci a tak :D No, ona by chvilka pres den byla - kdyz spi, ale posledni dobou jsem tak hotova, ze kolikrat pri tom nasem slavnem uspavani to zalomim driv nez on a v bezvedomi preckam, nez se po:,–(i a rekne „papat“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.6.07 21:43

ahoj Leni
tak vitej mezi nama.
PeZo ja taky bulim pri vsem citovym i pri pisnicce v radiu :roll:
S Adinou me to mrzi,nikdy jsem o tom neslysela.
Marjanko,tak jestli je to pravda s tou chuti na sladke a ovoce,tak asi taky budu mit princeznu,protoze buchty,cokosky a ovoce je ted moje.

Holky,pijete hodne?Ja se musim priznat a pokarat,ze skoro vubec nepiju coz jak vim je moooooooooooooc spatne,ale kdyz ja se k tomu nemuzu donutit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
4.6.07 22:05

Taminko, ja mam pocit, ze piju porad :-) Klidne zvladnu 4-5 litru denne. Ale je to tim, ze jinak je mi spatne. Proste hodne tekutin a jakz takz pravidelna strava me ted udrzuji pri zivote.

Veci do prace na zitra sbaleny, tak pujdu spat a doufat, ze mi zitra nebude moc spatne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
4.6.07 22:28

Taminko, s tim pitim jsem na tom stejne. Nejak se mi zveda zaludek, kdyz se mam napit vic, nez na zizen. A zizen nejak neni… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
5.6.07 08:46

dobre rano, holky :)

ja piju zatim hodne - ale to jsem pila vzdycky. Driv jsem pres den dala tak 6 pullitrovych hrnku caje, ted jich je ale min - spis mam strach, aby tolik zelenyho caje nejak neublizilo moji bubline. Tak to ptokladam vodou a doma semtam i dzusem s vodou …
a mam silenou chut na ovoce. sladke jako cokoladu a tak ne, to jsem nemusela nikdy, ale vylozene na ovoce jo. ani na klasicky jidlo pres den zadnou chut nemam. a kdyz pak varim pro tu zver doma, tak me to tak nebavi … nebo treba zacnu varit neco, na co mam chut i ja a nez to dovarim, tak uz vim, ze se toho ani netknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
5.6.07 10:19

Dobré dopoledne,
tak jsem se právě vrátila od doktorky - která tam pro jistotu nebyla. ale sestra si mě změřila, zvá?ila, namočila papírky do moči :lol:
a u? jsem dostala průkazku! :-) a taky kufřík s reklamníma vzorkama a letákama. ale je?tě jsem ho neprohlídla, proto?e jsem pak ?upajdila do práce a tady to je?tě tajím, tak?e kufřík je schovaný v igelitce a odpočívá pod stolem.
co mě překvapilo, bylo to, ?e setra koukla na papírek, kterej namočila do moči a ptala se jestli zvracím - tak jsme po pravdě řekla ?e ne.a o na dodala - ale ?patně vám bývá, ?e? to jsem potvrdit musela, proto?e k večeru je to opravdu někdy dost nepříjemný. a sestra říkala, ?e to pozná na tom papírku - prý podle Ph nebo co 8O
dal?í kontrolu mám a? 27. 6. a předtím se je?tě musím objednat na velkej ultrazvuk. to je stra?ně dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
5.6.07 10:26

A podle chutí teda opravdu nevím co se nám narodí. proto?e včera jsem se nacpala čínou, pak jsem si dala jahody a jogurt, pak kousek čokolády a pak je?tě rajče. ale ne hned po sobě - tohle v?echno v rozmezí asi 4 hodin. no te?ko soudit, ale mlsná a roze?raná jsem byla v?dycky. a navíc to samý snědl i můj přítel - teda s tím rozdílem, ?e místo rajčete si dal chleba se ?kvarkama :lol:
ale je pravda, ?e mám teď docela dost chu? na maso a salámy a tlačenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
5.6.07 10:44

Zdeenjo, tak to je fajn :) mne sestricka merila tlak, kontrolovala moc, dala nejaky materialy a tak .. a MUDr mi zmerila panev, prohlidla bublinu a chvili si se mnou povidala. A na velkej UTZ jsem objednana 27.6. - coz bude 12 tt. az. Mezitim se objednam na ten kombinovany screennig.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
5.6.07 11:23

Cmeldo , pánev už mám změřenou taky, rozměry v pořádku, široká je dost. ale to vím i bez měření :lol: tlak mám taky normální, akortá mi váha doma a váha u nich ukázala rozdíl - 3 kila :roll: teda jako že jsou tři dole během cesty k doktorce. tak nevím. tak se radši budu vážit u doktorky, protože tam to ukazuje míň :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.6.07 11:26

ahoj holky
tak ja jdu na UTZ zitra tak na me myslete at je s mimi vse v poradku.
Vcera jsme se chytli s partnerem a v navalu vzteku a zlosti jsem ho vyhodila..Ach joooo :cry: :cry:
Takze zitra do TP pujdu sama i kdyz jsem se moc tesila jak tam pujde se mnou a uslysi to malinke srdicko..
Ja jsem hrozna :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
5.6.07 11:34

Tami, neboj, to se urco urovna … ted mysli hlavne na tu svoji bublinu a pak dej vedet, jak te mudr pochvalila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí