Poradna duly
Jana Čurdová
No já budu nejbarevnější mamča z okolí ![]()
Můj muž na ty prsa všeobecně docela trpí - hrozně si teď pochvaluje tvar a plnost, ale tráááápí ho převelice moje hypercitlivost - taky si na ně moc nenechám sáhnout… Je to jak kdybych se měla dívat na fotbal nebo formule a u toho mít na hlavě natáhnutou sparťanskou čapku
Nebo jak utíkat na trolejbus bez podprdy… Takže Vás úúúplně chápu a soucítím ![]()
Mars, a to ja se vcera byla nucena rozbehnout!! sice s podprdou, ale bolelo to a mela jsem jednu ruku volnou, kterou jsem si je mohla priplacnout, aby tak moc nelitaly …desnyyyy ![]()
ale uklidnila me kamoska (20tt), ze po tom prvnim trimestru to vetsinou prejde, tak uz se tesim jak ja, tak manza ![]()
Tak já jsem dneska dobíhání autobusu radši vzdala. věděla jsem, že za 5 minut jede další tak jsem se na to vyprdla.
Dneska je mi fakt strašně, sice nezvracím, ale žaludek si dělá co chce ale hlavně nechce jíst
a strašně se mi točí hlava. no za chvilku to tu v práci zabalím a pojedu k rodičům - seknu sebou na kanape a tím opravdu pro dnešek s veškerou činností končím
a miláček ať si jde na petanque dneska sám, opravdu asi sílu nenajdu ![]()
Tak pro dnešek končím, jdu konečeně domů, už se těším na ten spánek
zítra pa!
Tak si krááásně odpočiň…
Mě čeká šichta do šesté a už mi zase začíná být nevalně… tak snad to zvládnu bez úhony na klientech ![]()
ahoj holky
tak jsem po TP doma uz asi hodinu a moc jsem se tesila na to az za sebou zavru dvere a budu se moc vybrecet.
Na UTZ miminko ma 3,5 cm,hlavicka je hezky videt,srdicko krasne bije ale…Ale po cele delce zadicek ma vodovy vak
![]()
Muzu vam rict ze se mi o tom vubec nechce mluvit,Dr mi nechal vzit krev na nejake testy(vypada to na Downuv syndrom) a 18.6. uvidim dal.
Jsem z toho moc smutna,uz jsem se vybrecela mamce do telefonu,na z toho byla taky smutna a o partnerovi ktery byl se mnou v PO ani nemluvim.
Omlouvam se a nechci vam kazit naladu ale musela jsem to ze sebe dostat
Tak to je mi fakt moc líto Taminko..... existuje nějaká možnost? Myslím nějaká dobrá pro Tebe i pro Tvé Sluníčko?
Kdyby Ti tak člověk dokázal nějak pomoct…
Dekuji.
ted mi teda vzali krev,podle krve se uvidi a poslou me na screening a pak na odber plodove vody ktera na 100% ukaze o co se jedna.
Doktor rekl ze to samozdrejme treba nemusi byt nic vazneho ale ze nas na to upozornit musel,protoze to „treba“ opravdu muze byt ono.
Tazke ted az do 18.6. nebudu myslet na nic jineho nez na to moje slunicko a aby bylo v poradku.
Ale na fotecce co mam z UTZ to je videt hodne
![]()
Taminko,
nevzdávej se, opravdu to nemusí nic znamenat. Nebuď smutná, pro mě byl taky šok, když mi přišel dopis od genetika - z krve podezření na downův syndrom. Šla jsem na odběr vody - ten nebolí - a výsledky byly v pořádku. Uvidíš, to bude dobrý, nebuď smutná, kdyby si se chtěla vypovídat napiš sem nebo klidně i na můj mailík info@bobecek.cz
Držím palečeky - uvidíš, že to nic nebude, doktor ti musí říct všechny možné varianty
Ivulka
Taminko
ještě kdyby jsi chtěla můžem si zavolat nebo psát přes skype, takže pokud budeš chtít, dej vědět, napíšu ti nick
Drž se, uvidíš, že to oprvadu bude dobrý. Opravdu tomu věřím
Ivulka
Taminko - s tim Downem jsem na tom byla podobne, byla jsem poslana na odber plodove vody a kdyz tam doktor videl moje papiry, tak rekl, ze je to zbytecne, ze mi sice hodinoty nevychazeji podle tabulek, ale na Down to nevypada. Nakonec to dopadlo dobre.
Mam sbaleno, zitra odjizdime na dovolenou ![]()
Taminko,
je mi to opravdu moc lito. Vim, ze bude hrozne ted to cekani na verdikt. Urcite to nevzdavej, jak uz psaly holky. Jak tak procitam emimino, tak vidim, ze hodne holek doktor vydesil a pak to nakonec bylo ok. Po testech budes mi jasno. Kdy budes mit ty prvni vysledky? - tj. krevni testy? Az toho 18.6.?
Drzim Ti palce, at vse dopadne dobre a mimisek je v poradku!!!!
Tady ta diskuse, SZ, e-mail i můj skype je Ti také k dispozici!
Drz se!!!!
Ahoj Taminko,
jak pisou holky, nedelej si hlavu. Tvemu detatku nedela dobre, kdyz se nervujes, a pritom pevne verim, ze zbytecne. Hlavu vzhuru, bude to dobry. Kamaradce takhle nasli na zacatku tehotenstvi vedle budouci placenty hematom a prorokovali, jak nebude mimi vyzivovane a jak to nemuze dopadnout dobre. 4 nedele se strachovala, brecela a smutnila, aby na dalsim utz zjistili, ze se hematom vstrebava a mimi je uplne v poho. Na dalsim uz hematom nebyl a ted maji 14dni do porodu!
Neboj, bude to dobry!
Zase jsem tu na skok, tak jen strucne k tomu, co tu probirate. Nevolno mi je porad a do toho vseho rostou Pidovi horni zubiska, takze na sebe byvame dost nerudni, zejmena kdyz se den chyli k veceru. Tatinka pak vitame oba jak spaseni. Mam i „ten sval“, jak pisete, ze zatahne, kdyz se vstane rychle, ale problem je, ze ja nemuzu rychle nevstavat, protoze Prcek si zacal stoupat a ja musim vykryvat jeho pady, coz vyzaduje znacnou pohotovost. A posledni, co chci napsat, je, ze s tim benzinem jsem to mela u Kubika taky - jen mi vonel prepaleny, tedy jako vyfukove plyny ![]()
ahoj holky
dekuji za povzbuzeni.Celkem to potrebuji.Muzu vam rict,ze jsem vcera nedelala nic jineho nez brecela(i kdyz jsem ani nechtela ale ono to slo nejak samo).A asi diky tomu jsem i vecer mela hrozne krece.
To cekani do 18.6. bude hrozne,nejradeji bych nekam odjela ale zas ten muj nemuze ![]()
Mam doma fotecku z toho vcerejsiho UTZ a opravdu ten cerny vak nebo co to je se tahne pres cele zadicka miminka
..A ja jsem z toho tak vystrasena.
Kdyz jste holky byly na odber plodovky nebaly jste se ze to muze vyvolat potrat?