LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
11.6.07 11:18

Mars, bud v klidu, ja taky nemam vubec na nic chut. Drobek bude ok :) tomu to nevadi.
Hele a normalne mas tlak jaky? Ja at se rozcilim b¨nebo ne, tak jak ho bezne mivam nizky, tak se mi snizi jeste vic .. posledni 2 tydny se pohybuju na 95/60 apod. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.6.07 11:51

Ty jo, Cmeldi, tak to ani nevím… Ale právě mám taky standardně takový lehce nižší a teď je to docela fikot. Stačí troška a buší mi srdce jak o závod a třesou se mi ruce a začne mi být hned zle, tak si sedám… a radši rezignuju, páč bych to snad neustála. Ale já mám s tímhle právě problém. Teploty se mě netýkají celý život a když jsem měla tak 3× za život 38 - nebo stačí i 37,2 - tak jsem na umření. Mám takový chladnomilný organasmus, takže myslím, že náš Drobeček tenhle vnitřní chládek v létě ocení :lol:
Na kontrolu jdu koncem měsíce, tak si to radši pohlídám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
11.6.07 11:56

Tak to já mám naštěstí tlak v pohodě. Vím to jistě, protože jsem se předminulej týden měřila třikrát denně - potom co mi doktorka naměřila 150/110 a zhrozila se. druhej den jsem měla vzornejch 125/80, a pak pořád nejvýš 120/80, ale spíš tak 110/65 a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.6.07 17:06

Dneska mě napadla jedna věc: může miminku ublížit, když mě kopne elektřina? Jakož takové ty výboje ze svetrů si myslím že nee, ale občas nám tady lehce v práci probíjí elektřina a dneska jsem dostala jiskru :?, tak snad to není problém… Nevíte někdo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
11.6.07 18:45

Ahojky,

já také zdravím. Víkend jsem taky hodně spala. Je mi čím dál tím hůř. Ranní nevolnosti jsou skoro celodenní. Chutě na jídlo se mi střídají, takže přece jen něco jím..docela mi to pomáhá.. Takže já spíš koukám, že asi tloustnu..:-(

Mars, Ty máš tedy docela adrenalinové povolání.. S tou elektrikou tedy nevim. Jak velké to jsou rány?
Dnes jsem byla na cestách a u zákazníků jsem se modlila, ať to jednání dlouho netrvá…ploužila jsem se jak smrt..

Zdravím dovolenkáře:-)

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.6.07 12:44

Ahoj holky

tak uz jsme se vratili.Bylo tam bezvadne.Rano jsem volala sestricce ohledne vysledku-budou zitra a ja doufam ze budou pozitivni!!!!!
Jinak jak jste se bavili o tlaku tak ja mam 108/80 a minule jsem mela 90/69.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
12.6.07 13:00

Ahoj holky, konecne jsem se k vam dostala. Posledni MS byla 31.3. a kdyz jsem na zacatku kvetna objevila dve //, tak byl doktor nemocny. Ale podarilo se mi k nemu dostat nakonec 21.5. a uz bilo srdicko a pry to vypadalo na 5tt. Ja pak jela na dovcu a vratila se teprve vcera, takze az dnes jsme byla na odberech a do konce tydne me ceka 1. faze screeningu vrozenych vad v I. trimestru. Jinak je mi 25 a jsem vdana :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.6.07 13:04

Taminko, vítáme Tě zase doma :wink: Každopádně doufám, že jsi odpočatá a klidnější a zítra budem mooooc držet pěsti! Úplně nejvíc! Dej nám pak vědět, jak jste dopadli! :)

Jinak u nás v práci je akční hlavně celá stavba, kde sídlíme. Pracovali na ní učni a fakt se tady moc neukázali, takže imlusy elektřiny jsou skoro běžné a kupodivu hlavně na mě. Sice nejsou nijak silné, ale praskání svetru to taky zrovna není. Snad to nebude takový problém.

A ještě k tomu tlaku: když teď začíná být fakt horko, tak jsem ráda, že si sedím ve studiu v klídečku u větráku - to se dá. Myslím na Vás na všechny, které celý den lítáte jak hadr na holi a upřímně nevím, jak bych to sama zvládla. I když teda člověk, musí, co? :cry: Mě čeká lítačka od příštího týdne, tak Vám pak poreferuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
13.6.07 11:22

ahoj tehule :)
koukam asi taky moc nestihate, co? Ja mam v praci frmol, ze se sem ani moc nedostanu.
Z horka mi byva spatne normalne, natoz ted :/
ale zacla me trosku pobolivat ledvina nebo co to tam vzadu je … ikdyz na ledvinu je to moc nizko, asi budu muset nastudovat biologii zas :D
jak je u vas?
ja se porad zatim cpu ovocem, na normalni jidlo nemam ani pomysleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
13.6.07 13:21

Cmeldo - ja za normlanich okolnosti vedro miluju, ale ted mi nejak nesedne. 2 dny jsem skoro nefungovala, protoze me priserne bolela hlava.

Dneska uz je zase vsechno v pohode, ale nejak na me sedla lenora a nejradeji bych nic nedelala :-( Rano jsem byla u doktorky na krev a potom jsme jeli s manzelem koupit pro dceru drevenou sestavu se skluzavkou a houpackou. Jsem zvedava, co na to rekne, az to uvidi. Ted uz zase musim pracovat, i kdyz se mi teda taaak nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
13.6.07 16:44

Holky, u mě je to podobné. Jak normálně vydržím několik hodin vypékat špíček na sluníčku, tak teď se mi dělá mdlo jen vidím sluníčko svítit zpoza rohu. V práci se ploužím jak stín, ale dneska je mi asi po 5ti dnech lehce přijatelně - tzn. nechce se mi zvracet ze všeho co vidím, ale jen je mi tak nějak divně. Když dojde nějaký zákazník, zvládám těch 5 metrů asi 5 minut. Lenochod z povolání… Už ať je tady podzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
13.6.07 17:00

Tak to vas holky lituju, tedy ty co je jim spatne. Ja jsme nastesti celou dobu v pohode, az je mi to podezrele. Je sice fajn se tesit na podzim, ale ted alespon nemame moc starosti s oblecenim. Skoro zadne brisko, staci nam sukne a azbky, ale co na podzim a v zime ? Na to se tedy moc netesim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
13.6.07 17:05

Jinak já jsem byla včera na té kontrole, tak mi doktro upřesnil termín porodu na 14.1. . Vše je v pořádku, bilo srdíčko. Akorát mám vyšší tlak, nikdy dřív jsem na to netrpěla, tak nevím, chce mě poslat k nějakému internistovi. A ten mi řekne, ať zhubnu. Já vím, že nejsem twiggy, ale nějak mi to nejde
Ale jinak za 3 týdny mám jít na odběry, za 4 týdny na kontrolu. Dělal mi i cytologické vyšetření , no a za ty 4 týdny by tam měli mít už i kompletní výsledky
Dostala jsem dva kufříky, byly tam časopisy, letáky apod. a k tomu ještě dudlíky apod.

Největší radost z nich měla má dcera, ta se tom začala hned přehrabovat.

Tak mám radost

Mějte se moc hezky holky, u nás to tady dnes vypadá, že nebude takové teplo, tak uvidíme

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
14.6.07 09:14

medanku, ja jsem taky ok, sptane mi nebyva - myslim jako nevolnosti. Jen z toho horka - ale to mivam kazdy leto, kdyz stoupnou teploty. A to jsem jako mala mohla byt na slunku furt. Ted vidim slunko a prcham, kdyby n ebyl Island tak drahej, blokuju si tam 3 tydny kazdy rok nejradsi :)
ivulko, oni se toho vyssiho tlaku boji kvuli preeklampsii, nebojaxetopise, ted te do hubnuti urco nutit nebudou :)
ja mam kontrolu za 2 tydny - to pujdu rovnou aj na ten kombinovany screening. Uz se nemuzu dockat, to vite, jsem nervozni, aby bylo vsechno ok, kolem mne se to ted mnozi, ty vyvojove vady nebo podezreni na ne :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
14.6.07 10:05

cmeldo - myslis ten screening, jak se bere prvni krev a pote se jde na ultrazvuk, je to na vrozene vady v 1. trimestru ? Protoze ja byla dneska na odberu ( bylo to super rychle, normalne se ceka asi 45 minut, ale jako tehu jsem mela prednost, takze za 3 minuty bylo hotovo :D ) a 25.6. jdu na ten ultrazvuk. A sestricka rikala, ze prej uz mam nejvyssi cas, tak nevim. Je fakt, ze ten muj mudr neni nejak extra sdilny. Ani nemam jeste zadnou prukazku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí