LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1078
19.6.07 11:15

cmeldo:
u prvního těhu jsem to měla taky tak, teď jsem více v klidu a už mě to nechytá, ale věřím co to je.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
19.6.07 11:25

Ahojky holky!
U nás se pěkně zatáhlo, takže to vypadá minimálně na kroupy…ale takhle to u nás straší už delší dobu a celkem nic z toho není. Alespoň není takové horko, protože to teď snáším absolutně zle :? Tahám se všude jak stín…

S těma náladama to mám podobně: jak jsem člověk, který se celý den směje a vtipkuje a je mě všude plno, tak jsem teď taková paní sova. Sedím tiše v práci, ani mě není vidět a když se třebaněkde kouknu, jak už asi veliký je náš Drobeček a jak asi vypadá, tak mám hned slzy.. U většiny filmů v telce těžce bojuju, ať nebrečím od titulků po titulky…

A jinak už se mi taky hooodně těžko zapínají kalhoty. Sice mám pořád dole ty tři kila, takže to není zas tak hrozné na zbytku těla, ale vypadá to spíš jako nějaký cílený kvalitní špekový podklad. Podbřišek je takový pevnější.. Tak hladím a hladím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
19.6.07 15:35

Tak u nás je hrozný dusno, tak doufám že trochu sprchne.

Nálady zatím docela v normě - jsem teda dost nasírací, ale to jsem byla vždycky - teda v práci, doma je to v pohodě :lol:

Dneska to balím, jsem utahaná, tak si jdu lehnout…a pak zkusit dojíst tu horu jahodoknedlíků. :wink:

Pa zítra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
20.6.07 13:55

Cau holky, tak jsem byla dnes na kontrole a drobek je vp oradku, srdicko tluce, takze dalsi kontrola az 2.8. Ach jo, to nevim, jak to vydrzim. Ale pry uz se mam objednat do nemocnice na dalsi velky ultrazvuk, strasne to leti :D

Doufam, ze to vedro zvladate, ja uz to nevydrzela a pustila klimatizaci, je to fakt des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
20.6.07 14:26

Medanku , gratuluju k prohlidce a závidím! já musím je?tě týden počkat…u? teď jsem ustra?ená jeslti je v?echno v pohodě.

vedro zvládám zatím celkem dobře - v práci máme docela chládek a k obědu jsem spořádadla pistáciovou zmrzlinu a banánový shae :lol: ale u? se tě?ím, jak odtud za hodinu vypadnu a doma si dám sprchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
20.6.07 15:50

tak jdu na tu sprchu :wink: papa zítra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.6.07 16:10

Taky moc gratuluju k úspěšné prohlídce :D
Já se nemůžu ani dočkat, až půjdu taky - taky za týden, takže doufám, že to hrozně rychle uteče a že Drobeček se má k světu jako Tvoje Slunicko, Medanku :wink:
V práci to dneska celkem jde - vyfoukávám celou místnost větrákem, což je sice fajn, ale pěkně mi z toho slzí večer oči. Už ať jsem taky doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
21.6.07 10:34

ahoj :)
taky jdu na kontrolu za tyden, uz se nemuzu dockat :) snad dopadnem vsechny jako medanek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
21.6.07 10:45

Diky moc vsem :D

Urcite dopadnete stejne dobre, takze vsem preji ,aby to do te kontroly rychle uteklo a pak byl duvod k oslave !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
21.6.07 13:41

Ahoj holky, tak jak snášíte to počasí?? Včera mi bylo na leknutí, ležela jsem jako lazar, docela slušný návaly, no fakt prima. :? Já jdu na kontrolu příští pátek, v pondělí na krev a v pátek poradna, tak jsem na to zvědavá..
A propo-jak vám roste bříško?? Já mám pocit, že ta moje pneumatika se mi nějak zvětšuje, kalhoty, co jsem měla v pase volné, jsou najednou akorát :)
A ještě jedna malá domů-dneska jsem byla po hooodně dlouhé době na kosmetice a paráda, pořádně mi vyčistila pleť, jako vždy s příchodem hormonální bouře ji mám hodně ošklivou, tak snad to vydrží, ale asi si to budu dopřávat častěji. :wink:
Jinak o víkendu budu sama, manžel bere dceru na chatu a já se budu válet, uklízet a taky obíhat obchody s oblečením, protože nemám žádné tričko, tak budu hledat. 8)
Pěkný den všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
21.6.07 15:23

Ahoj holčinky, u nás je teda počasí divný - chvíli jak v prádelně a na padnutí, vzápětí bouřka - dneska už třetí. 8O

Vyčištění pleti bych brala všema deseti - co jsem těhu tak mám pupínků tolik, že jsem to snad za celej život neměla - hlavně ve výstřihu, na ramenech a okolo vlasů :twisted:

Pro dnešek - vlastně až do pondělka se loučím. dneska nám montují novou kuchyň, tak budu zítra zabydlovat.

papa, přeju pěkný víkend a kdo jde na kontrolu, těm držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
21.6.07 16:41

Ahoj holky,

trosku vas pri tom dusnu pobavim :-)
Vcera jsem byla s dcerou plavat a plavaci teta me pochvalila, ze jsem zhubla :-) Tak jsem ji odpovedela, ze uz jsem nejayk ten mesic tehotna :-))))

Manzel dneska poprve odesel s dcerou hrat golf, tak cekam s jakou se vrati.

V uetry jsem byla na kontrole a dr. ze me byla trosku vedle. Mela bych ted byt v 11tt, s TP 8.1.08. Jenze miminko vypada o dost starsi, tak treba jeste stinu porodit pred novym rokem :-) Ultrazvuk mi delali celkem 3× a nakonec rekla, ze me objedna za mesic a podiva se na me znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
22.6.07 10:29

ahoj holky, taky v tom pocasi umiram, jak se to strida. ale zas ja rdsi bourku nez to horko :)
co se tyka kosmetiky, tam nemam odvahu vkrocit, protoze vypadam, ajk kdybych hubou ryla asfalt :( mam oblicej jak semafor, uz ani maskovani aknecolorem nepomaha :( prejdu na muslimskou viru a zacnu nosit ty sileny zavoje asi, jinak to nevidim :D
zatim se mejte, jdu likvidovat dalsi balicek broskvi, nejak na nich posledni mesic fakt ujizdim :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
22.6.07 16:34

Cmeldo, tak to jsme dvě, já jsem na broskve taky ujetá, akorát teď jsem narazila asi na špatnej balíček, tak jsem likvidovala nektarinky :wink:

Jinak Lenko, Tobě docela závidím, protože já mám pocit, že už jsem v pátém, břicho mi zůstalo po Adélce a teď se mi asi opravdu zvětšilo, buď už jsem hodně přibrala (nemám odvahu lézt na váhu) nebo prostě jak je ta děloha vytažená a břicho povolený, tak vám nevim :oops:

Já jsem teď odvezla manžela a dceru k tchánovcům, jedou na celý víkend na chatu, večer jdu s holkama do hospůdky a celej víkend mám pro sebe a budu uklízet a pořád odpočívat :lol: A dlouho spát, na to se moc těším.
Teď u nás prší a vypadá to, že jen tak nepřestane, tak jsem na to zvědavá. Všem pěkný víkend 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
23.6.07 10:00

Ahoj při prvním víkednovém dni-tak hlásím, že váha ukazuje pořád stejně, no možná je to jenom můj subjektivní pocit, ale včera jsem přišla na další poznatek, který jsem u prvního těhu neměla. Dali jsme si k obědu čínu, já čínské nudle a byla v tom cibule a zelí. Večer jsem myslela, že prasknu, musela jsem se jít projít ven z hospůdky, jinak bych tam měla snad všechny na svědomí 8O jak jsem byla nafouknutá. Takže už vím, že nee květák, brokolici, zelí a všechny věci, co nadýmají, jinak jsem měla hroznou chuť na Mekáče a ačkoliv to normálně jím tak 2× za rok, včera jsem se do něj s chutí zakousla a snědla celý menu :oops: Ale kuličce chutnalo, tak to jsem ráda, že jsem ji potěšila 8)
Dneska budu pomalu uklízet a zítra jdu na nákupy do centra, budu mít odpočinkovou neděli. Přeji pěkný den všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí