Poradna duly
Jana Čurdová
Medanku , mě minulý týden asi 4 dny strašně bolela hlava od krční páteře, vůbec nic nepomáhalo, až jsem to nakonec rozcvičila, ale byl to teda boj.
Mars, Cmeldo , únavu mám taky pořád - zrovna dneska jsem úplně nepoužitelná. skoro nic jsem od rána neudělala, většinu dne jen tupě čučím do monitoru a občas přečtu něco na netu. a stát delší doib? to opravdu nezvládám. minule jsem si na zastávce musela sednout na bobek, protože jinak bych se asi sesunula ![]()
Jím skoro všechno, akorát asi míň - třeba včera k večeři jen patku chleba se sýrem, víc prostě natlačit nešlo. takže jím asi osmkrát denně, ale po malých porcích. a neobědvám - protože chodíme na obědy ven, do různých restaurací a to prostě vůbec nezvládám.
Zdeenjo, tak muj jidelnicek do ted byval asi takovy:
pres tyden kazdy den tak 1-2 rohliky s eidamem, 2-3 broskve a nekdy neco malo k veceri jako sklenka mleka nebo 2 brambory s maslem.
vikend - broskve, banany, jabka a kousek chleba s necim
takze ja uz ted nad snezenym lecem jasam a tesim se na zitrejsi cocku ![]()
Ahoj, tak nás čeká kontrola zítra, tak držte palce. Pak napíšu. Jinak já nemám moc čas přemýšlet nad jídlem, prostě jím tak, jak mi tělo dovolí…Adina totiž mi moc možností nedává, dneska jsme třeba svačili jednoho Cheesburgera
za což se trochu stydím, ale já prostě na to mám chuť ![]()
A ještě k té únavě-spím kdykoliv mi to čas dovolí, což je hlavně po obědě, sice už nejsem tak unavená jako před tím, ale jsem. Pamatuju si, že v práci mi po obídku kolegyně zhasli, já jsem se natáhla na židli a těch dvacet jsem si hodila taky. Takže spěte a odpočívejte, pak už to nedoženete ![]()
Jdu uspávat mladou. Krásný večer !!!
Ahoj,
tak ja bych porad spala
Uz je to sice lepsi, ale stejne, kdyz rano vstavam, tak se tesim az si vecer zase lehnu.
Navic za sebou mame 2denni stehovani a velky uklid, takze toho momentalne mam tak akorat. Sice jsme se pouze stehovali z jednoho patra do druheho a pouze detsky pokoj, loznici a obyvak, ale i tak mam uklizeni az nad hlavu.
Zitra mam jeste „naordinovane“volno, tak jdeme s dcerou na navstevu, potom na nakupy a vecer s manzelem ven, ale pristi tyden zacina jako normalne praci.
Ahojda holky!
Tak jsem se konecne prokousala vsemi Vasimi prispevky, ktere jsem nemela v posledni dobe sanci cist prubezne. Nedelo se nic zvlastniho, jen jsme zarizovali dovolenou, vikend v Liberci, Pidovi pas, atd. Proste se porad deje neco, co ma vyssi prioritu. No a vy jste toho stihly tolik zajimaciho napovidat…
GRATULUJU vsem moc k uspesnym kontrolam, je prima cist, ze vse je, jak ma. My byli v utery na poradne, pri ktere jsem uspesne zmenila lekare, jelikoz me uz nebavilo to stale min hodinove zpozdeni. Na utz jsem videla toho naseho 2cm (asi jsme nejmenci…zatim!) drobecka a vypadal v poradku. Cysta vypadala, ze zmizela, ale potvora jen zalezla nad delohu, takze ji mudr. brisni sondou ohdalil. Ale rikal, ze je pratelska, a to se ani nesmala
Taky se nam konecne shoduje velikost cvrcka podle pm a podle utz takze dnes jsem - tramtadada- 9+1tt a zitra supajdim na odbery, jelikoz dalsi kratky tyden tam nejsou oni, pak 14dnu jsem ja s Kubou u nasich. Pak mame 18.7. velky utz ve 12tt a pak zas na tyden mizim do Krkohor ke tchanovcum.
Chute porad nekonci, ale stabilizovala jsem se na ovoci a cokolade
Tuhle jsem mazala Kubovi chleba a snedla jsem odkrojenou kurku a zvedl se mi zaludek jak dlouho ne. Ale ubranila jsem se… Oblicej mam, jak kdyby mi bylo 13, tolik bedaru uz jsem fakt dloooouho nemela. Ze by mi nekdo ubiral krasu? ![]()
Dale hlasim, ze prsa neboli, jen me dnes stipe prava bradavka, tak ji pujdu zkontrolovat, a taky ze brisko se zaobluje. Vaha je stejna, coz je zvlastni, pri Kubikovi to bylo touhle dobou uz 3kg nahoru (celkem jsem pak mela 20
)
A co jste tu jeste probiraly? Jo, sex… ajajaj… tak se musim priznat, ze s touhle chuti jsem na uuuuuplny nule. Proste ani tuk. A pritom to byla tak vasniva noc, co se nam tak hezky zadarilo… A od te doby jsem jak lekla ryba. Je mi lito manzela, ale nejak s tim nemuzu nic delat… Nejste na tom nektera podobne?
Cauky spolutehulky, dnes se s vami na tyden loucim, jedeme za rodinou do Ostravy, takze nebudu mit cas pisat
Preji vsem pohodove dny, uspesne kontroly a plno slunicka !
Marjanko - s tim sexem jsem na tom tak nejak stejne, ted sice beru cipky na kvasinky, takze ani nemuzeme, ale i bez nich je to stejne. Holt to musim obcas vynahradit manzelovi jinak ![]()
ahoj holky,
preju pekny vikend a vsem, co odjizdite,i cely tyden.
My zaciname rekonstruovat kuchyn konecne
takze si moc volna neuziju, ale uz se na to tesim.
Mejte se hezky a hyckejte briska ![]()
Taky přeju všem, které odjíždí krásný víkend a týden u rodičů!
Mě čeká víkend pracovní - ve středu nám dodělali novou kuchyň, tak mě čeká zabydlování šuplíčků a skříněk. ale já se na to těším! a taky na to jak vyzkouším novou troubu - mám v mrazáku kus krkovičky a včera jsem koupila skoro libovej bůček, tak uvařím knedlo zelo vepřo. snad to bude bez problémů. ale vaření mi problém nedělá - jen to jídlo prostě potom nejím ![]()
včera jsem si od babičky a dědy přivezla košík jahod, tak rovnou zkusím i upéct nějaký dobrý koláč.
a pak mě čeká ještě hora prádla na žehlení - asi za tři týdny
žehlení nesnáším za každých okolností, natožpak teď, když je má nejoblíbenější poloha v posteli pod dekou ![]()
se sexem je to u nás v pohodě, dokonce mám pocit že i lepší než před těhu - stačí mi fakt málo a jsem hned vzrušená.
a problémy s pletí bych taky zrušila! mám osypanej celej hrudník,nepomáhá vůbec nic - jen trička bez výstřihu ![]()
pěkný den!
Ahojky,
tak se připojuju s přáním krásných víkendů nebo dovolených…
My si konečně užijeme doma klídeček, který je teď - stejně jako pro Vás všechny ostatní - absolutně nejvíc ![]()
Jediné, co budu muset doma o víkendu asi vyvřískat - což mi teď při náladách jde velice dobře - jsou garnýže na záclony, které urguju na manžovi už víc jak rok
Materiál nakoupen, jen se do toho pustit. U nás v tom atypickém bytečku to sice nebude žádná sranda, ale slíbila jsem obrovskou podporu z gauče.
Jak jste psaly o tom jídle, tak se to i u mě moooc zlepšilo. Pomalu začínám jíst jako normálně. Sice taky trošičky, ale zvládám to bez natahování. A ovoce - to je fakt lahoda. A taky sladké pečivo! Tvarohové šátečky, koláčky, kobížky s nugetou… to jo
To ty kila pudou!
Ale jebáčky nulové. Pár za ušima, pár na zádech - ale tak minimálně ,že ani nevím. Díky Bohu za to, protože jsem od svých 13ti let byla permanentně osypaná jako bych měla v rozpuku pravé neštovice. Hormony u mě působí zřejmě dobře ![]()
A sex - no až na tu bolestivost a na to, že kdyby bylo na mě, tak se klidně obejdu - už je taky lepší. Sice manža po té dosavadní abstinenci chytl druhou mízu (páč donedávna byl těhotný se mnou - není většího kina než těhotný chlap
), takže je jak jelen, ale je fajn ![]()
Tak se mějte všechny moc krásně a užívejte si páteček a víkend ještě víc!
Pa!
holky, co říkáte na tohle?
http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…
to jsem teda zvědavá jestli to schválí ![]()
Ahoj, tak hlásím, že kontrola proběhla v pořádku, kulička se na nás otočil zadkem, pak se schoval za placentu a nakonec jsme ho dlouho honily, že i pan doktor se omlouval za nepěknou fotečku
No, to už je můj úděl, obě děti jdou v bříšku nefotogenické ![]()
Jinak jsme ok, první testy taky, jenom v pondělí ještě musím zavolat pro genetiku, takže další kontrola 3.8., kdy budou i další gen testy v 16tt.
Jinak mám od pondělí 100gr nahoře, tak jsem se musela smát, jak pěkně přibírám. V pondělí pojedu do Podolí se zaregistrovat, rodila jsem tam Adélku a byla jsem spokojená, tak to prubnu znovu. V úterý zubař a na to se teda vůůbec netěším…O víkendu jsme doma, manžel je v tomhle nulovej,tak to bude zase na mě vymyslet něco, co budeme podnikat.
A co se týče sexu-jsem asi jedna z těch, co lehnou a usnou a manža to těžko snáší a to jsou pak hovory. Ale nepopírám, že jsem to měla i před těhu, prostě mě Adina hodně dá zabrat a pak už není čas na miliskování v drahou polovičkou ![]()
A pleť mám jako niky před tím, ani jedna tečka a to je co říct, u Adélky jsem byla jako v nejvyšším stadiu puberty. Ale nejásám, není všem dnům konec
Takže všem prima víkend a dovolenou a zase se ozveme
![]()
PeZo , to je super, že další ledňátko je v pořádku! gratuluju ke kontrole.
mě se mimčo taky točilo úplně jinak než paní doktorka potřebovala, ani docela nepříjemný dloubání tím vnitřním ultrazvukem (mě připadá trochu jako prst od E.T.
) nepomohlo, takže za týden musím znovu. protože se ani nedalo změřit a ani za nic neukázalo šíji.
http://www.gify.nou.cz/…bory/kuk.gif /> Koukám, koukám, nikde nikdo, asi všechny těhulky spí, nebo jsou na dovolené…
Ahojky,
já bohužel nee..... sedím pěkně v práci, akorát nám po té bouřce ještě pořád nedali dokupy celý počítač, tak je to takové na houby…
Do víkendu jsem si myslela, že mě už pomalu opouštějí nejhorší babysyndromy, ale od soboty jsem se zase trápila s nevolnostma a nevyspaním a vůbec tím snad nejhorším, jaké to zatím bylo…
Ale dneska je mi lehce líp. I když mě místy popíchne a pobolí pelíšek od Drobečka, tak snad je to maličké vpořádku…
Jak to vypadá s Váma ostatníma?
Všechny spolutěhulky zdravím a přeju nádherný den… sice pěkně dusný, ale krásný… doufám… ![]()
ahoj holky, úplně náhodou jsem objevila tuhle skvělou stránku a už jsem na ní půl dne!! Jsme v 11-12 týdnu!!! Nevím co si mám číst dříve! Je tu prostě všechno. Ted mi zrovna není špatně tak celá nadšená píšu. Moc se těším na další příspěvky a zprávy od dalších budoucích mamin! Tak ahoj!!