LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1078
11.7.07 10:30

Já mám žádanku, jelikož u mého doktora se krev nebere, chodím níže do laboratoře, ale normálně se to odebírá v ordinaci gynekologa. Je to klasický test, dělá se vždy, i když máš v 1. trimestru dělaný kombinovaný screening

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
11.7.07 13:18

Tak to jsem na toho sveho doktora zvedava. A jinak jak je v Ostrave ? Byla jsem tam ted 9 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
11.7.07 14:52

Holky, taky jste někdy najednou dojatý? já jsem nikdy nebyla brečivý typ. ale dneska ráno jsem v televizi viděla zpívat Zuzanu Navarovou - měla jsem jí moc ráda - a měla jsem teda slzy na krajíčku. a to se mi opravdu dřív nestávalo…no jo, prostě jiný stav :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
11.7.07 15:18

No, dojata ani ne, spis naladova a takova litostiva. Kdyz mi muj drahy v nedeli zastavil u McDonaldu, protoze jsem mela hlad a taky chut,. zatocila se mi hlava a stala jsem chvili v predklonu. Zeptal se me, jetsli mi tam ma pro jidlo zajit a ja rekla, ze se mi toci hlava, ale on to neslysel a zacal remcat, ze nikde nebude zbytecne stat a bla bla bla a tak jsem vlezla zpet do auta, praskla dverma a pak brecela jak krokodyl :oops:
Prvni se strasne nastval,ale za chvili se omluvil. Jeste ze tak, protoze jsem byla rozhodnuta, ze uz s nim nepromluvim, a ja to dovedu celkem dlouho vydrzet :roll: Ale pak jsem se omluvila taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
11.7.07 16:30

Medanu:

ale jo, v Ostravě je teď odpoledne už fajn, jinak dopoledne bylo pořád pod mrakem. Jinak já bydlím v Porubě, přestěhovala jsem se z Bohumína tady před 7 lety za manželem

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
11.7.07 17:06

Poruba je myslim, nejhezci ctvrt z Ostravy. Ja jsem primo z centra, zastavku od Stodolni, ale mamca se mi ted chysta prestehovat do noveho bytu v Porube u soudu, vedle McDonaldu. Tam mam kousek i babicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
12.7.07 08:55

:) medanku, jako bys mi s tou naladovosti a litostivosti mluvila z duse :D ja se takhle nastvala na manzu, protoze se mi chtelo na wc a nikde zadne v dosahu nebylo :D
jinak vam, holky, gratuluju k uspesnym kontrolam :)
ja se ted na dva dny zacetla do diskuzi o plinkach, probirame to s dalsimi tehotnymi kolegynemi tady v praci, takze jsem se za vama ani nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
12.7.07 09:38

Dobré dopoledne!

Náladovost mě taktéž už navštívila, ale spíš v práci, doma se zatím držím. musím přítele chválit, opravdu je skvělej a vůbec neremcá, že není vytřeno, vyžehleno a vůbec, že je u nás bordel jak v tanku, když já pořád spím. :roll: takže pokud mě přepadne blbá nálada, tak radši mlčím a zalezu ještě hlouběji pod deku :wink:

Medanku - u Mc Donalda bych mohla být teď denně, kdykoliv jdu okolo, tak se přemáhám, abych si nic nekoupila. povolila jsem si dva cheesburgery a jedny hranolky týdně :lol: a zatím se mi daří to dodržovat. ale to asi bude i tím, že do sebe normální porci jídla prostě nenacpu.

Příští týden vyrážímě na dovolenou - asi někam na Pardubicko, Královéhradecko, už se strašně těším, ale jsem zvědavá jak to uděláme se stravováním - asi to budu řešit polovičníma porcema :roll: a nebo polívkama s pečivem, ty celkem zvládám.

Přibraly jste už? Já jsem se vážila včera a zatím mám váhu stejnou jako před těhu. Ale nejsem žádnej drobeček, je mě docela kus, takže si mimi bere nejspíš výživu ode mě ze špeků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
12.7.07 12:11

Zdeenjo, ja taky jeste nepribrala a taky nejsem zadny drobecek. Vsichni, co vi, ze jsem tehule, se me ptaji, jestli fakt, ze jeste porad nemam zadny brisko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
12.7.07 12:20

Cmeldo , já bříško mám, ale pořád je to spíš ten špek, co tam byl už před těhu, jinak změna viditelná žádná. naštěstí o mém těhu zatím moc lidí neví, takže všetečné dotazy se mi zatím vyhýbají, ale tento víkend už to asi budu muset říct kamarádům - přislíbili jsme účast na oslavě třicátin jedné kamarádky a asi si někdo všimne, že si nedávám víno nebo pivo jako obvykle…no, možná ještě přítele přemluvím a nepůjdeme tam, nějak se mi pořád neche to říkat tolika lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
12.7.07 12:37

Ahoj Holky,promin te ze vam sem lezu,jen shanim Zdencu..Zdeni prosim te muzes se zaskocit podivat k nam do unoru 2008 a podivat se na muj posledni prispevek popr.poradit,prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.7.07 12:53

blbě

Ahoj holky, tak mi jsme už v 12 týdnu, teď jsem byla na obědě a udělalo se mi zase zle! Pořád čekám kdy ty stavy nevolnosti pominou. Říkalo se že po 3 měsíci. Už se nemůžu dočkat :) Jinak jsme byli už i na genetice a dokonce slyšeli jak miminku buší srdíčko. Není nic krásnějšího!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
13.7.07 08:30

Dobré ranko,

Šmrgolko , gratuluju ke kontrole!
u mě je to stejné - úderem konce 12tt se mi nevolnosti pěkně rozjely a vůbec mi to nedělá radost.

zítra ráno (už po šesté hodině :roll: ) vyrážíme s kamarádama do Jablonce nad Jizerou - pojedou řeku na lodi, tak je tam odvezeme a budeme mít výlet. jsem docela zvědavá jak to zvládnu, je to od nás asi 300 km. doufám, že ta vedra ještě počkají - i když ono je to vlastně jedno - v pondělí už zase odjíždíme na dovolenou,takže se tomu stejně nevyhneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
13.7.07 09:54

Tak holky ja uz pribrala cca 2 kila, ale jen do bricha, celkem se mi hezky kulati.Zato jsme zhubla v nohach,mam jak hajzlovy pavouk a taky zadek zadny :roll: Uz se vidim, jak kupuju kalhoty, uz tak jsem s tim mela vzdycky problem a to jsem mela ploche bricho a co teprve ted…
Vcera jsem zustala doma, asi jsem chytla nejaky pruvan, protoze jsem celou noc nespala, jak me bolelo za krkem a hlava a pak jsem rano bezela i zvracet ( poprve od zacatku tehu !) Uz je to nastesti lepsi.

Zdeenjo - tak si tu dovcu pekne uzij a davej na sebe pozor, ta vedra budou priserny!

Šmrgolko gratuluji ke kontrole a neboj, ve vetsine pripadu ty nevolnosti fakt odezni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
13.7.07 14:01

Já jsem zatím nepřibrala, ale bříško už se trochu zakulacuje. včera jsem si pro jistotu koupila o číslo větší džíny, teď mi jsou trochu volnější, ale myslím, že to už dlouho trvat nebude. :wink:

Pomalu se loučím, v práci finišuju, abych mohal ve tři vypadnout.

Asi se celých 14 dnů na net nedostanu, tak se holky opatrujte a těším se na spoustu příznivých zpráv, které si po návratu přečtu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí