LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
23.7.07 15:11

Ahoj holky! Vítejte taky zpátky po víkendu či po dovolených! Já právě vařím oběd, ale už mě to doma otravuje (jsem na nemocenské už třetím týdnem). Zítra jdu k Dr., tak mi držte palce, ať mě uschopní! :D
Už jste nahlásily v práci tu šťastnou novinu? Počítám, že asi většina jo. Já ještě ne! 8) Dělám v týmu se samýma chlapama, tak je nechci zbytečně stresovat. Na to, aby si našli náhradu, je do ledna času dost tak co :) Ale za týden, max. za dva se na to chystám, aby mě nepomluvili, že začínám tloustnout. Ono chlapům totiž nic nedojde :P
Mars, jestli se svým současným doktorem nejsi spokojená, tak bych se radši dlouho nerozmýšlela. Přeci jenom jde o zdraví nejen Tvého mimča, ale také o Tvou psychickou pohodu (abys měla jistotu, že doktor dělá vše, co má, a mělas klid). Je určitě i spousta dobrých doktorů, co mají smlouvy s pojišťovnama a doplácet se nemusí. Já chodím k Dr, kde doplácím jen 1000 Kč ročně (jednorázově a je to full-servis). Mám ultrazvuk, kdy chci, fotky taky kdy chci a zadarmo. Je fakt, že by mě mohla víc zásobovat informacema, ale jinak můžu být spokojená. Všechno je jenom o přístupu. Tak držím palce!
Mějte se a hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
24.7.07 09:30

Dobre rano,

me se vcera zdalo, ze citim prvni pohyby miminka. Od te doby premyslim, jestli je to mozne nebo to byl zaludek. Tak se ted porad sleduju Veselý
Dneska jsem 15+2, ale doktorka mi od zacatku rika, ze miminko vypada min. o tyden starsi, no a v minulem tehu jsem poprve citila pohyby v 17 tydnu.
Tak nevim. Porad mi to prijde strasne brzo, ale zase jsem hubenour a ty ty pohyby pry citi drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
24.7.07 10:34

Cauky,

tak se nam sice hezky ochladilo, ale asi je nejaky spatny tlak. Rano jsem mela bricho jako kamen, nastesti to po magnezku preslo, v tramvaji mi bylo spatne a jsem tak unavena, ze jsem rada, ze vubec dokazu sedet :roll:
Holt nemam dneska svuj den :evil:

Tak sna se citite lepe nez ja a uzijete si prijemny den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.7.07 11:56

Čauky holky!
I mě je dneska trošku líp. U nás na severu je docela fajn vzduch - nějakých 23, takže se dá mnohem líp dýchat. Spadlo ráno i pár kapiček, což je po všech těch dnech paráda…
Jen jsem trošku zariskovala a vzala si kalhoty, které jsem normálně donedávna nosila (do těch veder) a teď sedím v práci za stolem, pásek i kalhoty rozepnuté a modlím se, aby nikdo nic nepotřeboval a nikdo vlastně ani nepřišel…

Jinak Leni, ohledně tvrdnutí bříška jsem četla někde zajímavou diskuzi. Myslím že magnézko by mělo pomoci, ale radši se podívej i tady do diskuzí. Mě se zatím stává jen to, že když ležím na boku, tak mě chytají křeče na tu níž položenou část bříška, takže se neumím otočit a musím masírovat a stejně tak když jsem v jakékoliv pokrčenější poloze…
A u těch pohybů si myslím, že vzhledem k tomu, že miminka se hýbají někde od 10tt, tak se klidně může stát, že když jsi Ty sama hubeňourek, že jej ucítíš. Asi třeba míň, proč ne? Ten můj Drobeček je asi pěkný lenoch, protože tomu pohybu moc nedá :lol: Ale když na něj začnu mluvit, tak se vždycky něco stane - nějak se mi jakoby ohlásí. A když mě třeba bolí pelíšek a začnu si něco zpívat, tak se to uvolní. Je to takové prapodivné, ale mám to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
24.7.07 15:35

ahoj holky :)
pocasi je uz konecne aspon a chvili fajn, to je uplne super:)
jinak jsem ale dnes silene unavena - vcera se manza trosku cinkl a pak si asi 2 hodiny povidal s bublinou, kdyz jsem chtela spat. Porad me obracel na zada a hladil brisko porad mu neco vykladal a potukaval - a jeste se slovy „mamino, ty spi, ja si povidam s miminem“ :))
sice roztomile, ale jsem tak nevyspana, az to neni hezky.
zitra me cekaji odbery a kontrola rano a pak se asi budu objednavat na ten velky utz ve 20. tt.
uz se nemuzeme dockat, co to bude, jestli kluk nebo holka :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
24.7.07 15:49

Ahoj,

tak se hlásím do klubu mamin, které cítí již pohyby. Více je cítím večer a hlavně ve vaně

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.7.07 19:49

Holky, a je to možné takhle brzo už něco cítit? Tedy já mám taky pocit, že občas něco cítím, ale nevím, jestli to je ono, a jestli jo, tak je to zatím hodně slabé :)
A ještě jsem se chtěla zeptat na to tvrdnutí břicha - jak se to pozná a co to vlastně znamená, když břicho tvrdne?

Díky a hezký večer všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
25.7.07 07:20

To tvrdnutí: taky mě to teď trápí u prvního těhu jsem prakticky nevěděla, co to je a teď vřdy na večer. Pozná se to tak, že když si šáhneš zespod na podbřišek - to je děloha - tak je tvdrá jako kámen a většinou to provázejí mírné bolesti. Pokud je těch tvrnutí do 10 denně je to dobrý - pokud víc - je třeba to řešit.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
25.7.07 08:38

dobre rano, hlasim uspesnou kontrolu a odbery na triple test (sestricka mi blbe napichla zilu, tak to boli jak cert :( a to mam zily viditelne nadherne i bez cviceni).
A uz jsem objednana na ten velky UTZ ve 20 tydnu - za mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
25.7.07 08:42

cmeldo: hratuluji, já jdu na odběry příští týden ve středu a další týden na poradnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.7.07 09:13

čau holky, tak jsem si tak lebedila, když mi na dovolené už bylo dobře a dneska ráno - to se mi teda ještě nestalo - jsem nestihla ani doběhnout na záchod (jsem v práci). poblila jsem dveře, zem a sebe. Fakt děs. Pořád je mi blbě takže si jdu domů lehnout. Přítel je mírně hysterický a objednává mě hned k doktorovi. Protože mi minulý týden bylo dobře, ale já jsem byla pořád na sluníčku a ted je mi zase blbě :D No není roztomilej? zabila bych ho. ale nechám at mě objedná on sám, at to vysvětlí. Tak se mějte a drž te se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
25.7.07 10:05

Ivulko, diky. snad narazis na sikovnejsi sestricku :)
ale jinak nam vsem preju uspesne testy.

šmrgolko, utikej domu, me takhle bylo v nedeli zle a uz je to ok :)

brisko uz mi pekne vyskocilo, takze do kalhot uz se nevejdu do zadnych - teda vejdu, ale je to silene nepohodlne. takze jsem zakoupila minisatky a shanim nejake kalhoty, ktere mi vydrzi dyl jak mesic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
25.7.07 10:35

Cmeldo, gratuluji k uspesne kontrole a drzim palce s tripplem.
Ja uz mam taky brisko, ale nastesti mam jedny super bokove kalhoty, tak jsem si ted akorat koupila v Orsay 2 halenky, do kterych se mi pak vejde i obri pupik a nyvic vypadaji moc hezky a celkem sexy, takze je budu moct nosit i netehu ( a co je lepsi, byly o polovinu levnejsi nez v tehu obchode )

Ja mam ted tvrdunti bricha kazde rano, poprve me to pekne vydesilo. Ale vzdycky jeste chvili lezim a hladim ho a ono to za chvili prejde.

S temi pohyby jsi nejsem jista, porad neci citim, ale tezko rict, jestli to je ono.

Pristi stredu jdu do poradny a 20.8. na dalsi velky UZV. Stejne bych si prala chodit na kotroly snad kazdy tyden, zda se mi to vzdycky nekonecne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.7.07 11:17

Ahoj holky,
taky gratuluju k těm úspěšným testům. Jen doufám, že se taky dočkám, protože u nás je to u Dr. jak v údolí hlubokého mlčení…

Jinak s tím tvrdnutím - mě chytají vždycky večer, v noci, u delšího sezení nebo kašlání nebo kýchání takové jakoby křeče na jedné nebo na druhé straně bříška (jakože stěna dělohy asi). Musím pak zůstat v nějaké prapodivné poloze a masírovat si to a za chvilku to přejde. Myslíte, že je to taky způsobeno tím tvrdnutím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
25.7.07 12:45

Mars, to, co popisujes s tim brichem, by mel byt asi normalni stav, co jsem vycetla na jinych diskuzich. Pokud ovsem neni vyrazne casty a bolesti vyrazne pry. Ja to mam hlavne pri kychani a pomaha mi to zustat v klidu na minutku a rozdychat to. Ale brisko mam normalni na omak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí