LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
27.7.07 13:16

no ja se mazu poctive od zacatku - bud hydrat. telovyma mlikama a nebo mam jeste od kozarky lotio na suchou pokozku - tak mi to na to taky poradila. jenze ja mam strie uz od puberty, takze je budu mit stejne, jen bych chtela trochu tomu pomoct, aby se netvorily tak rychle - a rikala jsem si, ze zkusim neco spesl na strie ¨, ne jen klasicky promazavadlo. a hodne jsem cetla o kosmetice Weleda..o Elastinu Q zatim nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
27.7.07 13:36

Medanku, já teda netetuju, jen bodám piercingy a dělám tady salonu takovou managerku a holku co umí všechno na světě zařídit cca do pěti minut a na všechno přijít hned… Co ale vím, tak v Praze mezi špičky patří Tribo (www.tribo.cz), pak Bloody Blue (www.bloodybluetattoo.cz), nebo Tattoo Bohemia (www.tattoobohemia.cz)… Ti by měli být jakože fakt nej. Pokud znám třeba právě Borise z Ostravy, tak ten patří mezi ty nejhorší v branži. Povětšinou končí všichni lidičky od něj u nás ve studiu na předělávky a překrývačky a opravy a úpravy… Dobře zvažte, je to jediné, co si s sebou vezmete do hrobu :wink:

A pokud jde o to mazání, já se mažu každý den pečlivě tělovým mlíkem po celém těle, jinak bych byla jedna velká šupina. A doporučenou jsem dostala Bonellu - je hodně levná (nějakou stovku za 150-200ml), český výrobek a prý má fakt skvělé účinky, takže se na ni pomalu chystám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.7.07 14:38

Čmeldo , určitě bych Ti taky doporučila začít se mazat, já se už pár měsíců mažu taky. Sice pochybuju, jestli to bude mít nějaký účinek (prý někdo k tomu má dispozice a popraská i když se maže od hlavy až k patě a někdo k tomu dispozice nemá a nepopraská, i když se nemaže), ale aspoň mám pocit, že pro to něco dělám. A aspoň se tím pokožka trochu zpružní, aby se pak mohla hezky roztahovat :D
Používám olej pro těhotné Welleda a můžu ho jen doporučit, je moc příjemný a četla jsem tady někde na diskusích, že i prý účinný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
27.7.07 15:19

Rapidko, a neni po nem kuze moc mastna? Ja s emazu prave i rano, tak abych nemela mastny fleky na obleceni … coz nekdy po olejich mivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.7.07 15:33

Já se mažu jen jednou denně - na noc - a myslím, že to bohatě stačí. Neřekla bych, že je kůže moc mastná. Rychle se to vsakuje. Pokud se namažeš a chvíli počkáš, než si na sebe něco vezmeš, tak Ti to mastit určitě nebude, aspoň mně se to rychle vstřebává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.7.07 16:26

Mars, mam to tetovani uz celkem dlouho, takze jsem stihla Borise jeste v celkem dobre forme, ale uz bych k nemu urcite nesla ! Videla jsem jeho par poslednich vykvetu a celkem jsem ty lidi litovala. Kazdopadne diky za prazske tipy. Jeste jsem slysela, ze salon pod Frydlantskymi mosty v Ove je celkem dobry.

Cmeldo - promin, neni to Elastin Q, ale jen Elasti Q. A je moc prijemny a dost rychle se vstrebava. Ja se totiz mazu taky rano, vecer jsme lina, tak mi vyhovuje. Je ale celkem drahy - ten na stavajici strije stoji 250,– 150ml-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
27.7.07 19:36

Ahoj všem, zajela jsem si domů vyprat, tak jsem rychle přeběhla diskuzi a píšu :wink:
Já jsem měla tvrdnutí bříška jenom před týdnem, jinak pomáhá magnesium, brala jsem ho i po amnio a v pohodě. Jinak taky mám trochu pocit, že už cítím pohyby, sice mi to přišlo brzo, ale četla jsem, že druhorodičky to mají dřív, protože to prostě už asi poznají :D
Bříško mám teda parádní, takový jsem měla u Adélky kolem 6 měsíce, na váhu si netroufám, ale zítra ráno to prubnu. Nemám chuť ani na sladký, ani na nic zdravýho jako je zelenina a ovoce :oops: ale na to maso a hamburgery pořád 8O
Jo a kamarádka mi točila jehlou nad břichem a vyšla jí holka a druhá mi točila den potom a vyšel jí kluk :roll: Tak mě ten UTZ nemine :wink:
Kontrola a triple testy za týden, ale to už tu jsme , tak se uvidíme :wink: Prima pátek!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
30.7.07 09:07

Preju pekny destivy zacatek noveho tydne :)
to je fajn, kdyz nejsou ta horka, ze? Ja toho o vikendu vyuzila a vyzehlila asi 10 pracek pradla, co se mi nahromadilo.
A dnes rano, kdyz jsem si chtela kvuli pocasi vzit bokovy rifle, ktery mi jeste minuly tyden byly krasne pohodlny, tak jsem zjistila, ze je sice zapnu, ale neni to ono a rozhodne bych vnich nevydrzela sedet cely den. Takze me asi nemine shaneni tehu kalhot (doufala jsem tajne, ze bych to mohla do konce srpna prezit s tim, co mam, ale..:( )
Aspon uz se na me nebude kolegyne skaredit, ze ja jeste nemam zadny bricho a ona, ktera je o 2 tydny pozdejsi, tak ho ma uz pekne vystouply :D
ale vahu mam porad stejnou, nejak zatim stale nepribiram, co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
30.7.07 10:29

Ahoj spolutěhulky!

Hlásím se zpět po 14 dnech dovolené, samozřejmě jsem vy?rali ta nejhor?í vedra a pěkně si to u?ili :evil:

Trochu jste mě vyděsiliy s tvrdnutím břicha. já mám toti? u? od začátku těhu skoro denně takové bolesti jako při MS - i několikrát denně.ale nemám pocit, ?e by mi při tom břicho nějak tvrdlo - teda vlastně jsem to do teď nepozorovala, ale asi začnu. ve středu jdu k doktorce,tak se jí zeptám, jestli to není na závadu.

s kilama jsem na tom zatím stejně jako před těhu (pořád stra?ně moc), jsem zvědavá co mi k tomu doktorka řekne. ale myslím, ?e na závadu to není. kalhoty do práce zatím nosím stejný, d?íny u? jsou mi v pase trochu těsněj?í - vadí mi to hlavně kdy? sedím. na dovolené to jistily 3/4 kalhoty v pase do gumy - a bylo mi blaze :wink:

je?tě k mazání - ma?ete si bří?ko nebo i stehna a zadeček? já mám strije u? teď (získala jsem je tloustnutím za posledních pár let), tak koukám, ?e u? jsem zase něco pro?vihla. ale krémečků mám doma dost, tak asi přítele zaúkoluju a po večerní spr?e bude pěkně natírat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
30.7.07 10:54

Ahoj Zdeenjo, vitej z dovolene !
Jdu taky ve stredu na kontrolu a jsme taky zvedava, jestli je vse v poradku, protoze mi porad kazdy tvrdi, ze neni mozne, ze uz koncim 4. mesic., ze to neni videt atd. Dneska jsem se vazila a mela jsme 1,5 kg navic, takze je to porad max 2kg navrch. Ja myslim, ze je to tak akorat, v jidle se rozhodne neomezuji a s vetsinou kalhot uz mam problem. A kdyz mam tesnejsi trisko, tak jde brisko krasne videt.
Ale zatim me jeste nikdo nepustil v tramvaji sednout :roll:

Jinak ja se mazu uplne cela, pro jistotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
30.7.07 10:55

Ahoj Zdeenjo, vitej z dovolene !
Jdu taky ve stredu na kontrolu a jsem taky zvedava, jestli je vse v poradku, protoze mi porad kazdy tvrdi, ze neni mozne, ze uz koncim 4. mesic., ze to neni videt atd. Dneska jsem se vazila a mela jsme 1,5 kg navic, takze je to porad max 2kg navrch. Ja myslim, ze je to tak akorat, v jidle se rozhodne neomezuji a s vetsinou kalhot uz mam problem. A kdyz mam tesnejsi trisko, tak jde brisko krasne videt. I kdyz je fakt, ze mimco uz by melo mit tak 15 cm, a to teda fakt nevim, kam se vleze !
Ale zatim me jeste nikdo nepustil v tramvaji sednout :roll:

Jinak ja se mazu uplne cela, pro jistotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
30.7.07 12:46

Ahoj holky!
Vítám Zdeenju z dovči! Uměla sis pěkně vychytat termín :wink:
U nás už je zase po raní přehánce pěkně sluníčko, že se ani neodvažuju zkoušet, jestli je teplo nebo to jenom tak vypadá. Od rána mi není úplně dobře, tak se snažím udržet v klidu.

Jinak s tím bříškem jsem se dočetla, že některé maminky byly „rozpoznatelné“ až někdy v šestém měsíci, takže žádnou paniku. Na mojí máti to nikdo do porodu nepoznal a to byla pěkná vyžle. Rodila v bráchu v březnu a všichni se divili, kde to děcko vzala…

Taky jdu ve středu na kontrolu, jako Vy :wink: Jen jsem už fakt nervní, protože vpodstatě nevím nic o žádných testech, nevím nic o krvi, o moči, o ničem. Snad to všechno brzy doženu.
Přeju skvělý den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
30.7.07 13:31

Ahojky holčiny, omlouvám se, že vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat na krémy od Bonelly? objednávaly jste si je u nic přes e-shop? Nevíte jaký tam mají poštovný? Předem moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
30.7.07 14:26

E-shopy mívají náklady kolem kilča. Asi 60,– stojí dobírka a přičtou si vždycky nějaké balné. Myslím, že se Ti vyplatí jednoznačně koupit ji v lékárně. Mají ji skoro všude a když tak ji umí hodně jednoduše objednat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
30.7.07 14:27

Luciasi, do 1.000 je postovne 83,– a nad 1.000,– je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí