LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2569
7.8.07 08:52

Ahoj holčinky,
včera jsem si dala k obědu lángo? a zjistila jsem, ?e to nebyl nejlep?í nápad, celý odpoledne mi byloi blbě a večer jsem měla co dělat, abch nezvracela :? no aspoň vím, co mimi nechutná. a byla jsem po tom pracovním dni tak utahaná, ?e jsem zalehla u? v devět (poté co jsem od čtvrt na devět spala u televize :wink: a chrněla a? do rána. jestli to takhle bude pokračovat, tak potě? 8O
na?těstí mi pořád jde spát na bři?e, zkou?ím sice usínat na levém boku (prý je to pro mimi nejvhodněj?í), ale to mi fakt nejde. tak?e pravý bok, nebo záda to jistí a pak se stejně probudím na bři?e - a to tím, ?e mě bolí prsa :lol:

3D ultrazvuk není standartní - posílají tam,jen pokud jsou v rodině nějaké vady. man?el mé sestřenice má v rodině někoho s roz?těpem patra, tak je tam poslali automaticky a nic neplatili.

kočárky zatím moc neře?ím - teda včera jsme se byli kouknout s kolegyní v obchodě s dětským zbo?ím, ale měli tam jen dva - Patron Zephyr a Apolon. nevypadali ?patně, ale na netu jsem pak na?la docela kritické komentáře.

IVULKO , dr?ím palce! v?e bude v pořádku, neboj!

RAPIDKO , o odběru kmenových buněk jsem taky uva?ovala, ale zjistila jsem, ?e na to teď prostě mít nebudeme. letos jsme dostavili a je?tě pořád zařizujeme nové bydlení, tak?e penízky se od nás kutálí stra?ně rychle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
7.8.07 14:02

Ahoj holky,

tak mam za sebou navstevu poradny a konecne vim vysledky triplle testu a jsou v poradku. V pondeli se jeste musim objednat na velky ultrazvuk a za 14 snad budu vedet jestli je to kluk nebo holka. Uz se na to taaaaak tesim.

U nas doma pomalu zacina boj o jmena. Kdyz se neco libi manzelovi, tak se to nelibi me a opacne. Ach jo. A kdyz se shodneme na jmenu, tak se nam zase nelibi jeho zkraceniny, domaci podoby apod. :-( No nebude to jednoduche.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
7.8.07 15:47

Ahojky!
Já Vám ty výsledky úplně závidím. Dneska je takových problémů fakt tolik, že si člověk není jistý až do konce života. Jeden známý mi na moje slova, že se přestanu neustále děsit až po 3.měsíci, řekl, že děsit se s dítětem nepřestanu až do smrti. Protože celé těhotenství je fakt jedna velká opatrnost a pak, až se to narodí, tak se bojíme stejně… miminka, školky, školy, kamarádů, o zdraví děcka a tak vůbec… Ale co by za ně člověk nedal, že ? :wink:

U nás je boj jen o holčičí. S klukem jsme měli ystaráno dááávno předem. Ještě dřív, než jsme zasili :) On se totiž manža jmenuje Martin a říká se mu Mates, takže malý bude jedině Mates (ale originál :lol: ). Holku musíme ukecat. Celá rodina souhlasí se mnou, jen ten můj Mates se nějak cuká. Ale do ledna to zvládnem :lol: Respektive do utz, který ukáže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
7.8.07 17:49

Lenko gratuluji k uspesnemu tripplu :potlesk: Uz se taky tesim na velky UZV a doufam, ze pujde poznat jestli to bude holcicka nebo chlapecek.

Taky trosku bojujeme se jmeny. Kluk bude urcite Samuel a holka mela byt odjakziva Natalka, ale mam pocit, ze je jich ted nejak moc. Tak mam nahradni variantu Ester, ale manzel rika, ze zdrobnele Esterka je jak „hysterka“ :? Takze pry to musi byt kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
7.8.07 19:12

Diskuze mnou z osobních důvodů smazána..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
8.8.07 07:49

Ahoj!

Leni , gratuluju k výsledkům! :srdce:

My se jménama taky válčíme - navíc nechceme vědět co se narodí, takže pokud se doktor nepodřekne, nebo to nebude jasně vidět, tak nás čeká do ledna boj. I když u holky jsme se předběžně shodli na Alžbětě. Já jsem strašně prosazovala Aničku, ale ta neprojde, ani kdybych se na hlavu stavěla. že prý by jí říkali: Anča - dlanča 8O no, mám doma 33 letýho puberťáka, kterej skoro na každý jméno zná nějakou takovouhle průpovídku. :evil:

U nás byla v noci pěkná bouřka, tak doufám, že už dneska nebude takový vedo jako včera. Přeju pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
8.8.07 10:22

Zdravím lednové těhulky :lol:

Mmia , jo, ve 12 tt mi měřili šíjové projasnění a bylo ukázkových 1,3, takže prostě je to o tom, že je to jen jeden z mnoha ukazatelů :?
Musí dát dohromady všechny ukazatele, ale stejně jak někde vyjde větší riziko, tak doporučí amnio. Teď už toho nelituju, alespoň mám jistotu, ale to příšerný čekání od 17 tt (kdy jsem se dověděla výsledek tripple testů) až do 24 tt (kompletní výsledky amnia) ..... to jim nezapomenu :evil: - ale musím říct, že obvykle to tak dlouho netrvá…
No, tak kdyby Tě ještě něco zajímalo, tak se klidně ptej :wink:

Zdeenja - ještě jednou dík :wink:

Všem ledňátkům držím pěsti, ahoj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.8.07 10:49

KalinkoIvčo - tak to „šíjové projasnění“ mě úplně šoklo - ne že by teda mělo jít o nějaký zýzrak, ale upřímně vůbec netuším o co jde 8O

Mě se, pokud jde o jména, taky klasiky typu Josef a Jan moc nelíbí. Ne ž bych znala nějaké špatné nositele, ale prostě k nim nijak netíhnu. Moc jsem chtěla Jakuba, Tadeáše nebo Šimona, ale celá rodina z obou stran si klepala na čelo, v čele s mým chotěm. Tak jsem zůstala jen u Jakuba. Ale toho že prý mají ti a ti, takže se to ustálilo na malém Matesovi, páč by se tak stejně říkalo jakémukoliv chlapovi z manželových zásob. A holku jsem chtěla Karolínku, jenže to mě taky upálil, kdo ji všechno má, tak jsem chtěla Elišku (manža proti), Terku (tu prý už vůbec), Báru nebo Kláru - což se na mě dívali jak na UFO - a nakonec zvítězila Adélka, protože jsem měla sen, kde taková malinká holčička běhala po naší zahradě, a když se jí ptali jak se jmenuje, tak řekla, že Adélka Baierová. No rozbrečelo mě to a bylo vyřešeno :lol:
Aničku mají u švagrové bratra a můžu potvrdit, že jí nikdo - ani doma - neřekne jinak než Anča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.8.07 11:05

Mars, to sijovy projasneni meri v tom 12 tt na tom kombinovanem screeningu (krev+UTZ), ktery nekde byva placeny a nekde je gratis (doktor od doktora). To jsou ty testy, co pak vyhledove maji nahradit ten triple test, protoze presneji odhaluji riziko downa
pa, cmelda

• Citovat
  • Upravit
407
8.8.07 11:18

Moc díky za infošku :wink:
Tak to mě teda u doktorky pěkně štvou! Už jsem mohla být zase o něco klidnější. Nejenže se vůbec o screeningu nezmínila, ačkoliv je daleko přesnější než triply.. ale počkám si pěkně až do 5. září… To snad ani nevydržím! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
8.8.07 12:23

KalinkaIvča díky moc za odpověď. Kdyby mě ještě něco napadlo, tak se ozvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
8.8.07 13:30

Mars, me o tom bohuzel taky moje MUDr. nerekla, ja to zjistila nahodou na netu a od kolegy v praci. Oni se fakt ti doktori moc s tou informovanosti nepretrhnou, ale mozna spolehaji na to, ze si ted vsichni shani info na netu a v tech knizkach, tak ze jim to prijde samozrejmy - tezko rict.
U nas v praci je to ted vesele - z 10 holek jsme 4 tehotne, takze sef na ktery oddeleni prijde, tak se pta, jestli nejaka dalsi nepribyla :D
vcera uz jsme vybrali moji nastupkyni, tak ji od zari budu zaucovat, tak snad to bude v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
8.8.07 13:40

Teď jsem polo?ila telefon - volala jsem kvůli výsledkům trippletestu - a mimi je v pořádku :P Jupí! :dance:

tak a teď se budu tě?it na UZV za tři týdny, u? jsem moc zvědavá jak mimi zase povyrostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.8.07 14:02

Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů! Tak to je super! Moc gratuluju!

Cmeldo, to máš fajn, že máš už nástupkyni. U mě v práci to nehrozí. Pan vedoucí tady nikoho jiného nechce, takže já budu makat hodně z domu (tj. asi 15tisíc telefonátů od něj denně na téma, kde je co uložené, kde co najde a co má komu odepsat…) . A myslím, že z toho začíná mít lehké osypky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
8.8.07 14:16

Holky, všem moc gratuluju ke skvělým výsledkům tripple testů - zrovna jsme v očekávání na výsledky.
Už se nás moc lidí ptá na jména, nechceme vědět pohlaví, ale ještě jsme s výběrem vůbec nezačali. Vždycky jsem chtěla Aničku, ale je to teď šíleně populární jméno a má to už hromada holčiček kolem nás, tak asi vybereme jiné, na kluka nevíme vůbec, no, ještě máme čas, ale to si tak říkáme se vším. Ještě skoro nic neřešíme - prozatím jenom opravy v domečku a pak přijde už i na nákupy nábytku pro miminko atd.
Držím všem palečky, ať těhotenství probíhá v nejlepším pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí