LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1754
16.8.07 07:48

Ja jsem mu rekla, ze jsem tehotna (nakonec to jde na me uz videt). Sedela jsem na zidli, nelezela a masiroval mi krcni pater a horni cast zad. Ja kdybych ted nemohla na masaz, tak nevim, nevim, jak bych do porodu prezila. V noci uz se mi zacina spatne spat a kdyz konecne najdu spravnou polohu, tak v ni nevydrzim, protoze me boli za krkem. Obcas je to silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
16.8.07 09:03

Dobré ranko,

Tamusko , opravdu ti to rozhodování nezávidím, ale pokud si jse? jistá, ?e mimnko mít bude? za ka?dou cenu, tak bych asi ?la jen na ten UZV.

Trochu jsem se zase vyděsila - ?e ty tripletesty mů?ou být i fale?ně negativní? 8O U mě totoi? to ?íjové projasnění asi neměřili, koukala jsem na zprávu z vy?etření a nic takového tam není. Mimi se toti? nechtělo správně natočit, tak?e to ani změřit nemohli. Ale krev na testy mi brali, kdy? jsem byla 16+0, tak doufám, ?e to byl ten nejlep?í okam?ik :?

Lenko , tak to ti dělal klasickou reflexní masá? na uvolnění svalů kolem krční páteře a vlastně páteře vůbec. to, ?e ti bylo ?patně, je prý dokonce v pořádku, znamená to, ?e se svaly uvolňují.

Petrajdo , já mám taky nějak pomalej?í mozek - dělám občas takový kraviny, ?e se smama sobě divím, jak je to mo?ný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
16.8.07 10:55

Petrajdo ja jdu na UZV v pondeli a urcite si necham rict pohlavi, Strasne se na to tesim a jsem zvedava. Asi bud trosku zklamana, kdyz to nepujde poznat, ale ono to pry nikdy neni stoprocentni 8O
Manza si dokonce minuly tyden odslouzil 24 hodinovou sichtu, aby mohl v pondeli se mnou.

Holky uz mam na poste ten kojici polstar a dalsi drobnosti, tak se snad dneska poradne vyspim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
16.8.07 10:58

Tamusko muj doktor mi rekl, ze az pujdu na ten velky UZV ( v pondeli ), tak pokud bude neco spatne, ze pak se to bude resit. Takze na ten UZV urcite bez a pak se podle toho rozhodnes. Nekde jsen cetla, ze pry je u triplu 9 vysledku z 10 falesne pozitivnich. Nevim, jestli je to uplne pravda, ale prijde mi to strasne moc. Navic pry u toho screeningu v 1. trimestru je 90% spolehlivost, kdezto u triplu jen 60%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.8.07 13:14

Holky, moc díky za příspěvky. Včera jsem už kvůli tomu i brečela - asi jsem to potřebovala, protože dnes jsu už klidnější a spíše se opravdu bojím, abysme miminko nepotratili než jestli se potvrdí Down. Samozřejmě, že to nás taky zajímá, ale stejně bysme si mimi nechali - prostě je naše a hotovo a kór když s početím máme takové problémy.
Na amnio půjdu, předtím nám tedy doufám udělají ultrazvuk a pak se uvidí, co a jak. Pak budu určitě jenom ležet.
Ještě jednou moc díky.
Nám bohužel prozatím doktor zakázal cvičení, sex - z důvodu IVF a tak už jsem se těšila, že brzo začnu chodit na rehabilatace a třeba i plavání, ale teď to zase bude muset všechno počkat. O masáži jsem zatím vůbec nepřemýšlela, naštěstí mě nic nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.8.07 16:09

Holky, tak to vypadá (jak tu někdo psal), že ty triple testy mají 9 z 10 výsledků falešně pozitivních a 1 z 10 falešně negativní :lol:
No, já se výsledky dozvím v pondělí, tak mi možná taky sklapne 8O . Tamuško, snad to dobře dopadne. Smysl těch testů mi uniká, možná by je neměli vůbec dělat a místo toho radši udělat pořádný ultrazvuk, ale to pláčme asi na špatném hrobě.
Jinak co se týče masáží v těhotenství, tak stačí zkušenému masérovi říct, že jsi těhotná a on to tomu přizpůsobí. Já byla minulý týden a masíroval mě taky v sedě. Navíc v různých „centrech pro maminky“ se specializují přímo i na těhotenské masáže. Buď masírují v sedě nebo mají speciální lehátko s dírou na břicho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
19.8.07 18:25

Ahoj holky.Jak se máte?Co miminka?Chtěla jsem se zeptat jak to je s 3D ultrazvukem.Jak to chodí,posílám tam lékař jen při potížích,nebo jak to vlastně všechno je?Já vlastně ani nevím jestli nějaký v Ostravě je?Nevíte?Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
20.8.07 13:00

ahoj spolutehule :)
tak jdu zitra na ten velky utz, tak doufam, ze nam bublina roztahne nohy a odhali se :D cela rodina se totiz nemuze dockat, jestli to bude holka, vzhledem k tomu, ze uz dva kluky (z manzelova prvniho manzelstvi) doma mame :)
medanku, co u Vas, odhalilo se mimino nebo vystrcilo zadecek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
20.8.07 13:14

Cmeldo - drzim palce, at mimis ukaze, jestli je kluk nebo holcicka :D

Me ten UTZ taky ceka zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
20.8.07 13:21

Ahoj holky, tak páteční UTZ dopadl ok, mimi je velké tak jak má, krásně jsem viděla nohu (prý jako na pirátské vlajce), ale pohlaví pan doktor neviděl, ale slíbil, že když si bude 100% jistý, tak mi to řekne :wink:
Jinak už čile kope, cítím ho hlavně ráno a někdy večer, ale cítím se fajn a snad budeme mít teď pohodový období, jak mi všichni slibují :D

A jak vy?? Jak jste dopadli?? Jsem zvědavá-tak piště piště 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
20.8.07 13:55

leni, taky drzim palce.
Pezo, obavam se, ze dopadnu taky jak ty, tak to byva, kdyz se clovek moc tesi :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
20.8.07 17:08

Ahojky holky,
tak drzim palce, at se bublinky odhali. Tak my naopak nechceme vedet pohlavi. Rikame si, ze ven musi stejne, tak at je nejake prekvapko. Cela rodinka uz je taky natesena, ale proc by to meli vedet drive nez mama, ne? :-) No, jeste pred ctrnacti jsem rikala, ze to vedet chci zatimco manzel ne..ale nejak jsem zmenila nazor. Jen tedy doufam, ze se nam mimo na tom velkem UZ omylem neodhali samo :-) Vsichni rikaji, ze to bude kluk, tak mohou uzavirat sazky az do porodu :-)
Ja jsem spis vzdycky hrozne nervozni, aby se mezi kontrolami neco neprihodilo a aby mimo bylo zdrave. Ve stredu jdu na genetickou konzultaci.
I kdyz se snazim drzet, tak stejne neodolam, abych neplanovala kocarek a vybavicku, autosedacku, prebalovaci misto a tak.. Ale nakupovat budu az po tom velkem UZ. Penize mne stejne udrzi na uzde a ono kvanta oblecku v nejmensi velikosti bude nanic. A kdyz nebudu vedet pohlavi, tak budu spolehat, ze prislusne barvicky dokoupim potom :-)
Tak jsem se nejak rozkecala.
Drzim palecky na vsechny ty UZ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
20.8.07 17:38

cmeldo tak cooo???

U nas vse v poradku, mame 16 cm a 362 g a jsme na 90% kluk :potlesk: Pan doktor to zminil hned na zacatku UZV a i kdyz pak rikal, ze to neni stoprocentni, tak u kluku se to vetsinou pak potvrdi. Je fakt, ze kazdy znamy nebo pribuzny mi rekl, ze to bude kluk a nikdo, ze to bude holcicka. Kazdopadne to bude boxer nebo fotbalista, protoze mi dava pekne zabrat pres cely den, a protoze ho mam zatim dost nizko, tak se strefuje casto do mocaku :ro A taky bude pekne pridrzly, protoze na nas vyplazoval jazyk !

V sobotu jsme koupili kocarek, teda zaplatili zalohu a nechaji nam ho ve skladu az do listopadu. Pokud muzu doporucit, tak je to Firkon Twist, www.batolatko.cz a muzu fakt rict, ze jsem na nem nenasla zatim zadnou chybu. Ma veskerou vybavu, jen nema prehazovaci rukojet, ale lze tam sportovni korbu na:,–(it pro i proti smeru jizdy. Akorat to neudelate behem jizdy, ale to mi prijde vzhledem k cene a vsemu ostatnimu jako malickost.

A samozrejme jsme dneska neodolali a nakoupili par miminkovskych hadriku v klucicich barvach.

Sylvo myslim, ze ten 3D UZV se dela jen na vyzadani a je placeny. Ja se na nej chystam v zari a stoji tady 1.200. Je to vlastne hlavne rekonstrukce tvare miminka, takova lahudka. Nemyslim, ze by se pouzival na odhaleni nejakych vad atd. Ale mozna se mylim. Podivej se na www.gennet.cz

Uf to jsem se ale rozepsala !

Vsem ostatnm drzim pesti, at vsechny kontroly a UZV dopadnou podle vasich predstav !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
20.8.07 18:15

Ahojky,

medanku - mas plne pravo se rozepsat - takove zazitky!!! :-) Tak Ti preji, at je mimi i nadale v pohode a zdrave.

Vidim, ze ani s kocarkem nezahalis.. a ja se bala, ze po nem pokukuji prilis brzo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
20.8.07 18:50

Medanku-tak velká gratulace ke klukovi, i když z pověrčivosti si raději počkáme, až to na Tebe vykoukne :wink: kočárek vypadá bezvadně, já mám trojkombinaci ještě po Adině, ale koukám po lehkém sportovním kočárku do Prahy, tak uvidíme. Jo a dneska jsem koupila zase něco na prcka overal v neutrálních barvách..Tak uvidíme..

Krásný večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital