LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2569
8.8.07 14:26

Díky za graulace! :wink:

Tamusko , my taky je?tě moc neře?íme, tak je?tě zařizujeme nové(respektive přistavěné) bydlení.

včera jsme byli v Ikee, doufala jsem, ?e u? bude nový katalog, ale je?tě ho vůbec neměli. a s hrůzou jsem zjistila, ?e komodu, kterou máme: http://www.ikea.com/…cts/94903307 a chtěla jsem koupit je?tě jednu, ?e bych je zády srazila k sobě a vznikl tak prostor pro přebalování, tak ?e jí teď u? budou mít jen v bílé barvě :evil: ach jo. tak budeme muset vymyslet něco jiného, nebo koupit dvě bílé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
8.8.07 14:30

Zdeenjo, gratuluju k vysledkum.
Jo a tu komodu z ikei mame taky :) mame v tom duchu celou loznici. Ale kde budu prebalovat, to jeste nevim, protoze do loznice se mi uz vic nabytku nevejde. Asi to bude jistit kuchynsky stul :(
Jmena aktivne neresime, ale par tipu uz mame (kdyz kluk, tak asi Gabriel, holka nejista)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
8.8.07 14:55

teda! napsala jsem krásně dlouhej příspěvek a vyhodili nám elektriku :twisted:

Cmeldo , my máme taky z téhle série postel, šatní skříň a dvě ty úzké a právě tu komodu. tak jsem měla naplánováno, že koupím ještě jednu komuódu a možná úzkou skříň, ale v té bílé se mi to moc nelíbí :roll:

s jménama - my teď spíš řešíme příjmení. jelikož svatbu jsem nějak nestihli - teda my jsme jí zatím ani neplánovali :wink: tak jsem zjišťovala co se musí zařídít a toho běhání je docela dost. protože v porodnici se mimi prý automaticky jmenuje po matce, některé porodnice jsou aktivní a ty údaje pošlou na matriku - a tam se to potom musí měnit. ale zase proč by se to dítě nemohlo jmenovat stejně jako já, že? :lol: no, máme ještě dost času, třeba na tu svatbu taky ještě dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.8.07 14:56

U nás byly jména to jediné, na co jsem si troufla bez nervozity ze zakřiknutí… Jinak neřešíme vlastně nic, jen si užíváme ten pocit, že se to pomalinku blíží a že oba dva/dvě pěkně rosteme :lol:

No ale vlastně to přebalování - máme doma po švagrovi řezníkovi takovou velkou řeznickou desku (bajtu), která má pěkné zábrany kolem, je pěkně těžká, takže se nepřevrhne a tak využijem ji. Pěkně ji zrenovujem a je to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
8.8.07 16:43

Zdeenjo mooooc gratuluji :potlesk:
Na jednu stranu vam holky ty uspesne tripply zavidim, ale zase mi neni lito, ze nemusim prozivat ten stres z cekani na vysledky. Ted uz se jen tesim na UZV ve 20tt a doufam, ze je vse tak, jak ma byt.
Dneska jsme tocili reklamni spot nasi firmy a chteli, at si sednu vzorne k pocitaci jako ze neco delam, tak jsem se snazila se pekne zasunout pod stul a ono to malem neslo :lol: Holt brisko roste.

My budeme prebalovat na jidelnim stole, mame ho obrovsky a prebalovaci pulty a komody se mi zdaji zbytecne drahe. Navic uz bych stejne asi nemela misto.

Budete nektera kupovat ten koupaci kyblik nebo rovnou vanicku ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
8.8.07 19:56

AHoj, gratuluju k úspěšným testům všem !!!
My jsme na Adélku koupili přebalovací pult právě v Ikee, nebyl vlbec drahý (asi 3500,–), ale měli jeden z posledních kusů a už se nevyrábí. Dneska bych si tam asi žádný nevybrala. Jinak ho hodně používám a vlastně hodně odsloužil, ale poslední dobou už je v zaslouženém odpočinku, do ledna ho nechám odfrknout :D
Já spíš řeším teď cestu na dovolenou, první týden v září jedeme do Chorvatska, už jsem si objednala kojící polštář Terabag, abych měla pohodlí, protože už se mi trochu hůř spinká, u Adélky jsem ho neměla, tak to chci vyzkoušet, hodně si ho chválí. Tak pak písnu, jaké jsou zkušenosti.
Jinak zatím čekám na výsledky triple testů, zkusím tam zítra zavolat, nějak jsem se nezeptala, jak to dlouho trvá u nás. Jinak mě doktor ve 12tt mimčo na šíji měřil. Ale je v pořádku.
Pěkný večer !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.8.07 20:06

Ahoj holky,

u nas to vypada dost bojovne, protoze nam dnes davali nove podlahy. Nejak jsme se jeste nedostali k tomu nastehovat zpet nabytek a tak tu stoji, lezi proste vsude. A jeste k tomu pisu z manzelova pocitace a nemuzu se skamaradit s jeho klavesnici :-(

Medanku - my mame vanicku odminule, tak nebudu nic menit a nechame si ji. Vzhledem k tomu, ze mame v koupelne rohovou vanu, tak se ted s manzelem a dcerou stejne koupeme dohormady, takze az vyroste z detske vanicky, tak bude s nami ve vane.

Prebalovaci pult jsme doma nikdz nemeli. Prebalovaci podlozku nakonec take ne. Na nekolik mesicu jsme zrusili jidelni stul a prebalovala jsem na nem. Nebylo to idealni, ale vzhledem k bydlenimu, ktere jsme tenkrat meli to jinak vyresit neslo. Misto podlozky jsem do obalu od polstare strcila deku a mela jsem z toho podlozku. Pred pripadnym uspinenim jsem ji prekryvala rucnikem. Tech na rozdil od plen jsem mela nadbytek. Ted to vyresim tak, ze koupime do postylky novou matraci a tu starou potahnu z vrchu igelitovym ubrusem a pres to zase polozim rucnik. Lezet bude v jidelne na zemi. Minule jsem zacala prebalovat na zemi po 3.mesici, protoze, kdyz se Jessy necekane otocila, tak ze zeme uz nemela kam spadnout. Ze stolu jo.

Lenka_

• Citovat
  • Upravit
102
8.8.07 20:06

Taky máme vymyšlené, že koupíme do ložnice hlubší komodu pro miminkovské věci-jinou skříň zatím nemáme a na ni dáme ještě nějakou pořádnou desku na prodloužení na přebalování. Koupíme jenom přebalovací podušku a bude vystaráno. Budeme to mít v ložnici, kde na to budeme mít brzo místečko místo počitače, který už brzo bude v pracovně - teprve ji doděláváme.
Postýlka bude u postelí, tak se nám sem snad všechno vleze - ložnice je docela velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
9.8.07 10:20

My taky doděláváme lo?nici, a taky je dost velká (asi 16m2), tak?e pro mimi bude místa dost. postýlku si zatím dám vedle svojí postele a a? mimi trochu povyroste, tak ho/jí odsuneme trochu dál…taky nemusí v?echno vidět, ?e :oops:
Je?tě musím vyře?it přebalování - proto?e máme bydlení do patra. tak?e asi budu mít jednu přebalovací komodu v lo?nici a druhé v koupelně (která je o patro vý?).máme tam výklenek - asi 100×70, je tam pračka a ko? na prádlo. tak si přes to chci dát nějakou stabilní desku a přebalovat přímo v koupelně. a i po koupání bude kam mimi polo?it.
Kyblík na koupání je?tě zva?uju. musím zajet k sestřence - ti ho mají a říkla, ?e malá je v něm úplně bla?ená a ?e ve vaně řve. jen?e já jsem dost ne?ikovná a bojím se, ?e bych mimi utopila :roll: i kdy? přítel by to mo?ná zvládl. no budu muset objet kamarádky, které miminka u? mají a připravit si otázky a dělat si poznámky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
9.8.07 12:21

Tak jsem se právě dozvěděla, ?e slečna, která bude dělat mojí práci nastoupí u? 1. 10.. tak?e jí zaučím a pak u? se tu na v?echno mů?u vyprdnout :dance: jsem zvědavá, jestli v té době je?tě dosáhnu přes břicho na klávesnici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
9.8.07 13:29

Ahoj všem, u nás právě příjemně sprchlo, tak se trochu pročistil vzduch. Dráče mi usnulo, tak jsem chvilku na netu.
My budeme mít druhé mimčo u sebe v ložnici, kam přesuneme i přebalovák, Adélka dostane zbrusu nový pokojíček, tatínek jí udělá postel a nakoupíme v Ikee nějaký nábytek a bude mít všechno sama pro sebe. Pak budu mít ještě podložku v koupelně na pračce, osvědčilo se mi to i u Adélky, ale kyblík se mi tedy neosvědčil, Adélka mi pořád vyklouzávala, tak jsem ho nakonec vrátila. Chodili jsme od 2 měsíců na plavání do van a tam mě naučili, jak jí držet a protože máme hluboký sprchový kout, docela se mi to hodilo.
Jinak vám chci napsat, co se mi stalo předevčírem. Jsem poslední dobou trochu ponocující a tak jsem si na netu četla poslední díl knížky Harryho Pottera, co je na netu a jak tam se krčím u toho PC, pak jsem se narovnala, abych trochu ulevila bříšku a - kop- kulička mi asi davala najevo, že se mu teda moje poloha u PC nelíbí, tak už si dávám pozor a sedím tak pohodlně, abych si bříško nekrčila. Ale bylo to moc hezký :wink:
Tak pěkný den !!! Triple testy zatím nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
9.8.07 14:56

PeZo, tak to je krasne, zavidim, ze uz ty kopanecky poznas! Ja mam ruzne pocity, ale tezko rict co je co. Ted mam obcas pod pupikem takovou tvrdou hrcku, tak nevim co to je. Vzdycky se na nejakou dobu objevi, neboli, ale citim ji i bez doteku.

Jinak nam tady ( Repy ) bouri a blyska o stosest, ale zatim neprsi. Nase Sofi - jorksir je zalezla pod schodama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
9.8.07 15:05

Ahojky po dlouhé době...

Ahojky těhulky,
hroooooóózně dlouho jsem tu nebyla. :oops: Vůbec nestíhám psát, ale občas čtu :-) Mezitím jsem se stihla vdát a dovolenou u móře na Mallorce a teď už si konečně budu užívat „klídek“… to asi také ne, protože musím dohánět práci a je plno jiných věcí, které je třeba dělat. No, vždyť to znáte :-) Snad se sem ale dostanu častěji.

Gratuluji všem k úspěšným testům!!!! Já jsem trochu pozadu oproti většině - 15+1 - termín mám na 31.1. a podle UZ 1.2.:-). Před třemi týdny jsem absolvovala šíjové projasnění - a na výbornou. Krev mám také OK. O tripple se doktor nezmiňoval, tak nevím.. Někdy 20 - 22 tt mám jít na ten velký ultrazvuk. A taky jsem poslána na genetickou konzultaci kvůli nějaké anomálii v našem rodokmenu.

Jména: U nás žádné boje nejsou. Už od začátku máme jasno - Honzík (tj. to klasické profláklé české jméno:-) a Karolínka (kterých je teď tedy asi mraky:-). Nicméně jména se nám prostě líbí a i když já občas přijdu s jiným nápadem, tak manžel řekne, že přece už máme jasno.. Takže bez šance a ani mi to neva.

My máme spíš rozpor kvůli tomu, zda si nechat či nenechat říct pohlaví. Manžel nechce a já chci. Takže na tom velkém UZ asi manžílka pošlu za dveře, až to bude dr. říkat. Jen nevím, jak to potom utajím. :wink: Jsem zvědavá, protože všichni včetně manžela jsou přesvědčeni, že to bude kluk. Dokonce naše mimi má pracovní název „Hozník“. Chudák Karolínka, jestli je to fakt holka.

Kočárek už mám vybraný. Xlander Xa. Jen nevím, jak ho dostanu do svého pidi auta spolu se psem a mimčem:-) Ale to bych mela problém s jakýmkoliv kočárkem.

Pokoj řeším jen já v hlavě. Sice mám doma truhláře, ale patrně nakonec nábytek vyberu v Ikee nebo zadám někde jinde, páč kovářova kobyla chodí bosa. :roll: U nás to platí stoprocentně. Např. nám chybí dvoje dveře - máme devítiměsíčního psa a místo dveří do jednoho pokoje celý ten půlrok zvyšujeme překližku - ta je uříznutá za pět minut :-)) Manžel má fakt moc práce a jak to tak vidím, tak do porodu budu ráda za ty dveře a parapety. Ostatní jistí IKEA:-))

Vidím, že všichni stavíte, rekonstruujete, zařizujete apod. My bychom také potřebovali renovovat a a udělat podkroví, aby mělo dítko svůj pokoj. Jenže to znamená v podstatě schodit celou střechua stropy … tj. horší než novostavba.. A hlavně ty penízky a čas.. Tak uvidíme do budoucna. Jisté je, že v následujícím roce nevidím, že by se něco dělo.

Uf. Moc se omlouvám za tak dlouhý příspěvek. To jsem si vynahradila, že jsem dlouho nepsala:-)

Přeji všem i nadále zdravé a pohodové těhu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
9.8.07 15:09

PeZo: Také „závidím“ to kopání. Jám mám pocity různé, ale na kopání je asi brzo. A navíc fakt nevím, zda to vůbec poznám, až to bude ono…:-(
PeZo, vlastně jsem se Tě chtěla zeptat a i ostatních, v čem je dobrý ten kojící polštář na spaní? Budeš si ho jaké dávat pod sebe nebo jak? Já už teď nemůžu spát na břiše a dnes jsem se probudila úplně rozlámaná. Sice pupík zatím žádný velký, ale prostě mi to vadí.

Hlásím, že u nás na na jihu už buřina byla a stále pobuřuje a prší. Posíláme to do Prahy :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
9.8.07 15:44

Petrajdo,

http://www.kojicipolstar.cz/polohy.htm

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Něco málo, co jsem snažila nastudovat, objednávala jsem si ho na www.zdravotnipotreby.cz, i s poštovným stojí 600kč, ale kamarádka mi nabízela ojetý za 400-500, tak jsem raději koupila nový.. Švagrová ho používá do dneška na válení u televize.
Jinak kopanec byl jenom jeden a to zatím asi stačilo, na www.maminka.cz jsem si přečetla, že mimi by mělo být 16cm velké a 200g těžké, tak to už to je macek :wink: Jinak jsem koukala, že vlastně začínám pátý měsíc-no, nějak to utíká…
A máme po bouřce,tak asi půjdeme ven… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital