Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!
ještě k vašim tématům do diskuse: Čmeldo , nic se neboj, já zatím nepřibrala taky ani deko. Na začátku těhotenství jsem zhubla 2 kg (asi ztrátou svalové hmoty, jak jsem přestala cvičit
) a nedobrala zatím nic. Ono to asi teprve přijde
.
Zdeenjo , co se týče mazání, tak já „dle návodu“ (co byl na olejíčku) mažu břicho, zadek a prsa. Tak uvidíme, s jakým to bude nakonec výsledkem.
Hezký den!
Chci se zeptat do fóra…
Už Vám některé teče něco z bradavek? Já začínám mít docela problém udržet podprsenku čistou, takže vykládám čtverečky z papírových kapesníčků. Taková nějaká nažloutlo-nazelenalo-nabělo hustá tekutinka, která je cítit po zkaženém mlíku…
Mars, neboj se, je to v pořádku, myslím, že je to mlezivo nebo jak se to jmenuje. Taky jsem to měla, ale nevím přesně u Adélky v kolikátém měsíci, nicméně raději se ještě zeptej Mudry ![]()
Jinak já dneska byla v CaA, že si koupím džíny-no, abych se přiznala, byla jsem zklamaná, ty, co se mi líbili a vešla jsem se do nich, tak mě tlačili pod bříškem, tak snad do podzimu něco seženu ![]()
mějte se fajn, dneska jsem neodolala a dala si zase Mekáče ![]()
Pokud je to nasládlé a takové neurčité mléčné barvy, klidně i do zelena - je to mlezivo. Ono se to může zbarvit i do lehce růžova když sníš moc rajčat nebo jahod - totéž potom dělá i mateřské mlíko. Pokud v tom není krev, neřeš to
Ivulka
PeZo, ja byla v CA vcera a pri me smule jsem tam na tehu veci vubec nenarazila - byla jsem ve 2 ze 3 brnenskych prodejen. Dnes utocim na treti a jestli tam nic taky nesezenu, budu muset v tydnu vylitnout v pracovni dobe do nejakych kseftu s tehu modou ![]()
PeZo , tak já jsem mekáči neodolala včera večer
a to jsem si k obědu dala 2 chlebíčky - to má určitě mimi radost, jaké dostává zdravé svačinky ![]()
Mars , taky jsem četla, že v tomto stadiu těhotenství se někomu už začne mlezivo tvořit.
zítra jdu na odběry - zřejmě na ty triple testy a taky do poradny. tak jsem zvědavá jestli jsem od minulého týdne už něco přibrala a jak nám mimi za měsíc bez UZV vyrostlo. teda doufám, že bude vše v pořádku a že mě třeba paní doktorka potěší.
tak zítra pa!
Ahoj holky,
Ja jsem se zacala mazat hned od zacatku. Pouzivam jakekoliv mastne kremy a nesetrim s nema. Klidne mazu 2× i 3× po sobe, dokud neni kuze nasakla. Nevim, jestli to neprehanim, delala jsem to tak i minule a strije nemam zadne, tak doufam, ze tentokrat taky nebudou. Ted mam zrovna krem pro tehotne z DM, ale kdyz doma zrovna nic nemam, tak klidne pouziju i modrou indulonu.
Jinak tehu obleceni jeste nenosim, ale do vetsiny svych kalhot uz se nevejdu. Tak jsem si koupila nekolikatery vetsi a dalsi 2 mesice v nich odchodim. V tech tehotenskych bych jeste porad vypadala legracne.
Ja jsem dneska byla u doktora, protoze me strasne boli za krkem. Nemuzu pohnout hlavou na levou stranu. Nejspis jsem se nachladila nebo me zlobi krcni pater, ale v kazdem pripade uz to trva 2 mesice a nechce prestat bolet. Doktor rikal, ze vzhledem k tehotenstvi se mnou nemuze nic delat, tak chodim na obstriky. Ty injekce boli teda strasne, ale doufam, ze to po nich prejde a potom se rozhodnu jak pokracovat dal.
Dobre rano,
tak hlasim, ze vysledky triple testu mam v poradku
a za 3 tydny me ceka velky UTZ.
Cmeldo gratuluji !!!!
Ja byla dneska taky v poradne, vse je OK a pan doktor potvrdil, ze normalne na tripple neposila. Takze 20.8. jdu na velky UTZ a pokud by bylo neco spatne, tak me budou delat dalsi testy. Ze pry nechce zbytecne tehule zatezovat.
Vcera jsem malem omdlela cestou do prace, takze jsem sla kolem obeda domu a se sefem jsem se dohodla, ze do prace budu chodit jen na dopoledne a zbytek dne budu pracovat z domu. Uz je toho na me moc, holt managerska prace neni sranda ![]()
Dobré poledne,
Cmeldo , gratuluju k super výsledkům!
tak jsem myslela správně - ta krev, co mi dneska vzali byla na tripletest. výsledky budou za týden, a já si prostě říkám, že to je v pořádku a že se nemám čeho bát.
zatím mám váhu stejnou jako před těhu, tlak tentokrát vzornej. UZV mi doktorka nedělala, jen mě vyšetřila a poslechla srdíčko. to je fakt super, to poslouchat! děloha roste jak má - mám jí teď pod pupíkem.
na další velký UZV jdu na konci srpna a už teď se těším, až zase mimi uvidíme.
jo a dostala jsem magnézium, protože jsem doktorce řekla o tom, že mě břicho pořád pobolívá. a taky jsem se ptala na kyselinu listovou - mudra říkala, že teď už to není nutné, ale pokud jí ještě mám, tak ať jí v klidu doberu, že tím nic nezkazím.
Ahojky,
tak hlásím úspěšnou kontrolu. Krev v pohodě a Drobeček sebou tak šil, že myslím, že nosím pěkného malého tygra ![]()
Příští pátek si mě pozvala na krev na tripl a pak prý půjdu kolem 20tt na velký utz někam mimo Opavu, kde se hned podívají na vývojové vady. Takže konečně kontrola, kde jsem se něco pořádně dozvěděla.
Tu tekutinku z bradavek - vlastně to jde v takovém množství jenom z jedné, druhá dělá jen droboučké stroupky - jsem zkoušela - bylo to sice takové podivné, ale opravdu je nasládlá. Mudry jsem se samozřejmě opoměla zeptat - zase doma dostanu zdrbáno ![]()
A taky lítám ohledně oblečení na sebe po kšeftech. Tady v Opavě toho moc není - dokonce ani trička jak jsem si tolik slibovala - ale v těhumodě jsem sehnala skvělé šněrovací kalhoty, které mi myslím můžou vydržet hodně hodně dlouho. Výborně sedí, jsou pružné, jdou do 3/4 bříška a ta šněrovačka je k nezaplacení! Šité zakázkově a cena v pohodě. Konečně můžu schovat zase tepláky…
A už mě svědí bříško - prý se natahuje kůže. Ale strie díkybohu nic…
dekuju a vamt aky gratuluju k uspesnym kontrolam ![]()
ja se ted vratila z predvadecky latkovych plinek, tak mam hlavu jak balon z toho vseho. Ale spon jsem si je mohla osahat.
Medanku, to je fajn, ze mas rozumneho sefa a je s nim domluva. Ja bohuzel hodne pracuju na telefonu, takze tu musim byt pres cely den ![]()
no ale zas si to docela ulehcuju - hodne se chodim prochazet aspon po budove - 3 patra bez vytahu
a dole na recepci dalsi 2 tehule, tak chodim „do klubu“ ![]()