LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2569
3.7.07 15:35

Ahoj Mars, já si taky mačkám břicho v práci..ale u? jen zítra a pak máme volno! já jsem si vzala volno i v pondělí, tak?e mě čeká celkem 5 volných dnů :dance:
I kdy? jak se to vezme - zítra jdu odpoledne na UZV, pak rychle domů, nalo?it maso a odpoledne odjezd na chatu s přítelem, mou sestrou a jejím přítelem. ve čtvrtek se teda zase vracíme, tak?e nemusím nic balit, jen spacák, ale na odpočinutí to moc nebude. v pátek zase budu za kuchařku (ale to já docela ráda) - na víkend jedeme ke kamarádovi na baráček, na takovou ka?doroční se?lost - a je tradicí, ?e ka?dý účastník něco doveze. tak?e já budu vyrábět tiramisu, sýrovou roládu a asi i vaječnou tlačenku. a řítel dneska bude nakládat hermelíny…to zas bude ?ranice, to abych si je?tě koupila vět?í kalhoty :roll:
Tak snad v pondělí to v?echno dospím a pak půjdu na 4 dny do práce a pak máme 14 dní dovolenou…

V podbři?ku mě taky píchá pořád, asi se zítra na UZV zeptám pana doktora jestli je to normální. Nevolnosti mám občasný, ale na?těstí nezvracecí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
3.7.07 15:38

Šmrgolko , vítám tě mezi námi!

nových těhulek není nikdy dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
3.7.07 15:53

Taky vítám novou těhulku do našich řad :lol:

No Zdeenjo, to bude teda mazec! Lehce závidím! I když, jak si představím všechny ty mňamky, tak věřím tomu, že Drobeček by se šprajcl a ze zobání by nebylo nic :cry: Však já to pak doženu, až se karty s nevolnostma trošku otočí…

Na volno jsem u nás doma naplánovala umýt okna. Navíc se nám podařilo pověsit nové garnýže i záclony, tak by to chtělo to vzít pěkně z gruntu.. A příští týden jedem od čtvrtka do neděle na Masters of Rock, kde budu píchat celé 4 dny piercingy a uši, takže to bude pěkná zabíračka. Jen doufám, že to za pomoci mého chotě zvládnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.7.07 15:59

ahoj Zdeenja! díky za uvítání. Musím říct, že jsem ted neskutečně vytočená. Samozřejmě, že chci tu lištu s odpočítáváním jak máte všichni a prostě to nejde. Kliknu na factory.com a háže mě to na google? jdu to rozdýchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
3.7.07 16:04

Mars , to jsi dobrá, já bych teď nejrad?i jen seděla doma a nikam nejezdila! teda je?tě tak na jednu noc jo, ale jinak se mi moc nechce.

S tou ?ranicí mám taky trochu obavy - s jídlem problém nemám, teda jím v?echno jako před těhu, ale nějak mám chvíle, kdy do sebe nedostanu vůbec nic. prostě tělo dá signál jako kdyby bylo pře?raný a nezmů?u vůbec nic. teď se mi to stalo v neděli - 2 míchaný vajíčka k snídani jsem se do sebe sna?ila natlačit od 8 asi do desíti, ale zvládla jsem jen půlku…oběd jsme vynechala úplně a nakonec jsem jedla a? v pět odpoledne - byly jsem na pokecu se spolu?ačkama z vej?ky, tak jsem si dala kuřecí nudličky se ?opským salátem. a taky jsem to nesnědla…

velkej úklid bych taky měla provést, ale nedostává se mi sil. včera jsem do nový kuchyně stěhovali stůl a ?idle, miláček se toho ujmul a i ten stůl krásně vyčistil. tak?e jsem pak u? jen namazala chleby a nakrájela zeleninu k večeři :wink: ale měla bych umýt dla?dičky v koupelně a na záchodě a setřít podlahu a okna jsou taky jako prase…no nebudu na to myslet. stejně venku pr?í a je?tě není hotový oblo?ení baráku, tak okna zatím mýt nebudu.

Tak to by stačilo, zase jsem se nějak rozjela a skoro bych zapomněla jet domů :lol:

Pa zítra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
3.7.07 16:05

Ahoj holky, tak já nakukuju, dneska jsme absolvovali zubaře a jsem bez kazu, jenom zubní kámen, taky nic moc, ale porod byl horší :wink:
Miminko je hodné, nezlobí, jenom mi nějak vyskočilo bříško, tak si připadám jako balon. Teď dojednáváme dovolenou, tak snad to bude ok, jedeme do Chorvatska první týden v září, nikdy jsem tam nebyla, tak uvidíme.
Jo, taky jsme byli v Dětském Ráji na Žižkově, koupili jsme novou cestovní postýlku a matraci, postýlka je úžasná, má závěsný rošt, přebalovací podložku a moskytiéru+světýlko, melodii a vibrace (ty teda nic moc). Měli jí v akci za 2 190,–, normálně stojí 2 500,– nebo tak nějak a na netu jí mají za 2 090,– ale když už jsme tam byli, tak jsme vzali oranžovou. Jo a matraci jsme vzali polyuretanovou, má speciální prací potah, který se nepročůrá a když přeci jenom, tak se to promění v gel nebo co. Tak to bychom měli..
Tak se mějte moc fajn, jdu uklízet… 8O
Jo a byla jsem v Podolí a přesně ve 14 týdnu tam musím zavolat, abych se objednala, jak mi paní řekla, mají o jejich ústav velký zájem, tak abych se tam vešla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
3.7.07 20:07

Smrgolko - vitej mezi nami. Jak psal nekdo pred nami tehuli nekdy nikdy dost. A zlvaste tech s terminem v lednu 2008.

Holky, tak me napadlo, ze bychom mohli udelat nejaky seznam se jmeny, TP, vekem (pokud vam to nevadi), popr. jiz narozenych deti. A jeste snad odkud jste, popr. co vas jeste napadne. Co vy na to? Jestli chcete, tak to klidne napiste do komentaru, ja bych to dala postupne dohromady.

PeZa - ja chci taky na dovolenou :-) V chorvatsku jsem jeste tak nikdy nebyla.

My jsme byli dneska odpoledne cela rodina hrat golf. Pred 14 dny jsme zapsali nasi dceru (2 roky) do golfoveho klubu, takze ted chodi s nami. Oficialne je nejmladsi clen mistniho klubu :-) A po navratu jsme se jeste vykoupali v bazene.

Zitra se konecne chystam s tehotenskou prukazkou na plicni a k obvodnimu pro razitko. Vuuuubec se mi tam nechce, protoze je mi jasne, ze akorat vystojim radu na doktora a dostanu razitko. Potom jeste zabehnu za detskou, protoze dcera kvuli nestovicim nebyla doockovana na obrnu a tak nevim, co mam ted delat. Pokud mi zustane troska casu, jeste neco vyridit na financnim uradu (jako OSVC mam tyto urady strasne rada :-( ). A potom pro babicku do prace a nakonec plavat. A vecer padnu unavou do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
4.7.07 12:51

Spolutěhulky, jsem tu jen na skok, pro dnešek se loučím, zase se ozvu nejspíš až v úterý - trochu jsem si prodloužila volno :wink:

za chvíli jedu na ten UZV, tak jsem zvědavá jak to dopadne…

k zubaři jdu v úterý ráno, doufám, že nic nenajde, úplně nesnáším vrtání :twisted:

Mějte se krásně, kdo může, užívejte volna a odpočívejte!

Pa v úterý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
9.7.07 11:17

Ahoj holky,

tak uz jsem v praci, takze se muzu ozvat :) Rekonstrukce kuchyne probiha neustale, snad v patek by to melo byt hotove. Pekne jsem si v tom minulem tydnu makla - ne ze bych tahala nabytek, to ne, ale spis to poletovani, tamto prenest, to zamest a tak … byly jsme z toho s bublinou pekne utahany, az se na me i manza zlobil, ze se mam setrit.
Jinak uz konecne mam i hlad, takze uz jim i normalni porce - ale zatim stale nepribiram a bricho mam stale ploche.
A zacinam byt plactiva u happyendovych filmu :D takjze se mi doma smejou :D
ale co me tesi, je to krasne pocasi - neni teplo, je fajn :)
Zubarka mi dala taky razitko a vydloubla jeden kaz - holky, jak je to s tim obvodakem, to je jako povinny tam zajit? Doktorka mi nic nerekla, jen co jsem nasla na netu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
9.7.07 11:27

Cau holky, tak uz jsem taky zpatky, bohuzel i zpatky v praci :(
Nastesti ma sef tyden dovolenou, coz sice neznamena min prace, ale zase muzu mit jistotu, ze mi zadna nepribude.
Tech 9 dni stravenych u rodiny na Morave mi dalo pekne zabrat, uz se tesim na vikend, az si odpocinu. Kazdy do me porad cpal nejake jidlo, ze pry to neni normalni, kdyz jsem vpodstate nic nepribrala atd. Takze mam kilo navic, ale hlavne bricho nafouknute, ze to nejde prehlidnout.

Cmeldo - pocasi me taky tesi, vcera jsme jeli z Ostravy se slunickem v cele a bylo mi pekne zle. Na druhou stranu bych rada nosila sukne co nejdele, protoze me kalhoty pri sezeni uz tlaci a jeste se mi nechce kupovat zadne tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
9.7.07 11:28

Ahojky,

cmeldo:

já u prvního těhu nebyla ani na jedné, můj doktor mi nic neřek a já bych stejně nešla, jelikož ze zubaře mám panický strach. U praktického taky jsem nebyla, nějak jsem to nestíhala. A nikdo mi nic neřekl, ani doktor, ani v porodnici, nikde.
Jinak zítra jdu na kontrolu, tak doufám , že bude vše ok.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
9.7.07 12:34

Ahoj holky!

U nás se taky celé svátky gruntovalo. Sice teda hlavně já, ale v sobotu jsem byla tak grogy a bylo mi tak zle, že jsem myslela, že si prodloužím víkend dovolenou z důvodu totální nemohoucnosti…

Jinak pomalu začínám těžce nedopínat kalhoty. Váha se mi pořád drží dost dole (ta moje skoro 4 shozená kila) - jen přes bříško to začíná být zajímavé. Ale už se na pupík docela těším. Resp. na to, že to přestane být pneu a začne se objevovat a tvarovat kvalitní bříško jak má být. :lol:

Tu dovču v Chorvatsku Vám závidím… My s manžou jezdíme pořád na jedno místo na ostrov Rab a jsme nadšení. Jen letos nám to asi neklapne… Ale s Drobečkem se tam musíme vydat - Chorvatsko je naprostý ráj! Hory a nááádherné moře, čistá voda, přátelští domorodci a chutné jídlo - jak restauračky, tak to domácí. Těšte se, protože je to paráda a přijedete nadšené :wink:

Všechny moc pozdravuju a přeju krásné pondělí i celý týden !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.7.07 20:59

Ahoj holky.Jestli můžu tak se přidám,mám termín 13.ledna. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
9.7.07 21:28

Sylvo, vitej mezi nama :D