LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3348
18.6.07 15:33

To ja uz presla z obdobi nechutenstvi do obdobi tradicnich ceskych jidel. Akorat mam problem, ze je neumim varit, takze zatim to resim spise restauracemi, ale chystame se navstivit rodice, tak uz jsem mamce nadiktovala, co budu chtit naucit varit :D A na cem ulitavam v kazdou denni dobu ´jsou obycejne spagety s kecupem a strouhanym syrem. Je to trosku zahul pro zaludek, protoze jsem byla zvykla jist jen zeleninu, ryzi atd., takze ted jsem na tom podobne jako SARIK - rano skoro nic, jen takovy pevnejsi podbrisek a vecer skoro jako pred porodem :lol: Taky mi vaha porad kolisa, takze mam asi tak 1 kg navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarik78
18.6.07 15:35

Holky, kdy budeme mit vlastni fotogalerii? At si muzem ty bricha srovnavat ne?

• Citovat
  • Upravit
2569
18.6.07 15:49

Medanku , tak já mám pořád chuť a na všechno, ale zjistila jsem, že větší porci jídla do sebe najednou nenatlačím - takže buď polívku, nebo druhý, oboje ani náhodou. a z druhýho jídla tak půlku… osvědčilo se mi jíst venku - na zahrádce, to pak natlačím cokoliv. ale nejvíc asi ulítávám na nezdravém smaženém (teda většinou mám strašnou chuť a pak to nedojím), pak na rybách a na zmrzlině :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
18.6.07 15:53

Pro dne?ek končím,jdu se k rodičům nacpat jahodovýma knedlíkama :lol:

Zíta pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
18.6.07 15:54

Zdeenjo, tak to zavidim ! Dobrou chut !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
18.6.07 15:55

Sariku , super napad ! Jen nevim, jak na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
18.6.07 16:12

holky, jak vam zavidim, ze jite normalni jidla … ja proste nemuzu. Spatne mi neni, ale kdyz to jidlo vidim pred sebou, tak vim, ze ho nemuzu. a taky snim pidiporci … a taks e cpu stale ovocem - hlavne broskvema - a rybizem a tak. uz se tesim, az zas nekdy budu mit chut na normalni jidlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.6.07 16:54

Cmeldo, nic si z toho nedělej… Mám to hodně podobně.
Kdysi jsem si prošla takovým zvláštním obdobím, kdy jsem skoro vůbec nic nejdela a totálně si tím zničila imunitu. Ale po překonání už vím, že můj organismus musím pořádně nakopnout.
Nechutná mi sice vůbec nic, ale snažím se jíst pravidelně, ovoce i zeleninu, jogurtíky, maso i brambůrky a říkám si jenom, že mě osobně je to šumafuk, že je mi ze všho zle, že hlavní je tady Drobeček a ten to potřebuje :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
18.6.07 16:55

Ahojky vespolek,

holky, vidím, že se tu pěkně vzájemně strašíte. Já jsem také hrozná. Všechno možné čtu a pak se bojím. Navíc mi můj gynekolog sice nezakázal dovolenou u móře, ale říkal, že se svojí manželkou v těhu nejel - že prostě ví, co se může stát a je v tomhle strašpytel…a to je to gynekolog…moc dobrý gynekolog.. Tak nevim, my chceme jet na svatební cestu ve 12tt.. Asi pojedem, no.

Jinak, co se týče četnosti kontrol, tak já myslim, že se říká, že v prvním trimestru se stejně nic moc nedá zachránit a proto tak málo návštěv u Dr.. Nicméně musim říct, že já jsem od 5+2 zvaná každých 14 dní. Byla jsem teď 7+0 a viděla jsem srdíčko a teď půjdu 9+0 a pak asi 11 tt už doufám na krev a ostatní..Měla jsem na začátku jednou na toaletním papíru nepatrný růžový nádech a Dr. to raději chce mít pod kontrolou. Asi je prostě opatrnější - viz. ta dovolená. Nicméně krevní skupinu ani Rh faktor nevím a žádný ten speciální screening také nenabízel. Každý Dr. to má prostě jinak.

FUj, to jsem se rozkecala.. Tak zdravím! Hlavu vzhůru a trochu optimismu!! :lol: (já píše patologický pesimista) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
18.6.07 20:09

Teda holkz, jak to delate, ze jeste nemate zadne brisko? Na me uz to jde pekne videt. Mela jsem hezke vycvicene bricho a ted…jak rekl manzel, ze kdyby nevedel, ze jsem tehotna, tak mi rekne at zacnu hubnout :-)

Jinak ja jsem rada, ze nemusim k doktorovi moc casto. Zatim si to uzivam, ono toho zacne pribyvat. Zitra jdu teprve podruhe, tak snad dostanu prukazku a konecne si budu pamatovat, ve kterem jsem tydnu. Ted mam odhad na 9-11tt. V tomto jsem fakt hrozna.

Pamatuji si, jak jsem se v minulem tehotenstvi tesila, az zacnu na kontroly chodit kazdy tyden. Ted je to uplne jinak.....dostavujeme barak, chodim do prace a k tomu mame doma 2letou princeznu. Takze na tehotenstvi nejak zapominam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
18.6.07 21:17

Ahoj maminky, taky se hlásím po odmlce, nešlo nám PC..

Roste vám bříško?? Já musím už nezapínat zip, abych byla v pohodlí, sice mi špek zůstal po Adině, ale i tak cítím, jak jsem v kalhotech ještě napjatější…

Jinak musím napsat, že nemám na nic moc chutě, jím asi jako normálně, akorát pořád málo piju..Ach jo. Jinak jsme ok, v pondělí jdu na krev a v pátek do poradny a pro průkazku, tak snad bude vše ok.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
19.6.07 08:25

Cmeldo , tak s těma pidiporcema se k tobě přidávám. celý jídlo nepozřu ani náhodou, spí? třeba jen polívku. a housku jím na třikrát. a včera jsem snědla ty knedlíky celý dva…a to jsem nedělali ?ádný velký - dvě men?í jahůdky do jednoho a jen tenkou vrstvu těsta :roll:

Lenko , u mě ten růst bří?ka není zatím viditelný, proto?e u? břicho mám (jak řekl můj přítel, prostě u? mám náskok). ale taky jsem zvědavá kdy se začne kulatit. zase na druhou stranu spousta lidí je?tě nic netu?í, proto?e si myslí, ?e je to prostě jen ten můj ?pek :lol: ale jedny kalhoty u? jsem musela vyloučit ze ?atníku - začal se mi rozjí?dět zip. a teď nosím d?ínovou elastickou sukni a ta je mi zatím dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
19.6.07 08:58

Ahoj,

dlouho jsem tady nebyla a vy jste se pěkně rozjely. Přeji všem krásné ráno. Už mi nebývá tak špatně, jen trošku. K doktorovoi jdu za 14 dnů jen na krev a ptom za týden na poradnu - to bych měla být 13tt tak uvidíme.
Nemyslete na potraty a na všechno negativní. Pokud to má přijít, tak to přijde. Ze začátku se s tím většinou nedá nic dělat, proto se chodí jen co 3-4 týdny. Však ke konci si to užijeme pěkně - každý týden

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
19.6.07 09:41

Petrajdo ja se pred tydnem vratila z Krety, Byli jsme tam letecky na 15 dni a doktor mi predtim rekl, ze co se ma stat, tak se proste stane, obzvlaste v prvnim trimestru. Mela jsem sice obavy, ale tech 15 dni jsme se citila uplne nejlip od zacatku tehotenstvi, upravilo se mi zazivani atd. AKorat je treba se hodne mazat a nebyvat na slunicku moc dlouho. A taky neplavat dlouho v chladne vode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
19.6.07 10:33

ahoj holky :)
taky si tak uzivate to desne horko? :( ja strasne. a ke vsemu navic jsem zacala byt opravdu hodne naladova - a nejhorsi na tom je, ze si to vzdycky uvedomim, ale nemuzu s tim nic delat. a to jsem schopna se vytocit kvuli blbosti!!! treba ze se mi chce na wc, ktere neni v dosahu a tak se nastvu na manzela .. bez duvodu, jen proste proto¨, ze nechape, jak je to strasny, jak se mi chce hrozne moc na zachod a on nike.
taky to tak mate??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital