LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
15.6.07 12:10

Taminko, Tvou zprávičku jsem si přečetla až teď… (měla jsem tu svoji pěkně dlouho rozepsanou)… Moc mě to mrzí. Fakt moc. A věřím, že za chvilku se tady zase objevíš. Moc Ti držím palečky!
Prosím, neztrácej naději, třeba by to dopadlo později mnohem hůř (třeba moje teta miminko sice udržela, ale dnes je její dcera - přes 40 let věku - tak děsivě postižená, že je člověku spíš do breku a přál by si, aby to kdysi příroda zařídila sama a jinak)…
Drž se, myslím na Tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
15.6.07 12:29

Mila Taminko,
je mi moc lito, ze sis tim musela projit, ze po te obrovske radosti z // je tu nejdnou zklamani, (sebe)obvinovani a oci pro plac. Citim s Tebou. Plac, ulevi se Ti. Ale neplac dlouho a zkus se na to podivat i z druhe strany. To, ze se Vam to povedlo, ze jste cekali detatko, je obrovsky zazrak! Znamena to, ze Vy dva muzete mit deti! Co by za to spousta paru dala, aby se jim ty vytouzene // objevily. Ted vis, ze to jde. A az se vysmutnis, poradne se opij (to my ted nejmin 9 mesicu + dobu kojeni nebudeme moct), snez neco hodne nezdraveho (to nam taky nehrozi) a hupnete na to znovu. Ty // tam zase brzy budou, uvidis! Hlavu vzhuru, bude zase lip cili co Te nezabije, to Te posili.
Az uz to nebude tolik bolet, urcite sem chod dal a pis, jak si vedete, rada o Tobe uslysim!
Objimam Te aspon takhle virtualne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.6.07 12:31

Ahoj holky

dekuji vam za utechu.Musim ale uprimne rict,ze ani moc nesmutnim,protoze jsem se vyplakala uz minuly tyden,kdyz jsem se na UTZ dozvedela o te rase co moje miminko melo.
Prirode se hold porucit neda a zaridila si to po svem.Urcite je lepe ze uz ted nez pozdeji kdy bych mohla mit i nejake komplikace a nebo mit postizene dite coz bych urcite nesnesla.
Takze si rikam ze to tak proste ma byt a ze za par mesicu zase budu mit v brisku miminko(a doufam ze tentokrat zdrave-protoze je jedno co mate mit jestli kluka nebo holku-ale hlavne at je to zdrave.Kdyz pak otehotnim tak si toho budu vazit jeste mnohem vic nez ted a budu stastna za ten dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
15.6.07 13:13

Taminko,
to je mi take moc lito. Priroda to holt zaridila, asi to opravdu nebylo v poradku. Preji Ti, aby jsi brzo mela na testu //!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
15.6.07 13:17

Marjanko,
to je dobre, ze jsi se z „dovci“ vratila. Jen k tomu spineni. Ja jsem mela pred tydnem v 6tt take kratke zaspineni (opravdu jen ruzovy nadech na toaletnim papiru) a od te doby je to ok. Dr. rikal, ze se zarodek mohl zavrtavat hloubeji do tkane a z toho to spineni.
Tak drzim palecky, at je vse ok. Ta cysta take bude urcite dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
16.6.07 20:14

Taminko,

posilam ti moc energie a virtualni pohlazeni. A pevne doufam, ze brzy najdes // znovu.

Holky, ja vam zacinam byt nejaka spatna. V nasem denicku, kde jsem se starsi dcerou, jsme byli 4 tehule s terminem konec prosince - zacatek unora. A ty tri vsechny o miminko prisly. Dve mely zamlkla tehotenstci a u te treti nevim, protoze jsem se o tom dozvedela az ted. Ale chudacek rychle musela do nemocnice na dovolene v Cerne Hore. A ja jsem jedina, ktera je zatim bez problemu. Tak va nevim, ale jsem z toho nejaka rozhozena :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
18.6.07 09:32

Ale no tak holky ! Trosku optimismu, staci, ze mame hnusne pocasi ( alespon my v Praze). Ja jsem taky porad jak na trni, protoze nemam vicemene zadne obtize a do poradny jdu az ve stredu, coz bude teprve moje druha navsteva u doktora. Pokud je neco spatne, jsou vzdy nejake priznaky, bolesti ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
18.6.07 10:35

Dobré dopoledne spolutěhulky, hlásím, že na Karlovarsku se už počasí trochu lepší - ale lilo celou noc. Spali jsem při otevřenám okně a asi jsem trochu chytla průvan, protože mě děsně bolí za krkem - takže se musím otáčet celým tělem :roll:

Medanku , já se pořád taky bojím, protože u doktorky jsem byla naposledy 29.5. a na další kontrolu jdu až 27.6. ale zkouším se uklidnit tím, že když je mi občas trochu divně, tak že je určitě vše v pořádku.
teda včera jsem důkladně kýchla a dost mě zabolelo v pravým podbřišku, tak jsem se trochu vyděsila. ale hned to přešlo, tak snad to nebylo nic vážného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
18.6.07 11:43

ahoj holky :)
jen zadny smutneni, musime doufat, ze to bude vsechno ok :)
ja mam taky dalsi kontrolu 27.6. - tak doufam taky, ze je vsechno vp oradku.
Zdeenjo, k tomu pichani vpravo - to jsem cetla tusim na Prosinec2007, holky psaly, ze to nic neni .. ze snad nejaky vazy jen se natahuji a tak …

Ja jsem zatim stale relativne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
18.6.07 11:45

jeste jsem se chtela zeptat - nerekly vam vasi doktori, co vsechno je treba behem tehu absolvovat za vysetreni? Mne nerekli nic, ale cetla jsem, ze zubare a EKG urcite …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
18.6.07 11:50

Cmeldo , mě taky doktorka neřekla o dalších vyšetřeních nic. jen sestra mi řekla, že si mám dojít k zubaři a k praktickému lékaři. to ale nechám asi až na dobu po tom 12tt. k zubaři musím stejně na pololetní pravidelnou prohlídku a k praktické aspoň nahlásím, že jsem těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.6.07 12:06

Ahoj holky!
Já jsem taky docela nervozní. Je sice pravda, že je mi denně pěkně zle, že cítím skoro denně svůj „natažený sval“ - dělohu, taky docela dost bolící prsa a k tomu jsem neustále s tlakem něke těsně pod vrcholem hlavy, tak mě to lehce uklidňuje. Ale vůbec to nemusí být dobře, páč nevím, jak se projevuje nebo neprojevuje zamklé těhu a tak…
Moje Dr. mě taky pozvala až na 27.6. a asi budu do té doby jak na trní…
Ale pořád věřím tomu, že ti naši malincí bojovníci jsou tam a že když je zrovna není cítit, tak jen odpočívají. A kdžy bojujou - jakože je nám zle a tak, tak že prostě zrovna aktivně dávají najevo, že jsou tu…
Držme si všechny pěstičky a nedávejme jen na ty nejhorší příběhy!
To bysme pak z toho nemohly mít žádnou radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
18.6.07 12:11

Taky mám pořád strach ze zamlklého těhotenství - protože taky nevím jak se projevuje. jestli třeba vymizí všechny příznaky, nebo jak? netušíte náhodou? nebo se to neprojevuje vůbec :roll: mám totiž dojem, že mi trochu odezněla bolest prsou - a už se samozřejmě lekám. a špatně je mi jen trochu - radši bych zvracela a byla aspoň trochu jistější. no jo, jsem prostě vyděšená prvotěhule :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.6.07 12:48

Tak jsem se zkusila kouknout a nšla jsem tohle:
„Zamlklý potrat (missed abortion) - odumřelé plodové vejce nevyvolává děložní kontrakce a zůstává v děloze. Pokud nedojde k odstranění, může dojít k jeho infikování, vyvolání nepravidelného krvácení a po určité době může dojít buď k jeho potracení nebo v ojedinělých případech k jeho vstřebání.“
A toto:
„Hrozící potrat (abortus imminens) se projevuje slabým krvácením a mírnou bolestí v podbřišku. Příčinou krvácení bývá menstruační cyklus. Pokud nejde o počátek probíhajícího potratu způsobeného závažným poškozením plodového vejce, může dojít při včasné léčbě k zástavě krvácení a těhotenství pokračuje.“

Víte co by mě zajímalo? Když je provní trimestr tak rizikový z hlediska těchto věcí, proč si nás lékařstvo nezve častěji. Spoustě věcí prý jde předejít včasným odhalením a klidem a přitom doktory začneme zajímat až někdy koncem prvního trimestru… Je to dost nefér… Udržování rodu teda pěkně zadrbávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
18.6.07 12:55

Mars , přesně - taky mi to přijde divný - vidět nás jen jednou za měsíc. já bych tam klidně chodila ka?dý týden! mě si po potvrzení těhu na dal?í kontrolu pozvali a? za 5 týdnů! teda s močí u? za 14 dnů, ale k doktorce jsem vůbec ne?la - proto?e tam ani nebyla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí