Poradna duly
Jana Čurdová
PeZo - tak co, uzila sis volny vikend?
My dodelavame bydleni, takze o volnu si muzu nechat zdat. Ach jo. Dneska rano jsme aspon Jessy vzaly do Aquaparku, tam se ji vzdycky libi a potom uz jsme se zase pustili do malovani a natirani vseho co je potreba. Ale az to bude hotove, tak to bude naaaaaadherne.
Mela bych ji spat, to brzke ranni vstavani a cestovani me zacina unavovat
A to jezdim autem.
Dobré ranko, hlásím se po třech dnech nepřítomnosti.
u mě se žádná výrazná změna zatím neudála, akorát jsem si musela koupit větší podprsenku - už 80D a i tak je to tak akorát - teda obvod je mi větší, ale košíčky akorát…jsem zvědavá jestli to bude ještě pokračovat
protože se většíma košíčkama už dělají i strašně velký obvody a navíc jsou to fakt hrůzy nepěkný - a dávat tisícovku se mi taky moc nechce ![]()
PeZo , já jsem taky pořád nadmutá, mám dojem že snad po všem.
Cmeldo , já mám berušky (tak říkáme se ségrou a mamkou doma jebákům) po celým výstřihu a hlavně kolem vlasů. a dokonce i na ramenou a zádech - tam jsem v životě nic neměla
kamarádka mi půjčila chytrou knížku, a tam psali, že by se po třetím měsíc měla ustáit hladina nějakýho hormonu, který to způsobuje a že by to mělo odeznít. tak doufám, že to tam bude, protože nosit trička ke krku mě nebaví - a navíc jich moc nemám ![]()
Dobré ránko děvčata
!!
Tak jsem po odběru krve, sestřička mě rovnou zvážila a zatím mám asi 1,5 kg nahoře, což beru jako malý úspěch, protože při Adélce jsem měla v tuto dobu už tak 4 kg nahoře
No, snad mi to vydrží..
Jinak jsme pořád sama, manžel se rozhodl, že zůstanou na chatě, na jednu stranu mám děsné dilema, jestli jet za nima už dneska, nebo ještě zítra jít na domluvený obídek s kamarádkou a až potom jet. Po malé se mi stýská, ale je to po dvou letech, kdy jsem úúúplně sama v bytě, je tu uklizeno a klid
Tak vám nevím..
A jinak co se týče popdrdy, tak já jsem nakonec zakoupila příšerně drahou, ale zato ve všech směrech naprosto dokonalou a nakonec nejlépe sloužící Anitu a pokud si dobře vzpomínám, měla jsem ke konci 85E, ale odnosila jsem ji i po porodu a to dlouho. Je fakt, že ten obvod byl pak větší, ale protože nejsem skromně vybavená
měla jsem tam prsa jako v bavlnce. Takže už je vypraná a připravená na další kolo. Jinak to budu řešit asi sportovníma podprdama. A ještě jedna změna, už musím nosit volnější kalhoty na bříšku, takže všechny plandáky jsou mi teď akorát. Tak uvidíme.
Všem pohodový den !!! ![]()
dobre rano, devcata ![]()
u nas taky zadna zmena, dokonce prsa uz neboli a ustalila jsem se na velikosti 80E namisto standardni 75D ![]()
o vikendu jsme u nasich grilovali, takze se vsichni cpali a ja se tak tesila na pstruha, ze jsem ho pak snedla jen kousek a byla jsem tech vuni a vseho preplnena na dva dny. takze zatim mam 1,5Kg dole. Tak uvidime ve stredu na kontrole.
diky tomu teplu ted n osim porad jen sukne, ty mam celkem volne, ptz jsou bokove, takze ted s briskem problemy nemam nastesti
ale vcera manza brisko porad hladil a radoval se, jak se zakulacuje ![]()
Cauky spolutehulky, doufam, ze jste mely stejne pohodovy vikend jako ja
Uplne nicnedelani, manzel me obskakoval jak se dalo, dokonce kdyz jsem mela na neco chut a nebylo to doma, tak skocil do obchodu !!! A bez remcani.
Dneska jdu na UZV kvuli tem vrozenym vadam v 1. trimestru, tak se tesim, ale zaroven mam i trosku obavy.
Zitra nam konecne nainstaluji internet domu, tak muzu vice psat. Z prace to nestiham, klienti jaksi nepoznali, ze me maji setrit ![]()
PeZo - ja mam obcas pocit, ze uz musim kazdou chvili porodit, ale na vaze jsem mela dokonce o kilo min, tak nevim. Ale na kalhotech uz to citim, obzvlaste pokud maji trosku vyssi pas, hlavne pri sezeni. Jsem tedy rada za teplo, protoze muzu nosit sukne a v kazde mam rezervu. A dziny mam vsechny bokove, tak to je v pohode.
Medánku , dr?ím palce na UZV!
Mě taky v práci nikdo ne?etří - spolupracovníci o mém těhu vědí, proto?e ?éf to rozkecal, kde se dalo
ale osoby docházející a otravující nic netu?í a prací mě zavalují a volají a pí?ou maily…děs, běs. a jeslti budou pokračovat vedra, tak docela vá?ně uva?uju o tom, ?e bych byla doma. navíc si u? teď mačkám břicho, jak celej den sedím u stolu a počítače a nevím jak to budu dělat později…
pracující spolutěhulky, jak to uděláte s prací vy? mě se tu rozhodně do konce listopadu trčet nehce ![]()
Zdeenjo, taky se mi nechce trcet do listopadu v praci, ale potrebujeme ted kazdou korunu, takze mi nic jineho nezbude. Taky to nechci videt, jak cely den travim u pc v sede s balonem pred sebou
ale nejradsi bych se sbalila a zustala doma hned ted
jak me to tu nebavi.
Ahojky, všechny zdravím a doufám, že tu najdu někoho, kdo prožívá stejné období jako já ![]()
ahoj holky ![]()
m.p.v. vitej mezi nami ![]()
tak ja mam za sebou prvni cast toho screeningu - ultrazvuk, cekam ted na vysledky krve. Ultrazvuk probihal v pohode - MUDr. tam meril tloustku podkozniho vaku v oblasti sije a dival se, jestli ma mimco nosni kustku (podezreni na downa mivaji misto kustky jen chrupavku a tlusty podkozni vak s tekutinou). Pry to vypada dobre u nas. Bublina je ted 8,7 cm aj s nozickama (ma 2, tak je to dobre
) a mlela sebou jak zavodnik
manza koukal na ten monitor tak zjihle, az jsem se musela smat ![]()
zitra me ceka KO u moji doktorky, donesu ji ty vysledky a uvidime, co mi povi pekneho ![]()
Cmeldo , gratuluju ke kontrole!
mě UZV čeká zítra, tak jsem už taky napnutá. dělali ti vnitřní nebo vnější? chtěla bych taky s sebou vzít přítele, prý je to poslední ultrazvuk, kdy je mimčo ještě vidět celé, pak už se prý na obrazovku celé nevejde.
a 8,7 cm
to už je teda obřík!
M.P.V. , vítej mezi námi! nové těhulky jsou pořád přibírány!
s tou prací pořád nevím - dojíždím ráno autobusem, odpoledne mě vozí přítel autem. teď o prázdninách to bude v buse pohoda, ale děsím se toho, jak se budu s břichem mačkat a stát celou cestu
protože ten ranní autous bývá tak narvanej, že se k sedačkám kolikrát ani nedostanu. a jezdí jen jeden za hodinu - tak jedině že bych jezdila do práce až na půl devátou
no uvidíme.
Zdeenjo, ted to byl vnejsi ultrazvuk, uvidim ale, co to bude zitra na kontrole u moji MUDr., zatim mi vzdycky delala vnitrni. A manzu si muzu vzti s sebou bez problemu, mi doktorka dycky rika. Tak at ti to dobre dopadne ![]()
jo a ad ta veliksot - 8,7 top ma s nozickama, ale ten rozmer, jak se bere od hlavy k zadecku, to je 6 cm, coz pry odpovida tomu 12 tydnu a kousek, rikal MUDr. A posunul mi termin porodu na 6.1.
Ahoj Holky, tak ja se taky po delsi dobe hlasim. Taky bych chtela kontrolu uz zitra nebo dnes, ja jdu az pristi utery, to budu 11 + 5tt. Tesim tesim
Jinak uz mam 1kg nahore. Jak je to u vas? A uz mate brisko? Ja jo, tricko na telo si vzit nemuzu ani nahodou, v praci jeste porad tajim. Byla jsem minuly tyden povysena a dostanu od 1.7. pridanom tak musim jeste tajit. Brzo budu muste s pravdou ven. Ale co, spatny svedomi nemam! Moje 3 kolegyne podaly prave vypoved, takze tu zustanu uplne sama, prace nad hlavu, ten stres, a to jsem si myslela, jak si budu tehotenstvi uzivat ![]()
jezis, holky, ja uz jsem uplne prastena. bublina jeste neni na svete a ja uz okukuju stranky zakladnich skol tady v okoli, ktera ma jaky programa tak ![]()
Ahojky holky!
Tak po šesti dnech se mi zase podařilo naladit tuhle diskuzi… Po bouřce nám jednoho dne vyhoře počítač, takže nás dost kvalitně odřízl od světa. Naštěstí z nejhoršího jsme venku. Jen ta data.....
K té váze - já mám od početí cca 3,5 kg dole. Doufám, že to není nic závažného. A spodní část bříška mi celkem slušně vykukuje, takže vypadám jak s plaveckým kruhem. ![]()
Zle už mi není denně, prsa taky nebolí jak čert denně - nosím zmenšovací podprsenku (běžnou velikost 80E), takže jsem docela spokojená. Jen když ji sundám, trpím jak kůň. Je ale fakticky výborná. Stojí kolem 800,– a vpodstatě nepoužívám jinou, takže i těhotenství hodlám strávit jedině s ní. ![]()
A s prací jsem docela v pohodě. Mám milionového šéfa, takže fakt paráda. Nechává to jen na mě a pomáhá mi se vším, co jde. Tak pozorný človíček, až se divím, kde se to v něm bere. Je jako můj brácha ![]()
Zítra jdu na první ¨větší kontrolu (od odklepnutí těhu v cca 6tt). Jsem tak nervozní, že ani neumím dýchat
. Myslete na mě, prosím. Budu moc potřebovat vnitřní podporu.
Moc Vám všem děkuju a všechny moooooooooooooooooc pozdravuju! ![]()