Poradna duly
Jana Čurdová
Sariku me se tvuj metrik vubec neukazoval-myslim ten co jsi mela predtim,jen URL adresa,tak jsem se te chtela zeptat v kolikatem tt vlastne jsi a ted uz to vidim.
Me se moc libi ten metrik od Zdeenji-ten hrosik je kouzelny
Sariku , koukám, že jsme jen den od sebe! tak to budu na tvém metříku pozorovat, jak to naše hrošátko vlastně vypadá ![]()
To klidne pozoruj, s tim tvym hrosikem to mimi moc srovnavat nemuzes
![]()
uz doma premyslite, kam mimco ubytujete a tak? uz vybirate kocarky, postylky…?
Cmeldo , my jsme ještě ve stádiu budování nového bydlení - respektive zařizování, takže prostě do ložnice pořídíme navíc ještě i postýlku a komodu a skříň pro mimčo
kočárky zatím nevybírám a postýlku nejspíš zdědíme. takže se zatím žádné velké přípravy nechystají.
ty už vybíráš?
dneska už to balím, jdeme se zeptat, kdy že nám dodají tu objednanou kuchyň a doplatit zbytek ceny. zítra pa!
cmeldo: já toho mám dost po první dceři, ale nový kočárek si pořizovat budu, ale až po velkém ultrazvuku ve 20. týdnu - jsem trošku pověrčivá. U první dcery jsme to dělali taky tak. Ale kočárek už vím bude to Mikado Ox-ford. Jinak ještě nějaké věci si koupím, ale ten základ vlastně mám
Ivulka
Ahoj holky, tak jsem zpátky, UTZ dopadl výborně, srdíčko bije, bágl s jídlem má taky u sebe a jako vždy k mé smůle mám už druhé dítě naprosto nefotogenické, snímeček je prostě mlha jenom ten jídelní váček ![]()
Nicméně odpovídá 7+4tt, 25.6. jdu na krev a 29.6. jdu na kontrolu a dostanu průkazku..Takže tak..
Adina to má taky prý jakš takš dobrý, ale toho 29.6. jdeme spolu, udělá jí kontrolní výtěry, tak pak se uvidí.. ![]()
S pitným režimem jsem na tom na štíru, ale dneska jsem si udělala pomerančovou šťávu a celou jí vychrupla, aby kulička mělo vitamínky…
Tak já jdu ven s Adinou, zase se ozvu..Zatím pa
ja zatim nenakupuju - to budu delat az taky po 20. tydnu, driv urco ne. spis ze se uz divam po netu, co je k mani, jaky jsou reference maminek a tak …
Tak ja jeste taky nanakupuju, spis jen pokukuju a planuju so kam doma umistim. Kocarky uz mam zmaknuty a predbezne vim, ze to bude bud Quinny Speedi nebo Jane Slalom Pro. Ale uvidim az je uvidim na vlastni oci, na netu vypada vsechno jinak nez ve skutecnosti.
PeZo to je fajn ze jsi i s mimi dopadla dobre.
My jeste nic nevybirame ani nekupujeme,zda se mi to moc brzo a nechci nic zakriknout-taky jsem trosku poverciva.
Postylku pak dame do loznice a az bude mimi trosku vetsi tak mu udelame v me pracovne pokojicek.I kdyz nevim kde budeme bydlet,ja i partner mame sve byty(muj je tedy o 1,5 pokoje vetsi) takze asi u me,ale uvazujeme o nejakem domecku.Prece jenom mi ta Ostrava pro miminko nepripada moc „uzasna“.
Ahoj holky,
no mě teda čím dál víc znepokojuje přístup mojí doktorky. V"bec nic se mnou neřešila. Jen mi řekla že teda je tam a že termín porodu jako 27. leden a pak že mám přijít 27.6. na kontrolu. O krvi, Rhčku, moči nebo průkazce ani slovo… Tak jsem trošku smutná, že jsem neviděla ani srdíčko a ani nevím žádné podrobnosti kolem… Myslíte, že je to vpořádku?
Jak jste tady řešily ty nákupy - taky jsem pověrčivá… Dokonce jsem to nikomu nechtěla prozradit, aby to dopadlo dobře.. Ale můj manžel je z toho tak nadšený, že na sobotní oslavě ochotně obešel všechny hosty a všem to vykvákal
Ale byl tak roztomilý, že jsem se na něj ani nemohla zlobit.
A ještě mi poraďte, kam chodíte na ty krásné metříky ![]()
Mějte se všechny moc krásně!
Moc!
ahoj mars
tak proc si nenajdes jinou dr a nebo tam nezavolas a na ty odbery a vse kolem se ji nezeptas?
Ja jsem taky mela takoveho doktora,holky ho tady v diskuzi dokonce resily,on mel hrozny prsitup,kdyz jsem s necim prisla tak se na me ani nepodival a dal mi cipky atd.
Proto jsem se rozhodla kdyz jsem po tom co jsem za nim byla ze si myslim ze jsem tehotna a on se ani nepodival a rekl ze je jeste moc brzo dosla k zaveru,ze zmena bude nejlepsi.
Muj kecka to taky vsem kamaradum vykvakal a ja to nerekla zadne sve kamaradce abych to nahodou nezakrikla,ale taky se na nej nezlobim,protoze kdyz jim to vykladal tak byl mooooooc hrdy.
S tema metrikama-mrkni na diskuzi " jak funguje e-mimino" a nebo „testik“ a tam je vsechno popsano a jsou tam napsane i ty stranky.
Ahojky vsem,
tak jsem vas konecne docetla mam zase chivlku casu napsat. Jen doufam, ze jsem vsechny souvislosti pochytili spravne. Pokud bych psala nejake bludy, tak se omlouvam predem.
Taminko - tak jak? S pritelem uz ok? U nas bylo take minuly tyden dusno. Holt ty tehotensky hormony… Kdyby ti chlapi byli chapavejsi:-) Ono se to ale spravi, neboj.
PeZo - gratuluji k srdicku!
Gratuluji i vsem ostatnim, komu dopadla kontrola dobre.
Tak ja jsem byla vcera vecer docela vydesena, protoze jsem nepatrne zaspinila na toaletaku.. Nastesti se to od te doby neopakovalo. Jeste jsem dnes pro jistotu telefonovala doktorovi. Prece jen mam ale strach, zda jsem to svoje mimi nezakrikla.
Co se tyce krve, tak muj doktor mi ji take bude brat az nekdy v 10 - 11 tydnu. Ale vubec me to nijak neznepokojuje, protoze svymu doktorovi na 100 procent verim. Je fakt skvelej a vim, ze by nedelal nic, co by mi mohlo uskodit. RH faktor nevim ja ani on. Takze se teprve uvidi.
Take piju jak duha. Vetsinou mam fakt velkou zizen. Chute nijak zvlastni..spis vetsinou na stavnate veci a sladke (to je ale moje slabost odjakziva:-). Mam ale jednu specialni tehuuchylku. Hrozne moc mi voni benzin, kdyz cepuji. ![]()
Ja jsem jeste hodne na zacatku, tak o zadnem nakupovani nemuze byt rec. Nechci nic zakriknout, tak chci jeste chvilku vydrzet. Nicmene stejne se neubranim planovani, kam jak prijde postylka apod..
Holky, jak to mate s praci? Mate praci v poho ci stresujici? Ja pracuji jako obchodni manazer a tak bud sedim u PC nebo jezdim v aute a beham s notebookem - tak 2× tydne.. Zrovna dnes jsem mela docela stresik. Rano jsem spechala na jednani, ale musela jsem rychle dopsat mail…do toho na me skakal muj pes, ktery si nemuze zvyknout, kdyz ho nechavam o samote…a kdy jsem posbirala sako, notebook, tasku a zamykala, tak telefonoval jeden zakaznik, ze je nejaky problem a musim to zaridit… Pak jsem byla na obede s klientem a po jidle jsem se modlila, abych na nej nevrhla to drahe jidlo, ktere mi objednal:-) Navic mam neustale stres, abych splnila obrat apod.. Nekdy si rikam, ze se na to vykaslu a uziju si tehu, ale nechci to svoje tehu zakriknout…a taky penize.. Urcite bych se nevalela jen tak, ale mam moznost mit klidnejsi praci, kde bych pouze delala neco na PC…tak ale samozrejme hure placenou. Jelikoz pracuji na zivnostensky list, tak nemam narok na zadnou nemocenskou ani materskou.. Proste jen rodicovsky prispevek, pokud zdarne porodim… Tak to jsem si tak trochu postezovala
Vim, ze rada lidi to ma urcite jeste slozitejsi. S malym prckem doma to take urcite neni zadny med.
Tehu zdravi a zdar! ![]()