Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
vidím, že jste všechny zaneprázdněné.:-) Chtěla bych se zeptat na jednu takovou delikátní věc…tak se předem omouvám.
Neustále se cítím jakoby vlhká a mám trochu hlen..tj. lehký výtok. Jsem teď 5+1.. Vím, že už si tímto obdobím většina z vás prošla:-) Měly jste něco podobného?..Je to normální?
Díky:-)
ahoj petrajdo,
jo, to mam taky, jeste ted. napred jsem se lekla, jestli to neni nejaky zanet a tak, ptz i pri sexu to trosku bolelo, ale MUDra rekla, ze je to normalni.
ahoj petrajdo
ja to mela a stale trosku mam taky,pritel to ma rad
,ze zacatku me to trosku pri sexu bolelo ale je to tim ze vsechny organy jsou vice prokrvene a pry je to uplne normalni.Tak zadny strach
Klid, je to normální. Klidně to může trvat i celé těhotenství. Pokud ten „výtok“ nezapáchá a je čirý, nezbarvený, tak ej to v poho. Pokud se to zbarví , ale nepálí to nebo nešítpe tak se to ze začátku těhu neléčí - jelikož se to moc nedoporučuje. Jinak potom se bere stěr a na:,–(í se případná léčba, která neuškodí miminku
Ivulka
Ivulko ahoj
kdyz uz te tu vidim,tak bych se te chtela zeptat kde jsi v Ove kupovala tehotenske pradlo.
Moc díky za odpovědi!! Tak rychlé reakce! To je fakt super!
Taminko: poslala jsem ti SZ - to co jsem prezentovala tam, by se tady administrátorům nelíbilo, proto to řeším takto
jinak:
Pokud chceš oblečení, kupovala jsem v Porubě (pochopitelně, že?) a to je kousek nad vozovnou, na levé straně - takový maličký obchod - já si tam koupila dvoje kalhoty a jinak jsem používala zbytek svého normálního oblečení - jsem trochu při těle, takže nosím volnější věci. Ten obchod má sice dražší ceny, ale já tam byla spokojená
ahoj
diky za SZ,kuknu na to.Jinak ja mam konfekcni velikost 34-36 a ted se mi trosku nalila prsa takze vsechny podprsenky mam normalne 70C a ted uz je mi jak kosicek tak obvod maly.Kalhoty si budu muset koupit protoze uz zadne dzinsy nezapnu ![]()
Ahojky ještě jednou. Tak jsem před chvilkou volala doktorovi. Chtěla jsem se objednat až an příští týden. Sestřička ale říkala, že mě bude chtít doktor vidět co nejdříve, aby se přesvědčil, že je vše ok. Takže jdu už zítra ráno. Držte mi palečky, prosím:-)
Uvidis,ze vsechno dobre dopadne a urcite nam dej vedet
Urcite Ti bude delat vnitrni UTZ,z toho ja mam prvni fotecku(malinka fazolka).Ale je to na lednicce a je to KRASNE!!!!!
Jasně , to bude v pohodě. Doktor se chce jen přesvědčit, že to není mimoděložní. To bude dobrý. Určitě napiš
Ivulka
Ahoj Holky! Tak jak se mate? Moc to tu jeste nejak nezije
chtela jsem se zeptat alergicek - co berete proti alergii? Ja mam uz 2 tydny silenou, ale bojim se neco vzit. Tak se cpu kalciem, coz trochu pomaha, ale zadna slava. Neustale mam rymu, oci jak kralik a boli me hlava. Ta predstava, ze bych to mela vydrzet jeste 5 tydnu me desiiiiiiiiii! Berete nektera neco, co je pro tehotne?
Petrajdo tak co
![]()
Uz jsi zpatky doma od Dr?Jsem netrpeliva
![]()
Sarik zkus se zeptat sveho gynekologa,ten ti urcite poradi co muzes brat a co ne.