LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
29.5.07 14:06

Ahoj Peto
ja si testy delala uz asi tyden pred MS a vsechny mi vysly pozitivne a pak uz to tak pokracovalo a na prvni UTZ u Dr jsem byla 10 dni po vynechani MS a uz jsem tak mela tu malou fazolku a to uz jsem byla 5tt+1 tehotna,takze jsem otehotnela v obdobi menses.
Ty moje nalady jsou taky silene,porad si myslim ze me partner nema dost rad a ze mi to nedava najevo a ten je ze me uplne sileny a taky se obcas tak hrozne pohadame az se bojim ze tim stresem miminku ublizim.
 Tamara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
29.5.07 14:45

Tak ty bolesti bradavek - věřím, to je hodně nepříjemné, při prvním těhu taky hodně bolely, ale teď jenom trošku. Doporučila bych zkusit vydržet aspoň do 6tt, aby byl na ultrazvuku vidět žloutkový váček.
Jinak já jsem s náladou tak stejně, akorát víc myslím na svého tátu, který umřel před 2 měsíci zcela nečekaně, tak z toho mi je smutno, ale jsem ráda. že to těhu přišlo až po jeho smrti, jelikož nevím, jestli by se fazol při tom šoku udržel.
Teď píšu, dcerka spí, tak mám chvilku , ale s ní je to celkem záhul

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 14:58

Taminko, taky me bradavky boli. SIlene. Manza na ne nesmi sahat!! ale pry to dela hodne holkam a po 3. mesici to prejde, tak doufam :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 15:07

cmeldo,parner na ne taky nesmi sahat ale kdyz on se obcas zapomene a ja bych ho pak nejradeji necim pretahla!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:
Jenze kdyz on si neda rict a vymlouva se,ze vzdycky zapomnel-kecka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 15:13

Taminko, to mi povidej :D ale zas hrozne rad hladi brisko a povida s tou nasi bublinkou, moc si preje holku, protoze uz dva kluky ma. Mne je to jedno, moje to bude prvni vlastni :) ted cekam na patek, jdu do prvni poradny a budu znat vysledky odberu, snad bude vsechno v poho :)

Holky, taky uvazujete o tom kombinovanym NT+biochem. screeningu? pry se to dela nekdy v 10-12 tt, stoji to kolem 1400. Asi do toho pujdu, uz mam zjisteny, kde to v brne delaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 15:20

ten muj taky rad hladi brisko a taky by radeji holcicku(i kdyz je to nase prvni),ale prej by aspon byla jako maminka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 15:46

Ahojky,
díky za odpovědi. No, tak se asi objednám na příští týden..to bude šestý týden. Bradavky mne také trochu bolí..ale asi to bude ještě horší.. Přece jen jsem trochu pozadu.

Holky já vám tak závidim. Můj partner mi sice hladí bříško, ale to dělá většinou i normálně.. Jinak to nijak moc neprožívá..tak právě kvůli tomu ta hádka dnes. Jsem možná přecitlivělá. Jinak už také svoje děti má. Ale myslím, že by chtěl kluka. Já spíš holku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 15:48

petrajda: kolik tvemu priteli je? treba spis ma strach, z toho noveho prcka, to vis, chlap :)) ten muj me teda opecovava az moc zase, hadame se zas kvuli tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 15:58

holky me bude 32 a memu bude 39 a muzu rict,ze se taky dost hadame kvuli tomu ze to tehu tak neproziva jako ja.Ale u nas zen je to zrejme neco jineho a navic mi rekl,ze je to tak velka zmena ze i kdyz to chtel tak si na to musi zvyknout a ze mu mam dat cas.Myslim si,ze pristi stredu az se mnou pujde do poradny(coz on hrozne chce) se to vsechno zmeni a neco se v nem zlomi.
Ja bych si taky radeji prala holcicku,ale ono je to vlastne jedno,hlavne at je to zdrave.
Takze si myslim petrajdo,ze si ti nasi chlapi urcite zvyknou a pak nas budou tak moc opecovavat jako cmeldu az se s nema budem hadat zase kvuli tomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 15:59

cmeldo - Příteli je 39 a mně 26.. Nicméně on chtěl mimčo už mnohem dříve než já.. Těšila jsem se, jak mě bude opečovávat a teď mě fakt štve. Byl naštvaný, že já jsem tak vylítla a nevěděl proč… Dokonce měl řeši o tom, že tedy můžu být sama. To mi na náladě nepřidá, protože jsem si myslela, že je tedy zodpovědnější, když chce mimi.. Přece jen se už nějakou dobu známe. Svobodná mamča …tak to by bylo hodně složité. Taky ale o to mimčo nechci přijít. No nic.. Ono se to nějak vyřeší. Možná jsem opravdu přecitlivělá. Omlouvám se, že sem píši něco, co vlastně úplně nesouvisí s tématem.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 16:03

tak jsme na tom podobne, holky, me je 30 a manzovi 39 :)
On chtel taky dite vic nez ja, ale je fakt, ze ten muj ma radost snad ze vseho.
je taky mozny, ze s nama ty hormony fakt mavaji a ze jinak bysme tak citlivy nebyly .. zkusme ty nase chlapy tolerovat. ja teda citim ze zacinam byt spis agresivni v nekterych chvilich a musim se hodne krotit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 16:04

Taminko - máš pravdu. Asi to tak je. Fakt na sobě pozoruji, že jsem více přecitlivělá. Na to, že jsem teprve 4tt+6 se to na mně podepisuje nějak brzo.. Už o víkendu dokonce moje rodina (která o těhu neví) říkala, že jsem nějaká „náladová“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 16:07

Holky, tak to jooo. Je fakt, ze jsem dnes byla hodně agresivní.. Teď se tomu směji, když to čmelda píše, ale je to tak.
Já nějak automaticky předpokládám, že by chlap měl automaticky zjihnout a opečovávat.. Tak asi ne.

Ještě závidím jednu věc. Ač jsem technicky zdatná..nepodařil se mi vložit metřík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 16:07

cmeldo ja sama zasnu nad tim jak protivna na toho sveho dokazu byt!!Ja byt chlapem tak uz se sebou nejsem.
Petrajdo taky na toho meho vylitnu a ani nevim proc a taky mi obcas rekne ze muzu byt klidna sama coz me moc nepotesi a taky uz mi parkrat rekl,ze kdybych nebyla tehotna a on nevedel(od svych kamaradu) ze tehotne maji takove vykyvy nalad tak uz by se mnou nebyl.
Muzu rict ze me nekdy fakt mrzi jak protivna na neho jsem,ale holt mi chybi vice te pozornosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 16:10

Jo jo petrajdo,taky jsem cekala ze ten muj zjihne a bude me na rukou nosit ale zrejme jsem mela mooooooooooooooooc bujnou predstavu..

P.S.s metrikem jsem taky mela problemy..Kde to chces mit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí