LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
1.6.07 12:03

petrajdo, povidej prehanej :)

na me zacala lezt nejaka choroba, kolem v praci vsichni prskaji, tkaze uz me boli klouby a v krku. ach jo, musim do postele s teplym cajem :( ja, ktera byla zvykla tydle veci lecet paralenem a za dva dny mela pokoj, se tu s tim budu trapit buhvijakdlouho, grrrrr
nemate, holky, osvedceny recept na nachlazeni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.6.07 12:23

cmeldo chudacku marode
ja taky vse lecila paralenem a za dva dny mela pokoj a ted se bojim vubec chodit nekam kde je hodne lidi abych neco nechytla a nemusela se lecit.

Jinak doufam,ze se nam petrajda co nejdriv ozve s novinkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
1.6.07 12:27

Ahoj Tami, ja se tomu bohuzel nevyhnu - denne v praci potkavam cca 20 lidi .. a to je pak tezky :( tak snad to pres vikend nejpozdeji prejde. Ted me ceka prvni poradna, tak se ozvu asi az navecer z domu.

snad se petrajda ozve s dobrou zpravickou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.6.07 12:48

tak hodne stesti v poradne.A dej vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
1.6.07 13:01

Ahojda holky,

hlasim se do klubu. Snad… Posledni ms 26.4., // v nedeli 27. 5., k mudr. v pondeli. Jestli dobre pocitam, tak jsem asi tak 4tt. Jsem jedna z nejmladsich (letos 28), manzel 31. Mam asi i zatim nejmladsi prvni decko - ted 13,5mes. Tehu jsme neplanovali a byla jsem dost prekvapena, protoze den pred testem jsem nesla nas 13kg poklad 8,5km v krosnicce. Jinak ho taham a tahat budu normalne - jeste nechodi a je moc maly na to, abych mu vysvetlila, proc ho ze dne na den prestanu nosit. Zatim se nase nove stesti drzi, a to kolikrat k tem 13kg pridavam jeste 9kg kocarku, kdyz mi nikdo nepomuze do schodu nebo autobusu. Ale jinak se uprimne desim, jak zvladnu dve deti, kdyz Kubikovi budou dva az teprve v dubnu.
Precitlivela jsem, ale nejak si to nestiham uvedomovat, jen me upozornuje okoli. Bolesti jako ms mam normalne, prsa neboli. Asi se tepve vzpamatovavaji z toho, ze nekojim teprve mesic.
Jinak jsme nikomu nic nerekli a nerekneme (stejne jako u Kubika) az do 12tt - nerada bych, kdyby to nedejboze nedopadlo, kazdemu zvlast licila, co se stalo.
Co se tyce nemoci v tehu, docela mi zabirala homeopatika. Na bolest v krku Homeogene 9, na rymu Coryzallia a na alergii Rhinallegy. Jinak jsem loni i letos nemela alergicke obtize, protoze me zrejme chranilo kojeni. Nikdy jsem ale nemela dramaticky prubeh alergie, takze nevim, nakolik se na me muze dat.
Tolik napoprve, zitra mizime na vikend a ozvu se asi az v pondeli po ko u dr. Slunecny vikend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.6.07 13:05

Ahoj marjanko
tak vitej mezi nami a uprimne gratuluji.
Hezky vikend a v pondeli se ozvi jak dopadla ko u dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
1.6.07 14:27

Ahoj holky, koukám, že už jsme se přejmenovali :wink: tak už zase vím, jak vás hledat..

No, já jsem dneska od rána v jednom kole, byli jsme na dětské olympiádě, Adině rostou zuby nebo co, tak je fakt milá, krom toho trochu chraptí, tak jenom čekán, kdy se to na mě sesype..
Co se týče odpočívání, tak nevím, kdy a jak, protože sedačku zalehl manžel a do ložnice se mi nechce, protože pak se mi nebude chtít se zvednout…Tak tu sedím a píšu..

Jinak mě čeká doktor zase v úterý, aby si už poslechl srdíčko, tak uvidíme, budeme na chatě, tak až se vrátíme, dám vám echo…

Vítám nově příchozí a miminkům zdar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
2.6.07 19:23

bylo to tam! :-)

Ahojky holky,
omlouvám se moc, že odpovídám až dnes. Jelikož mám gynekologa 80 km, tak jsem to ještě spojila s jinýma povinnostma. Přijela jsem domů až pozdě odpoledne a to jsme hned běželi pryč - ke známým na grilčo. Byla jsem fakt úplně hotová.

Nicméně teď k věci:-) Doktor viděl na ultrazvuku dutinku!! Hurá! Potvrdil mi 5 týden. Zatím vychází předpokládané datum porodu dle ultrazvuku na 3.2. (tj. o něco později než dle MS..to ale odpovídá, protože mám ovulaci později). Na další kontrolu jdu cca za 14 dní.. Nevím, jak to vydržím. Dnes mi je dobře..břicho nebolí, prsa nebolí..jako bych nebyla těhotná.. tak se zase bojím, jestli se to nějak nezastavilo.. Ale to jsem celá já…vždy se bojím, abych něco nezakřikla, tak vidím ten horší případ.

Holky, kdy jste to řekly svým příbuzným..rodičům?? Já jsem to nakonec nevydržela a řekla jsem to sestře. byla jsem u ní při cestě od gynekologa. Myslela jsem, že to vydržím až do svatby, ale já nějak raději tyto věci sdílím…Prostě jsem hrozná slepice:-)

Marjanko, vítám do „klubu“! Já mám poslední MS 25.4., tak to jsme ve skoro steném stádiu. Já jsem dnes 5+3. Stejně jako ostatní holky to máš asi složitější, protože máš doma ještě malého prcka. Držím palečky, ať to zvládneš.

Přeji všem krásný víkend a příjemné těhu starosti! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
4.6.07 07:18

Petrajdo - super, gratuluji

Jinak přeji všem krásné dobré pondělní ráno

V sobotu večer jsem měla jít na svatbu - bohužel nešla, bylo mi opět tak zle, že jsem sotva lezla

Jinak bych pořád spala - u prvního těhu jsem si to nemohla dovolit kvůli práci a nyní si to nemůžu dovolit kvůli mé dceři, která mě nenechá spát

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.6.07 08:52

Ahoj holky

petrajdo no hura ze ses ozvala!tak ti velice gratuluji a uvidis ze to do dalsi kontroly vydrzis.Ja jdu do TP ve stredu :D :D :D A prosim te,nestresuj!!!I kdyz te nic neboli tak je urcite vse OK.
Ohledne toho kdy jsme to rekli rodine atd.Ja to mamce volala hned jak jsem objevila //,ta byla nadsena ale rekla at o tom moc nemluvime at se to nezakrikne.Jinak partner je kecka :! :! Doma to jeste nikdo nevi ale jeho kamaradi to vi vsichni.Vcera jsme byli s jeho kamosem a pritelkyni s Olmika na veceri a ti uz se nas ptali jak budeme resit dovolenou s prckem :roll: :roll: Trochu brzo,ne :?: :!
Me ted nastesti nic neboli ani mi neni spatne ale sem porad taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak unavena.
Holky jedete nejak letos na dovu?My chceme letet jeste ted v cervnu asi na Mallorku nebo Kanary,protoze o prazdninach se mi nechce kdyz je vsude moc lidi.
Tak hezke pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
4.6.07 09:18

No asi na dovču pojedeme. Musíme vybírat něco blízko od Ostravy : třeba beskydy, ale hned z kraje a ne vysoko, jelikož malé je špatně v autě po 10 minutách a zblije nám vždycky celé auto. Takže asi jen na prodloužený víken koncem srpna nebo začátkem září.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
4.6.07 10:41

ahoj holky,

petrajdo: tak to je super. hlavne se nestresuj, kazda to mame jinak s temi fyzickymi projevy :)

my to doma rekli az po prvni navsteve MUDr. v 6. tt, vsichni meli velkou radost :)) jen manzelovo synatori byli zpocatku trosku vyvaleni :D

a dvocu planujeme tak, ze prvni tyden jede manza + synacci a ja budu mit klidek sama a pak se uvidi, jestli se mi nekam bude chtit … ja v lete nejradsi tak tatry nebo slov. raj, kde neni takovy teplo, ale na tury se teda necitim ani ted natoz za 2 mesice.

Uz nakupujete volne oblecky? Me uz dost tahnou firle - ac bokovky - takze jsem o vikendu udelala nalet a zakoupila dlouhou sukni s pruznym pasem a dlouha tricka :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.6.07 12:44

ahoj
taky uz planuju ze si musim neco koupit,protoze dziny uz proste nezapnu a kdyz jo tak me to desne tlaci takze to radeji nenosim.Nemohla jsem u nas nikde sehnat obchod s tehu modou,ale vcera jsem jeden nasla v centru tak tam ve stredu pujdu.

Jinak mimochodem-je nas tady v lednatkach celkem malo,nemyslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
4.6.07 12:50

Jé, omylem jsem na Vás klikla :D a padla na mě nostalgie…
Přeju vám bezproblémové těhotenství, rychlý porod a krásná zdravá miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
4.6.07 12:51

Ahojky,
tak u nás je to s dovolenou ve hvězdách. Vše se uvidí dle času a peněz. V červenci budeme mít svatbu. I když jsme chtěli něco malého, tak nakonec nás to stejně bude stát dost.. Navíc potřebujeme udělat doma nějaké rekonstrukce. uvidíme, uvidíme.. Nějakou svatební cestu bychom si zašloužili:-)

Jinak zatím to ví opravdu jen sestra a její rodina. Co se týče přítelových dětí, tak tam rozhodně nepočítáme s nějakým oznamováním dřív, než to bude nutné. Jen bych si zažívala zbytečný teror od ex a další nervování v těhu nepotřebuji..svatbu jim patrně oznámíme také až po.

Ivulko, jak píšeš, že jsi nešla na svatbu díky nevolnosti.. Já doufám, že neprošvihnu kvůli nevolnosti vlastní svatbu. Navíc za tři týdny jdu na svatbu kamarádce .-)

Co se týče spánku, tak já jsem také hrooooozně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí