Poradna duly
Jana Čurdová
rady: tak snad ti to taky vyjde
dnes to budem rikat pritelovo detem, anzo s nimi zijeme, tak jsem zvedava, jak to prijmou
Ahoj holky,ja mela prvni fotecku v 5tt a byla to takova malinka fazolka,ale i tak to mam prilepeny na lednicce a uz se tesim az za dva tydny pujdu na prvni poradnu a to moje miminko uvidim ![]()
Vsem hezke tehu a at se nam pekne kulati briska
Ahoj holky,
moc Vám všem gratuluju k těhotenství
Prostě jsem se na Vás musela přijít podívat
Ale je Vás tu docela málo......
Jééééé gratulace všem budoucím lednáčkům 2008! Jak tu psala Hannka - už sme vás fakt všechn z ledna 2007 vyhlížely - páč jsme přesně tohle prožívaly loni touhle dobou… já byla na první prohlídce a UTZ kolem třicátého května a už tam byla malá Kikča vidět.-) a dneska je to kus čtyřměsíční ženské.-)) tak se holky držte a kdyby něco, nakouknětte do Ledna2007 pro radu.-) Zdarec, mimišákům palec.-)
Takže se hlásím do klubu. U lékaře jsem byla minulýt týden v úterý - to jsem byla 6tt a mám obrázek, je tam taková pidi fazolka - ale srdeční akce ještě viět nebyla. Kontrolu mám 9.6. - tak uvidíme. Bolesti v podbřišku jsou normální
Ivulka
ahoj taky mi to nedalo se sem nekouknout, před rokem jsem byla na vašem místě a tak trochu Vám zavídím, že máte vše před sebou. Těhotenství si náležitě užívejte
Všem Vám přeju pohodové těhu a nádherná zdravá miminka.
Já si dělala těhu test 2.5.2006 a Isabelka se měla narodit 3.1.07 nakonec se narodila o 14dní dříve.
Klidně přijďte k nám do ledna 2007 pro radu.
ahoj holky ![]()
aj maminy aj tehule. Ja bych ted mela byt v 9.tt, v patek jdu do prvni poradny - tam mi to snad reknou presneji. Nicmene uz druhy den me poboliva podbrisek - semtam mi v nem pichne ap ak to zas zmizi .. jsem ted v dobe, kdy bych mela mit MS, kamaradka rika, ze to je normalni, ze pokud to nejsou opravdu jako krece nebo tak, ak se nic nedeje, ale stejne jsem vylekana
a moje MUDra ma dnes odpoledni. ¨
Vy jste v poradku vsechny?
cmeldo: bu´d v pohodě, to je normální, vajíčko se zahnízďuje a roste děloha, to tak dělá, víc tě to asi bude bolet po porodu, když budeš kojit - při tom se zavinuje děloha a mě to aspoň bolelo jako čert
ivulka
ivulko, diky za uklidneni
tak daleko radsi jeste nemyslim
uz dost na tom, ze jsem se odhodlala otehotnet i presto, ze vidina porodu me moc netesi …
ahoj Ivulko
tak vidim ze je nas tady konecne trosku vic.
Me uz brisko vubec neboli a to jsem si ctyri tydny paradne toho boleni uzila ale co me ted zacalo bolet jsou bradavky na ktere si ted nemuzu ani sahnout a to nemluvim o partnerovi
![]()
Pristi stredu jdu na prvni TP tak uz se nemuzu dockat.Jinak jak jsem byla na prvni UTZ na konci 5tt tak uz tam ozvuk srdicka byl.
Ahojky těhulky,
zdravím vespolek. Tak já se zatím nesměle přidávám. Nechci nic zakřiknout. Jsem teď 35 DC a posledních 5 dnů mi vyšly pozitivní těhotenské testy. Měla bych tedy být 4+6. Možná se nakonec přehnoupnu mezi únorčátka:-)
V době předpokládáné MS jsem měla bolesti břicha a bylo mi špatně. Teď je mi ok..jen ty nálady…jsem jak časovaná bomba. Chvíli pláč..chvíli smích. Zrovna před chvilkou jsem se hrozně pohádala s partnerem, protože jsem měla pocit, že mne jako těhulku dostatečně neopečovává a není dostatečně tolerantní.. Doufám, že to ta malinkatá fazolka v klidu přečkala…Teď se fakt bojím.
Jinak držím všem palečky. Vidím, že už jste trochu popředu ![]()
Nějak nevím, kdy bych měla jít na gyndu. Chtěla bych vydržet až do 7 týdne, abych bylo vidět třeba i srdíčko… Ale na druhou stranu se už nemůžu dočkat, až to potvrdí doktor. Kdy jste šly poprvé??