LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
17.5.07 14:17

rady: tak snad ti to taky vyjde :) dnes to budem rikat pritelovo detem, anzo s nimi zijeme, tak jsem zvedava, jak to prijmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.5.07 16:04

Ahoj holky,ja mela prvni fotecku v 5tt a byla to takova malinka fazolka,ale i tak to mam prilepeny na lednicce a uz se tesim az za dva tydny pujdu na prvni poradnu a to moje miminko uvidim :D

Vsem hezke tehu a at se nam pekne kulati briska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.5.07 20:01

Sariku, Cmeldo, holky kdepak jste nějak nám to tu zamrzá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
28.5.07 20:11

Ahoj holky,

moc Vám všem gratuluju k těhotenství :wink: Prostě jsem se na Vás musela přijít podívat :) Ale je Vás tu docela málo......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
28.5.07 20:13

Jééééé gratulace všem budoucím lednáčkům 2008! Jak tu psala Hannka - už sme vás fakt všechn z ledna 2007 vyhlížely - páč jsme přesně tohle prožívaly loni touhle dobou… já byla na první prohlídce a UTZ kolem třicátého května a už tam byla malá Kikča vidět.-) a dneska je to kus čtyřměsíční ženské.-)) tak se holky držte a kdyby něco, nakouknětte do Ledna2007 pro radu.-) Zdarec, mimišákům palec.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
28.5.07 20:14

Rendule mě předběhla hhehe .-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
28.5.07 20:31

Lusie ,musíš být rychlejší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
29.5.07 08:07

Takže se hlásím do klubu. U lékaře jsem byla minulýt týden v úterý - to jsem byla 6tt a mám obrázek, je tam taková pidi fazolka - ale srdeční akce ještě viět nebyla. Kontrolu mám 9.6. - tak uvidíme. Bolesti v podbřišku jsou normální

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
29.5.07 08:16

ahoj taky mi to nedalo se sem nekouknout, před rokem jsem byla na vašem místě a tak trochu Vám zavídím, že máte vše před sebou. Těhotenství si náležitě užívejte :lol: Všem Vám přeju pohodové těhu a nádherná zdravá miminka.
Já si dělala těhu test 2.5.2006 a Isabelka se měla narodit 3.1.07 nakonec se narodila o 14dní dříve.
Klidně přijďte k nám do ledna 2007 pro radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
29.5.07 09:13

ahoj Taminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 09:33

ahoj holky :)
aj maminy aj tehule. Ja bych ted mela byt v 9.tt, v patek jdu do prvni poradny - tam mi to snad reknou presneji. Nicmene uz druhy den me poboliva podbrisek - semtam mi v nem pichne ap ak to zas zmizi .. jsem ted v dobe, kdy bych mela mit MS, kamaradka rika, ze to je normalni, ze pokud to nejsou opravdu jako krece nebo tak, ak se nic nedeje, ale stejne jsem vylekana :( a moje MUDra ma dnes odpoledni. ¨
Vy jste v poradku vsechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
29.5.07 09:52

cmeldo: bu´d v pohodě, to je normální, vajíčko se zahnízďuje a roste děloha, to tak dělá, víc tě to asi bude bolet po porodu, když budeš kojit - při tom se zavinuje děloha a mě to aspoň bolelo jako čert

ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 10:49

ivulko, diky za uklidneni :)) tak daleko radsi jeste nemyslim :) uz dost na tom, ze jsem se odhodlala otehotnet i presto, ze vidina porodu me moc netesi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.5.07 13:37

ahoj Ivulko

tak vidim ze je nas tady konecne trosku vic.
Me uz brisko vubec neboli a to jsem si ctyri tydny paradne toho boleni uzila ale co me ted zacalo bolet jsou bradavky na ktere si ted nemuzu ani sahnout a to nemluvim o partnerovi :roll: :roll:
Pristi stredu jdu na prvni TP tak uz se nemuzu dockat.Jinak jak jsem byla na prvni UTZ na konci 5tt tak uz tam ozvuk srdicka byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.5.07 13:59

nesměle se přidávám

Ahojky těhulky,
zdravím vespolek. Tak já se zatím nesměle přidávám. Nechci nic zakřiknout. Jsem teď 35 DC a posledních 5 dnů mi vyšly pozitivní těhotenské testy. Měla bych tedy být 4+6. Možná se nakonec přehnoupnu mezi únorčátka:-)
V době předpokládáné MS jsem měla bolesti břicha a bylo mi špatně. Teď je mi ok..jen ty nálady…jsem jak časovaná bomba. Chvíli pláč..chvíli smích. Zrovna před chvilkou jsem se hrozně pohádala s partnerem, protože jsem měla pocit, že mne jako těhulku dostatečně neopečovává a není dostatečně tolerantní.. Doufám, že to ta malinkatá fazolka v klidu přečkala…Teď se fakt bojím.
Jinak držím všem palečky. Vidím, že už jste trochu popředu :-)
Nějak nevím, kdy bych měla jít na gyndu. Chtěla bych vydržet až do 7 týdne, abych bylo vidět třeba i srdíčko… Ale na druhou stranu se už nemůžu dočkat, až to potvrdí doktor. Kdy jste šly poprvé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí